Read the Official Description

Doctor în Științe Politice

Normal Durata: 3 sau 4 ani (Full-time)

Locul: Hong Kong

Membrii facultății cu experiență internațională din cadrul Departamentului de Științe Politice au înregistrări de calitate și unele sunt recunoscute ca experți în domeniile lor de studiu. Membrii Facultății din cadrul Facultății se specializează într-o gamă largă de sub-discipline, cum ar fi guvernanța și politicile publice din Hong Kong și China, relațiile internaționale asiatice-pacific, politica regională și globală și studiile de mediu. Atuurile deosebite în instruire și supraveghere includ politica chineză de reformă, regionalismul, politica globală de mediu, politica sport-politică, politica externă și de securitate chineză, politica peninsulei coreene și democratizarea în Asia.

Metode de aplicare

Solicitanții pot solicita admiterea în programul de doctorat în două moduri, după cum urmează:

1. Aplicați pentru programele de doctorat prin intermediul programului PhD PhD Fellowship (HKPFS)

Solicitanții excepționali și străluciți pot solicita admiterea prin HKPFS până la 1 decembrie 2018 (ora Hong Kong 12:00 la ora 12:00) . Membrii bursei vor primi o Fellowship cu o bursă lunară de 25.000 $ * și vor renunța la taxa de școlarizare completă pentru primul an de studiu. Elevii care solicită și nu primesc părtășia pot fi totuși luați în considerare pentru locurile de doctorat obișnuite la Lingnan.

(US $ 1 = HK $ 7.8).

(* rata pentru 2018-19, sub rezerva revizuirii anuale)

Pentru a vă solicita admiterea, vă rugăm să faceți o cerere inițială în Sistemul de admitere al RGC la adresa www.rgc.edu.hk/hkphd în perioada 1 septembrie - 1 decembrie 2018 (ora Hong Kong 12:00) . Fiecare solicitant va primi un număr de referință. Apoi, solicitantul trebuie să depună o cerere completă direct la sistemul electronic al Lingnan la adresa www.ln.edu.hk/admissions/applyonline până la data de 2 decembrie 2018 (ora Hong Kong 11:59) . Aplicațiile târzii NU vor fi luate în considerare.

2. Aplicați direct pentru programele de doctorat

Solicitanții pot solicita, de asemenea, admiterea la programele de doctorat prin aplicarea directă la Universitatea. Cursanții cu normă întreagă vor primi, în mod normal, studii postuniversitare. Studentul postuniversitar pentru un doctorat va fi de 16.720 HK $ / lună *.
* Să fie majorat la 17.050 HK / lună după confirmarea candidaturii. (rata pentru 2018-19, sub rezerva revizuirii anuale)

Universitatea invită cereri de la 1 noiembrie 2018 până la 25 ianuarie 2019 . Solicitanții se pot aplica online prin intermediul www.ln.edu.hk/admissions/applyonline. Pentru detalii, vizitați www.LN.edu.hk/reg/info/pgrad.

Cerințe generale de admitere

 1. Un solicitant de admitere la candidatura pentru doctorat ar trebui în mod normal:
  A. dețin o diplomă de master acordată de o instituție de învățământ terțiar recunoscută în acest scop de către universitate; sau
  b. dețin o diplomă de licență relevantă cu onoruri de primă clasă sau de clasa a doua sau la un standard echivalent și s-au înscris într-un program de studii de masterat la o instituție de învățământ terțiară recunoscută timp de cel puțin un an și au dovezi de realizare a cercetării; sau
  c. au obținut o calificare echivalentă de a) sau b) de mai sus; sau
  d. au furnizat dovezi satisfăcătoare privind rezultatele academice și profesionale.
  Notă: Absolvenții de gradul I cu calificare sau experiență dovedită de cercetare pot fi admiși direct la studii de doctorat NUMAI ÎN CAZUL CIRCUMSTANȚELOR EXCEPȚIONALE. În mod normal, un candidat fără o diplomă de masterat nu ar fi admis la studii de doctorat și el / ea ar trebui să se înregistreze ca student MPhil în primă instanță.
 2. În plus față de cele de mai sus, un candidat al cărui diplomă nu este de la o instituție terțiară din Hong Kong sau dintr-o țară vorbitoare de limbă engleză va obține un scor minim de 550 (test pe suport de hârtie) sau 213 (test pe calculator) sau 79 (TOEFL) sau un scor de bandă de 6,5 sau mai mult în sistemul internațional de testare a limbii engleze (IELTS) sau un punct echivalent într-un test recunoscut sau o calificare echivalentă pentru dovedește competența lingvistică care va fi luată în considerare de la caz la caz. Solicitanții trebuie să îndeplinească cerințele suplimentare, dacă există, stabilite de programele la care solicită admiterea.
 3. Pentru admiterea la programele de doctorat Lingnan prin intermediul HKPFS, RGC a stipulat că pentru un solicitant dintr-o universitate fără limbă engleză, cu excepția cazului în care dovedește că limba engleză este limba de predare pentru toate cursurile pentru calificarea / program de doctorat propuse, el / ea este obligat să atașeze rezultate scor de TOEFL sau IELTS în aplicația de doctorat. Această cerință (depunerea obligatorie a rezultatelor scorurilor TOEFL / IELTS) poate fi exceptată pentru solicitanții ale căror studii de doctorat propuse sunt în mod specific în mediu non-engleză, de exemplu, în limba chineză. Cu toate acestea, solicitanții încă trebuie să îndeplinească cerințele lingvistice ale universității, astfel cum se prevede la punctul 2 de mai sus.

Cerințe de admisie specifice programelor

În locul scorurilor TOEFL și IELTS, un solicitant poate prezenta rezultatele obținute de la Testul Aptitudinilor Scholastice (SAT), GRE, GMAT, Membru al Institutului de Lingviști (MIL) sau din Testul de engleză al Colegiului (CET) al Republicii Populare Chineze, sau o calificare echivalentă pentru a dovedi competența lingvistică care va fi luată în considerare de la caz la caz.

Program taught in:
Engleză

See 12 more programs offered by Lingnan University »

Last updated December 10, 2018
Acest curs este Campus based
Start Date
Sept. 2019
Duration
30 - 72 luni
La zi
Price
42,100 HKD
de școlarizare pentru anul 2019-2020 este în curs de revizuire.
Deadline
Contactează şcoala
Deadline for application via HKPFS: 1 December 2018; Deadline for application to the University directly: 25 January 2019.
By locations
By date
Start Date
Sept. 2019
Application deadline
Contactează şcoala
Deadline for application via HKPFS: 1 December 2018; Deadline for application to the University directly: 25 January 2019.

Sept. 2019

Location
Application deadline
Contactează şcoala
Deadline for application via HKPFS: 1 December 2018; Deadline for application to the University directly: 25 January 2019.
End Date