Doctor în știința materialelor la universitate de stat Montana

Generalități

Programul de descriere

Sistemul Universitar Montana anunță un program de colaborare interesant nou, oferind Montana mai întâi Ph.D. în Știința Materialelor. Programul include infrastructura departamente, facultate, cursuri și de cercetare din campusuri ale Universității din Montana, Montana State University și Montana Tech.

Specialități de cercetare sunt concentrate în patru domenii:

  • Biomateriale
  • Materiale electronice, fotonice și magnetice
  • Materiale de stocare a energiei, de conversie și de conservare
  • Materiale de sinteză, prelucrare și fabricare

Curriculum-ul integrează o gamă largă de stiinta si inginerie discipline fizice, cu o gamă mai largă de aplicații, de la sănătate și medicină pentru a nanotehnologiei la energie, mediu și resurse naturale.

Termene de aplicare

Examinarea cererilor începe în ianuarie și se continuă până când toate sloturile sunt pline. Se acordă prioritate solicitanților timpurii.

Teste obligatorii

Graduate Record de examinare (GRE) este necesar pentru Programul de Stiinta Materialelor. Teze Scorurile trebuie să fie primite direct de la ETS. Codul de instituție pentru Montana State University este 4488.

Solicitanții internaționale

înscris de limba engleză de competență cu următoarele: minimele TOEFL (80), IELTS (nivel 6.5), sau PTE (54), sunt necesare pentru solicitanții care nu sunt cetățeni din SUA și nu provin din țări în care limba engleză este limba oficială. Această cerință este renunța în cazul în care solicitantul a obținut o diplomă de licență sau absolvent de la o instituție în SUA sau în cazul în care studentul este dintr-o țară în care se renunță la scorul de competență în limba engleză.

Vă rugăm să consultați pagina noastră internațională Procesul de aplicare a unei liste a țărilor în care punctajul de competență engleză se renunță, precum și informații cu privire la aplicarea ca student internațional.

CERINȚE SUPLIMENTARE ADMITEREA

Pentru documente suplimentare de admitere obligatorii vă rugăm să consultați site-ul programului sau listei de vizualizare a cerințelor portalului de aplicare absolvent. Cererile incomplete nu pot fi luate în considerare.

Ultima actualizare Mart 2020

Bursa de studiu Keystone

Descoperă opțiunile pe care ți le poate oferi bursa noastră

Despre facultate

The American Consortium of Universities (ACU) facilitates international student admission to graduate and undergraduate programs at its member institutions, which offer a wide range of excellent acade ... Citeste mai mult

The American Consortium of Universities (ACU) facilitates international student admission to graduate and undergraduate programs at its member institutions, which offer a wide range of excellent academic programs and services. Assistance to students in achieving fluency in English and adjusting to the new academic and cultural environment is provided by the INTERLINK centers on each campus. Citește mai puţin
Louisville , Terre Haute , Greensboro , Canapea , Valparaiso , North Terre Haute , Seattle , Bozeman + 7 Mai mult Mai Puțin