doctor în științe astrofizice și tehnologie

Nu a existat niciodată un timp mai interesant pentru a studia universul dincolo de limitele pământului. O nouă generație de telescoape terestre cit și suportate de spațiu și creșteri enorme de putere de calcul sunt care să permită o epoca de aur a astrofizicii. Programul de doctorat RIT în domeniul științelor astrofizice și tehnologie se concentrează asupra fizica care stau la baza fenomenelor dincolo de pământ, și în dezvoltarea tehnologiilor, instrumente, analiza de date, și tehnici de modelare care va permite următorii pași importanți în domeniu. Accentul multidisciplinară a acestui program se stabilește în afară de programele convenționale de astrofizică postuniversitare la universitățile tradiționale de cercetare.

Cerințele de admitere

Admiterea la MS sau doctorat program necesită un candidat să dețină o diplomă de bacalaureat în științe fizice, matematică, informatică, inginerie sau la un colegiu regional acreditate sau universitate. Pentru studenții cu o diplomă de licență într-o altă zonă sau lipsit de pregătire academică adecvată, punte de legătură și cursuri de fundație poate fi necesară înainte de admiterea completă. Pentru a fi luate în considerare pentru admitere, un candidat trebuie:

  • au un AAP minim de licență de 3.2 din 4.0 în activitatea de licență în domeniile matematică, știință, inginerie, și calculator subiect,
  • să prezinte stenogramele (în limba engleză), din toate studiile anterioare colegiu / nivel universitar,
  • să prezinte două scrisori de recomandare,
  • să prezinte scorurile de la Graduate Record pentru examene (GRE), și
  • Completați o aplicație absolventă.

Solicitanții a căror limbă maternă este alta decât limba engleză trebuie să prezinte scorurile de la Test de limba engleza ca examen limbă străină (TOEFL) pentru a demonstra abilități puternice de limba engleza. Un scor de cel puțin 550 (pe suport de hârtie), este necesară 213 (computer-based), sau 79 (bazate pe Internet). Scoruri sistem internațional de testare Limba engleză (IELTS), vor fi acceptate în locul a examenului TOEFL. Scorurile minime vor varia, cu toate acestea, punctajul minim absolut necesar pentru acceptarea necondiționată este de 6,5.

limitări ale timpului

Toți candidații pentru doctorat trebuie să mențină înscrierea continuă în timpul fazei de cercetare a programului. În mod normal, full-time studenții finaliza cursul de studiu pentru doctorat în aproximativ patru-cinci ani. Un total de șapte ani este lăsat să se completeze cerințele după ce au încercat mai întâi examenul de calificare.

Program predat în:
Engleză
Rochester Institute of Technology (RIT)

Vezi 7 mai multe cursuri de la Rochester Institute of Technology (RIT) »

Acest curs este Bazat în Campus
Start Date
Duration
3 anii
La zi
După locații
După dată
Termen limită de aplicare
Termen limită de aplicare
Start Date
Sept 2019
Termen limită de aplicare
Location
Termen limită de aplicare
End Date
Termen limită de aplicare
End Date

Sept 2019