Doctor în științe biologice aplicate: sănătatea mediului

Chulabhorn Graduate Institute

Descrierea programului

Citește Descrierea Oficială

Doctor în științe biologice aplicate: sănătatea mediului

Chulabhorn Graduate Institute

Doctor în Științe Aplicate Biologice: Mediul în Sănătate


În zilele noastre, se știe că mediul și sănătatea sunt inseparabil interdependente. Poluanții de mediu din mediu vor afecta mai curând sau mai târziu sănătatea umană. Această disciplină va oferi fundamentul pentru înțelegerea modului în care poluanții mediului afectează sănătatea. Sunt necesare cunoștințe, capabili și personal calificat din punct de vedere tehnic, care au o înțelegere practică și teoretică a sănătății mediului, pentru a realiza cercetări și activități academice, astfel încât să poată aplica cunoștințele și abilitățile lor pentru a identifica și a preveni problemele de sănătate și de mediu. Absolvenții de îndemânare sunt de asemenea necesare pentru a identifica sau sintetiza substanțe chimice sau biologice pentru a vindeca sau a preveni bolile și pentru a-și folosi cunoștințele și expertiza pentru a adăuga valoare resurselor naturale.

Programul își propune să pregătească studenții pentru cariere în domeniul sănătății publice, descoperirea și dezvoltarea de droguri și a domeniilor conexe care se ocupă cu aplicarea biologiei moderne la problemele practice contemporane. Programul este orientat spre cercetare și se concentrează asupra dezvoltării metodelor și a aspectelor tehnice mai detaliate. Absolvenții vor fi instruiți să fie atât gânditori, cât și practicieni.

Cerințele de admitere

  • Candidații trebuie să dețină o diplomă de masterat sau echivalentul său cu un GPA cumulativ de cel puțin 3,50 la nivel de Master.
  • Fundația preferată: Știința (inclusiv Biologie, Științe biologice, Biochimie, Biotehnologie, Microbiologie, Științe ale mediului), Farmacie, Științe farmaceutice, Nursing, Medicină, Tehnologie medicală sau alte domenii conexe.
  • Candidații care dețin o diplomă de licență cu onoruri de primă clasă sunt de asemenea eligibili.

Proficiența engleză

Toți candidații trebuie să obțină un scor oficial de testare mai mare decât scorul minim pentru admitere în oricare dintre următoarele examene standardizate în limba engleză.


Sistemul internațional de testare a limbii engleze (IELTS): 5

Testarea limbii engleze ca limbă străină (TOEFL):

* Hârtie: 500

* Computer-based: 173

* Internet: 61

CU-Test de competență engleză (CU-TEP): 60

Cu toate acestea, solicitanții din țările în care limba engleză este limba maternă sunt scutiți de această cerință. În plus, solicitanții care dețin o diplomă anterioară de la o universitate unde singurul mijloc de predare este engleza poate să prezinte un certificat de mediul universitar de instruire pentru a îndeplini această cerință.

Această școală oferă programe în:
  • Engleză
Durata & Pret
Acest curs este Bazat în Campus
Start Date
Data începerii
Iunie 2019
Duration
Durata
Cu normă întreagă
Locations
Thailanda - Bangkok
Data începerii : Iunie 2019
Termen limită de aplicare Contactează şcoala
Data terminării Contactează şcoala
Dates
Iunie 2019
Thailanda - Bangkok
Termen limită de aplicare Contactează şcoala
Data terminării Contactează şcoala