Programul de studiu este destinat în primul rând pentru absolvenții cu Master in Stiinte Politice sau orice alt domeniu de Științe Sociale care intenționează să aprofundeze cunoștințele lor în științe politice, concentrându-se pe problema formelor democratice și nedemocratice de guvernare, schimbări în sistemele politice, cu un accent deosebit pe tendințele de dezvoltare legate de modernizare și democratizare, alte probleme de analiză comparativă, inclusiv la nivel național și regional identități, sau analiza elementelor individuale ale sistemelor politice.

Descrierea examenului de admitere și criteriile de evaluare

Programul de studii de doctorat este ghidat de regulile de organizare de studiu la Facultatea de Științe Sociale de la Universitatea Charles și standardele superioare juridice ale Universității Charles.

Examen de admitere:

Examenul de admitere ia în considerare: • propunere de disertație • domeniul de aplicare al reclamantei întemeiat pe lista prezentată literaturii academice • publicații anterioare

Criteriile cruciale în admiterea solicitantului sunt după cum urmează:

• calitatea proiectului Disertatie: conceptul, împreună cu rezultatele teoretice și metodologice, este de așteptat să fie apărată de către solicitant în timpul examenului de admitere.

• Domeniul de aplicare al reclamantei bazat pe lista prezentată literaturii academice vor fi luate în considerare.

• Un alt aspect apreciat va fi faptul dacă solicitantul a primit o aprobare scrisă de către un membru al personalului academic IPS FSS CU la pentru proiectul lui / ei tezei de disertație.

Fiecare solicitant poate obține până la 100 de puncte pentru examenul de admitere.

Suma maximă de puncte acumulate în prima parte a examenului de admitere pentru proiectul propus este de 50 de puncte; suma maximă de puncte în a doua parte de evaluare domeniul de aplicare al reclamantei bazat pe lista prezentată de literatura academică este de 30 de puncte. Comitetul va evalua, de asemenea, activități de editare, de predare și de cercetare anterioare ale solicitantului cu cel mult 20 de puncte.

Informații privind exercitarea absolvenților

Scopul programului nostru este de a instrui experți cu înaltă calificare, care sunt capabili să continue cercetarea de bază și în instituțiile academice și universitățile aplicate. Ei vor fi, de asemenea, gata să lucreze în sectorul public ceh (mai ales în agențiile guvernamentale) și să reprezinte interesele cehe în arena internațională, în special la nivelul UE. Îmbrățișând o gamă largă de metodologii și subiecte în busola zdrobitoare, programul nostru de doctorat în Științe Politice oferă absolvenților noștri cu competențe profesionale cuprinzătoare, atât în ​​teorie și practică.

Program predat în:
  • Engleză

Vezi 4 mai multe cursuri de la Faculty of Social Sciences, Charles University (FSV UK) »

Acest curs este Bazat în Campus
Duration
4 - 8 anii
La zi
Price
250 EUR
pe semestru
După locații
După dată
Termen limită de aplicare
Termen limită de aplicare
Location
Termen limită de aplicare
End Date
Termen limită de aplicare
End Date