O Programul de doctorat în Politici Publice este o piesa specializata in Stiinte Politice Programul de doctorat derulat de CEU Școala Doctorală de Științe Politice, Politici Publice și Relații Internaționale. CEU este o școală absolvent de limba engleza de la Budapesta, Ungaria, care este acreditat în Statele Unite și Ungaria.

elaborarea de politici moderne, consacrată principiilor bunei guvernări, transparență, responsabilitate și eficiență, trebuie să se bazeze pe o analiză academică solidă. Programul de doctorat în Politici Publice este conceput pentru oamenii de știință interesați în efectuarea de cercetări cu privire la cauza, funcția, natura și rezultatul politicii publice.

Programul pregătește studenții absolvenți pentru o carieră în ambele instituții academice de cercetare și aplicate. cursuri de bază se concentreze pe dezvoltarea cercetării la nivel profesional și abilități analitice în domeniile politicii europene și internaționale publice, analiza politică comparativă, și economia politică.

Facultății implicate în programul de doctorat provin dintr-o serie de medii disciplinare legate de ordinea publică, inclusiv în relațiile internaționale, politica, drept și economie. În plus față de a fi voci cu autoritate în domeniile lor de cercetare, ele au, de asemenea, o experiență politică de primă mână, lucru pentru think-tank-uri (de exemplu, RAND Corporation) sau întreprinderi (de exemplu, Vodafone), consultarea cu ONG-uri (de exemplu, Open Society Institute, Transparency international) sau consilierea guvernelor naționale sau locale, precum și organizațiile internaționale (de exemplu, Institutul Băncii Mondiale).

Program predat în:
  • Engleză
Acest curs este Bazat în Campus
Start Date
Sept 2019
Duration
După locații
După dată
Start Date
Sept 2019
Termen limită de aplicare

Sept 2019

Location
Termen limită de aplicare
End Date