Doctor în științe biologice

Generalități

Programul de descriere

Doctor in Stiinte Biologice este un program de absolvent recunoscut pentru nivelul său ridicat de calitate acordat de consolidare CONACYT în Programul Național de Calitate Absolvent (PNPC).

Programul oferă două moduri: Direct de la licență cu o durată de 48 de luni (4 ani) și master tradiționale de la 36 luni (3 ani). Cursul postuniversitar are ca scop de cercetare, astfel încât absolvenții săi obține o capacitate de formare de cercetare pentru cercetare originale și inovatoare și să fie văzute ca indivizi de valoare de către angajatorii lor. Absolvenții se disting prin angajamentul lor social, responsabilitatea în procesul de învățare, nevoile sociale, să contribuie la dezvoltarea țării, perseverent pentru a atinge obiectivele propuse și toleranța pentru atunci când există discrepanțe.

Doctorat se concentrează pe rezolvarea nevoilor în următoarele domenii de cercetare:

 1. Toxicologie si Bioinginerie de mediu
 2. Biotehnologie și Biochimie de plante și animale
 3. bioremediere
 4. Ecologie și Biodiversitate
 5. Proteinele în răspunsul imun la neuronale plasticitate si Secreția

Scopuri

Train cercetători cu un background solid în diverse domenii ale științelor vieții, capabile să genereze și aplicarea cunoștințelor, identificarea problemelor la nivel național și să propună soluții în domeniile lor de muncă și de a participa la formarea resurselor umane la absolvent si dezvoltarea de proiecte de cercetare interdisciplinare.

profilul absolvent

cunoștințe.

Absolventul trebuie să aibă cunoștințe solide de fundamentele și cele mai recente evoluții în domeniul științelor vieții.

Competențe.

Absolventul va avea capacitatea de a:

 • Selectați, și modele de design pentru a ghida dezvoltarea experimentală în domeniul științelor biologice, generând cunoștințe de bază și rezolvarea problemelor legate de sănătatea umană sau științe veterinare, agricultură, industrie și mediu atmosfera cu nivel local, regional sau național.
 • Capabil să genereze și să aplice măsuri adecvate pentru a obține informațiile necesare și au capacitatea de a modifica aceste tehnici, dacă este necesar, și pentru a interpreta rezultatele obținute și să tragă concluzii din aceleași tehnici instrumentale și metodologice.
 • Comunica în mod eficient, oral și în scris, rezultatele cercetărilor lor în spații cercuri academice și științifice, precum și interacțiunea cu oameni din alte domenii ale cunoașterii.
 • Întemeindu idei zona Bioscience.
 • Organizarea și planul de activități legate de cercetare și de a gestiona resursele implicate în proiecte.
 • Selectați și utilizarea resurselor informatice necesare pentru dezvoltarea de proiecte de cercetare.
 • Identificarea, evaluarea, să evalueze și să propună soluții la problemele cu domeniu de specialitate identificate.
 • Proiectarea si dezvoltarea de proiecte de cercetare originale, în mod independent.
 • Identificarea, selectați și de a folosi diferite surse de informații pentru cercetare.

atitudini.

Absolventul va avea capacitatea de a:

 • Deschide noi cunoștințe, dar, de asemenea, să fie în măsură să le analizeze cu rigoare științifică.
 • Conștienți de faptul că generează activitatea de îmbogățire în grupuri multidisciplinare și importanța formării noilor resurse umane implicate în aceeași zonă.
 • Știi că scopul final al cunoașterii este de a contribui la dezvoltarea științei la nivelul de bază, cât și în rezolvarea problemelor practice pentru a îmbunătăți condițiile de viață ale locuitorilor regiunii în care aceasta poate influența.
 • Lucrul în echipă, idei și contribuții respectate.

valorile.

Absolventul va avea următoarele valori:

 • angajamentul social de a evalua și de a dezvolta viața academică și pentru căutarea și rezolvarea nevoilor mediului social.
 • Responsabilă față de învățare autonomă, problemele lor sociale și are nevoie de contribuția la dezvoltarea țării și perseverent pentru atingerea scopurilor propuse.
 • Atunci când există o discrepanță de toleranță de idei.

examen predoctoral

Pe baza regulilor generale de predare a UAA (articolul 159-A), este inclusă ca o cerință de a rămâne în aprobarea programului unui examen predoctoral.

Examinarea predoctoral are drept scop de a verifica dacă elevul are cunoștințele și abilitățile necesare pentru a finaliza cu succes proiectul tezei sale și să opteze pentru gradul de doctor în științe.

Caracteristici examen Predoctoral sunt:

 • Elevii cu venituri de licență trebuie să prezinte examenul predoctoral în timpul al patrulea, al cincilea sau al șaselea semestru al programului. Data alegerilor va face studentul în acord cu propriul său consilier tezei. Studenții care au intrat în programul cu o diplomă de master trebuie să prezinte examenul predoctoral în primele două semestre constitutive lor să-l.
 • Prezentarea acestei examinări se face trimitere la un cinci sinodal numit de juriul decan de Stiinte de baza Center. Deciziile pe care le face acest juriu va fi prin vot majoritar. Cerințele pentru aderarea sunt același juriu de fixare pentru sinodal de examen. Consilierul Teza va face parte din juriu. Juriul examenului predoctoral va evalua următoarele aspecte ale studentului:
  • performanțele academice în școală absolvent și cunoștințele dobândite.
  • Prezentarea și apărare a progresului proiectului tezei sale.
 • Posibilele Rezultatele examenului predoctoral sunt: ​​acreditate, recomandări acreditate sau neacreditată.
Ultima actualizare Mart 2020

Bursa de studiu Keystone

Descoperă opțiunile pe care ți le poate oferi bursa noastră

Despre facultate

La Universidad Autónoma de Aguascalientes se ha consolidado como la Máxima Casa de Estudios del estado y se proyecta a nivel nacional e internacional, por su calidad académica, incremento en la oferta ... Citeste mai mult

La Universidad Autónoma de Aguascalientes se ha consolidado como la Máxima Casa de Estudios del estado y se proyecta a nivel nacional e internacional, por su calidad académica, incremento en la oferta educativa, investigación y desarrollo tecnológico, además de una difusión cultural y trabajo de apoyo social que le ha valido su prestigio y reconocimiento, pues cuenta con el cuenta con 92% de sus programas institucionales y el 100% de sus posgrados interinstitucionales dentro del Programa Nacional de Posgrados de Calidad (PNPC) de Consejo Nacional de Ciencia y Tecnología en México, el máximo organismo de ciencia y tecnología en la país; mientras que a nivel internacional seguimos incorporando programas a la evaluación de diversos organismos. Citește mai puţin