Doctor în învățământ

Generalități

Citește mai multe despre acest program pe site-ul web al instituției

Programul de descriere

Doctorat eteric accelerat în educație

Ați obținut deja masteratul în educație? Dacă vreți vreodată să avansați la o carieră bine plătită în educație, atunci trebuie să aveți această diplomă în CV. Dar asta nu înseamnă că ar trebui să te oprești aici.

Școlile și corporațiile sunt cei mai mari angajatori ai profesioniștilor din educație. Ei primesc în fiecare an mii de cereri de locuri de muncă de la titularii de master. Chiar dacă există multe locuri de muncă excelente în domeniul educației, chiar și mai mulți oameni aplică pentru aceste locuri de muncă. Aceștia sunt oameni care dețin și titluri de masterat.

Dacă doriți să ieșiți din mulțimea altor solicitanți de locuri de muncă, atunci ar trebui să deveniți doctor în educație. Nu sunt la fel de mulți doctori în educație pe cât sunt masteranzi în educație. Deci, dacă veniți la un angajator cu un doctorat în educație în CV, atunci cererea dvs. va deveni prioritară.

Când sunteți doctor în educație, înseamnă că aveți acreditările pentru a conduce o școală, o universitate sau un întreg district școlar. Desigur, va trebui să câștigați o experiență de muncă ca profesor sau profesor. Dar pe măsură ce vă ridicați scara, v-ați putea regăsi într-o zi într-un rol de decan al universității sau de director de școală.

American International Theism University oferă un program de diplomă avansat și accelerat care pregătește studenții să devină doctori în educație în doar 12 luni. Dacă aveți deja masteratul în educație, atunci sunteți aproape aproape de sfârșitul pregătirii. Continuați puțin mai mult și veți deveni medic înainte de a vă da seama.

Toate cursurile și diplomele noastre sunt acreditate de Serviciul de acreditare pentru școli, colegii și universități internaționale. Multe instituții de învățământ din întreaga lume sunt familiarizate cu această organizație. O diplomă de doctorat cu acreditare ASIC se va dovedi extrem de valoroasă atunci când aplicați pentru locuri de muncă în educație după absolvire.

Cursurile pe care trebuie să le urmați includ: Istoria educației americane, teoriile învățării, globalizarea și educația, tehnologia în educație, fundamentele educației la distanță, conducerea educațională, metode de cercetare în educație, resurse umane în educație și probleme în educația specială.

Când terminați aceste cursuri, veți avea toate instrumentele valoroase necesare pentru a aborda orice poziție de conducere în educație. Asta vor să vadă școlile și corporațiile în aplicațiile oamenilor. Dacă le puteți demonstra angajatorilor că dețineți aceste competențe, atunci vor dori să vă angajeze imediat.

American International Theism University este una dintre puținele universități acreditate din lume care oferă programe de doctorat accesibile pe internet. Nu numai asta, dar sunt și programe de grad accelerat. Asta înseamnă că dacă doriți să obțineți doctoratul în 12 luni în loc de 24 de luni, atunci puteți face acest lucru. Ar necesita doar să deveniți un student online cu normă întreagă la universitatea noastră.

Accesibilitatea este un alt factor determinant în motivul pentru care atât de mulți studenți aleg să-și urmeze doctoratul la American International Theism University . Rata de școlarizare este de 7.350 USD pentru întregul program de doctorat.

Când considerați că majoritatea universităților plătesc între 30.000 și 100.000 de dolari pentru titlurile lor de doctorat, obțineți o adevărată afacere aici. Cea mai bună parte este că diplomele noastre sunt acreditate, deci au o valoare la fel de mare ca și celelalte diplome de doctorat din universități mai scumpe.

142862_pexels-photo-3762806.jpeg

Clase obligatorii

 • EDUD 810 - Istoria educației americane
 • EDUD 870 - Globalizare și educație
 • EDUD 895 - Teorii ale învățării
 • EDUD 920 - Tehnologie în educație
 • EDUD 930 - Fundamentele educației la distanță
 • EDUD 950 - Metode de cercetare în educație
 • EDUD 960 - Resurse umane în educație
 • EDUD 971 - Probleme în educația specială
 • EDUD 973 - Leadership educațional
 • EDUD 979 - Dreptul și etica educației
 • EDUD 1000 - Proiect / Teza de absolvent

Informații cursă

AITU oferă programe educaționale care pregătesc studenții pentru vocații religioase în calitate de miniștri, profesioniști sau laici în minister. Programele noastre non-religioase includ consiliere, teism, educație, administrarea afacerilor, muzică, arte plastice, comunicări media sau asistență socială.

 • Durata diplomei: până la 3 ani
 • Cerințe preliminare: Master în educație sau un domeniu conex.
 • Taxe de școlarizare: 7.350 USD
 • Timpuri de finalizare a cursului: 6-15 săptămâni pentru fiecare curs
Ultima actualizare Nov 2020

Despre facultate

AITU offers only educational programs that prepare students for religious vocations as ministers, professionals, or laypersons in ministry, counseling, theism, education, administration, music, fine a ... Citeste mai mult

AITU offers only educational programs that prepare students for religious vocations as ministers, professionals, or laypersons in ministry, counseling, theism, education, administration, music, fine arts, media communications, or social work. Citește mai puţin