Citește Descrierea Oficială

Doctor în Filosofie în culori știință

Culoare a fost un subiect de interes intens și anchetă pentru sute daca nu mii de ani. Ca o generalizare, stiinta de culoare poate fi definit ca o cuantificare a percepției noastre de culoare. Stăpânirea sa necesită o abordare interdisciplinară de învățământ care să cuprindă fizica, chimie, fiziologie, statistici, stiinta calculatoarelor, și psihologie. Știință culoare este utilizat în proiectarea și controlul cele mai multe materiale de culoare de om, inclusiv textile, acoperiri, și polimeri și să se precizeze materiale diverse, precum astfel de sol și vin. Acesta este utilizat pe scară largă în reproducere a culorilor, inclusiv fotografia digitală, desktop și de afișare de proiecție, și imprimare. Așa cum începem secolul 21, știința de culoare este omniprezent.

Culoare de cercetare știință la RIT cuprinde domenii diverse precum vizualizare medicale de date, grafica pe calculator și de animație, de conservare de arta, măsurători spectrale și spațiale ale materialelor, imprimare color, fotografie digitală, film și televiziune, precum și modelarea percepțiilor noastre pentru utilizarea în definirea culorilor calitate. RIT are o lunga istorie de burse de studiu în domeniul științei culoare.

Programul este conceput pentru studenții ale căror specializări universitare sunt in fizica, chimie, matematică, informatică, inginerie, psihologie experimentală, imagistica, sau orice disciplina aplicate referitoare la descrierea cantitativă a culorii, de exemplu, textile, arte grafice, animație, materiale știință și știința de polimer. Toți elevii trebuie să câștige 99 de credite ca un student absolvent. Pentru full-time studenți, programul prevede trei sau mai mulți ani de studiu la nivel de absolvent pentru studenții care intră în program cu o diplomă de bacalaureat. Curriculum-ul este o combinație de cursuri necesare în domeniul științei culoare, cursuri de electivă adecvate pentru fundal candidatului și a intereselor, un proiect de cercetare de trei sfert în al doilea an de studiu, și o disertație de cercetare. Studenții trebuie să treacă un examen de calificare în timpul al doilea an de studiu și o examinare candidatura cel puțin un an înainte de finalizarea disertație lor. Candidații care doresc să intre în program, dar nu dispun de o pregătire adecvată ar putea avea de a lua cât mai multe 36 de credite de cursuri de fundație de licență în matematică, statistică, informatică, și știința generală înainte matriculating cu statut de absolvent.

Cerințele de admitere

Pentru a fi luate în considerare pentru admiterea la doctorat Programul în domeniul științei culoare, candidații trebuie să îndeplinească următoarele cerințe:

  • Completeze o cerere pentru studii postuniversitare
  • Dețin o diplomă de bacalaureat a câștigat la o universitate acreditata
  • Prezinte scorurile de la Graduate Record de examinare (GRE)
  • "Trimite transcriere de licență oficială (e) cu GPA de 3.0 sau mai mare, sau un GPA de 3.0 sau mai mare în fundație cursuri
  • Prezintă două recomandări profesionale
  • Participa la un interviu on-campus (atunci când este posibil)
  • Pentru solicitanții internaționale, a căror limbă maternă nu este limba engleză, scorurile de la Test de limba engleza ca limba straina trebuie depuse. Scorurile minime de sunt necesare (pe internet) 240 (pe bază de calculator), 587 (pe suport de hârtie), sau 94. Scoruri sistem internațional de testare Limba engleză (IELTS), vor fi acceptate în locul a examenului TOEFL. Scorurile minime vor varia, cu toate acestea, punctajul minim absolut necesar pentru acceptarea necondiționată este de 6,5.
Program predat în:
Engleză
Rochester Institute of Technology (RIT)

Vezi 7 mai multe cursuri de la Rochester Institute of Technology (RIT) »

Acest curs este Campus based
Start Date
Sept. 2019
Duration
3 anii
La zi
După locații
După dată
Start Date
Sept. 2019
Termen limită de aplicare
Start Date
Sept. 2019
Termen limită de aplicare
Start Date
Sept. 2019
Termen limită de aplicare

Sept. 2019

Location
Termen limită de aplicare
End Date
Termen limită de aplicare
End Date
Termen limită de aplicare
End Date