Doctor în științe informatice

GSSI - Gran Sasso Science Institute

Descrierea programului

Citește Descrierea Oficială

Doctor în științe informatice

GSSI - Gran Sasso Science Institute

Dezvoltarea bazată pe principii a sistemelor moderne de calcul implică modelarea și gestionarea interacțiunilor dintre fenomenele discrete și continue, abordarea eficientă și durabilă a rețelelor eterogene, posibilitatea de a accesa resurse hardware și software potențial nelimitate, manipularea incertitudinii și nevoia de a elabora în timp real cantități masive de date. Este principiul nostru că îndeplinirea acestor provocări presupune dezvoltarea unei cunoașteri multidisciplinare care să se întemeieze pe capacitățile de modelare și raționalizare ferme. Prin urmare, obiectivul principal al Ph.D. studiile sunt de a oferi studenților posibilitatea de a dezvolta aceste capacități și de a le aplica provocărilor de cercetare în domeniul informaticii. În acest scop, oferim studenților noștri absolvenți cursuri introductive care oferă cursurile de formare necesare și cursuri de specialitate care introduc studenții la cele mai recente evoluții în domeniile Sisteme Reactive, Inginerie Software și Aspecte Algoritmice ale Rețelelor de Calcul și Rețele Sociale.

Ph.D. Programul este format din 4 ani de studiu și cercetare. În primul an, elevii urmează un număr de cursuri structurate pe trei piloni principali: Fundații ale rețelelor (moderne), Specificații și analize ale sistemelor reactive simultane și sisteme și servicii software. În afară de cursurile interne GSSI, elevii sunt încurajați să ia cursuri și la școlile de vară sau la alte instituții din Italia sau din străinătate. Fiecare elev este rugat să pregătească, împreună cu doctoratul. coordonator, un plan de studiu care urmează să fie aprobat de Consiliul științific.

Performanța în examene și calitatea propunerii de teză (prezentate la sfârșitul primului an) sunt principalele criterii pentru decizia de admitere în al doilea an. Al doilea și al treilea an sunt dedicate în principal cercetării. În dezvoltarea cercetării sale, fiecare elev este asistat de un supervizor și progresul său este evaluat de un comitet de teze format din experți în domeniul relevant al intereselor sale științifice. Elevii sunt încurajați să petreacă o parte din studiile lor de cercetare în laboratoare de cercetare externe din Italia sau din străinătate.

Informații suplimentare despre doctorat Programul este disponibil la adresa: href = "http://cs.gssi.infn.it/phd-program/information/

Comitet

Luca Aceto (Universitatea Reykjavik, Islanda), Antonia Bertolino (ISTI-CNR, Pisa), Gianlorenzo D'Angelo (GSSI), Roberto Di Cosmo (Université Paris Diderot, Franța), Beniamino Di Martino (Università della Campania " ), Michele Flammini (președinte, GSSI și Università dell'Aquila), Paolo Prinetto (Politecnico di Torino), Luca Trevisan (UC Berkeley și Institutul Simons pentru Teoria Calculului, SUA).

Institutul de Științe Gran Sasso oferă 34 de doctorat. burselor în fizică, matematică, informatică și științe sociale.

href = "http://www.gssi.it/phd/


Institutul de Științe Gran Sasso (GSSI), fondat în 2012 în L'Aquila (Italia) ca Centrul de Studii Avansate al Institutului Național de Fizică Nucleară (INFN) și apoi înființat în martie 2016 ca Școală de Studii Avansate care oferă postuniversitare educație, oferă 34 de doctorat pentru anul universitar 2018/19.


GSSI ( www.gssi.it ) invită la 10 burse în "Astroparticle Physics", 8 în "Matematică în științele naturale, sociale și de viață", 8 în "Informatică" și 8 în "Studii urbane și științe regionale". Limba oficială a tuturor doctoranzilor cursurile sunt engleza.


Bursele sunt acordate pe o perioadă de 4 ani, iar suma anuală este de 16.159,91 EUR brut. Tot Ph.D. studenții au cazare gratuită la facilitățile GSSI și utilizarea cantinei.


Cererea trebuie depusă prin intermediul formularului online disponibil la adresa www.gssi.it/phd/ până la data de 20 iunie 2018, ora 18.00 (fusul orar italian).


Pentru mai multe informații, vă rugăm să consultați Cererea de candidatură la adresa www.gssi.it/phd/ sau să scrieți un e-mail la info@gssi.it

Cursuri Calculatoare


CURSURI DE IMIGRAȚIE

 • Sisteme reactive - Luca Aceto, Rocco De Nicola, Catia Trubiani
 • Sisteme și servicii software - Ludovico Iovino, Ivano Malavolta, Paola Inverardi
 • Proiectarea și analiza algoritmilor - Mattia D'Emidio, Michele Flammini

CURSURI DE BAZĂ

 • Modelarea și verificarea sistemelor reactive - Luca Aceto, Rocco De Nicola
 • Principiile verificării modelului - Michele Loreti
 • Modelarea performanțelor - Mirco Tribastone

 • Abstracție, modelare și arhitectură - Patrizio Pelliccione
 • Software Architecture și dincolo - Paola Inverardi, Massimo Tivoli, Marco Autili
 • Testarea și dependența de software - Antonella Bertolino

 • Algoritmi de aproximare - Gianlorenzo D'Angelo
 • Ingineria algoritmică și analiza rețelelor complexe - Mattia D'Emidio și Pierluigi Crescenzi
 • Teoria jocului algoritmic - Michele Flammini

CURSURI AVANSATE

 • Teste avansate - Instrumente și metodologii - Lorenzo Bettini
 • Analiza software avansată - Massimiliano Di Penta
 • Interacțiunile de la mai multe perspective - Christian Kästner
 • De la automatele programate la jocurile hibride stochastice - Kim Guldstrand Larsen
 • Verificarea software - Omar Inverso
 • Computere distribuite - Pierre Fraigniaud
Această școală oferă programe în:
 • Engleză


Ultima actualizare April 15, 2018
Durata & Pret
Acest curs este Bazat în Campus
Start Date
Data începerii
Noem. 2019
Duration
Durata
4 anii
Cu normă întreagă
Locations
Italia - L'Aquila, Abruzzo
Data începerii : Noem. 2019
Termen limită de aplicare Contactează şcoala
Data terminării Aug. 1, 2021
Dates
Noem. 2019
Italia - L'Aquila, Abruzzo
Termen limită de aplicare Contactează şcoala
Data terminării Aug. 1, 2021