Citește Descrierea Oficială

Program de doctorat (full-time)

Programul de doctorat durează patru ani - perioada maximă pentru un astfel de program este permis în mod normal de legislația poloneză (timp suplimentar limitat este permis pentru elevii de întrerupere studiile lor pentru diferitele motive clar specificate în regulamentele ministeriale). Elevii petrec doar două din cele patru ani doctoranzi participarea la cursuri predate, dedică celor doi ani rămași în întregime de cercetare.

Elevii efectua studii în funcție de propria lor alegere de cursuri. Cursuri de cursuri și seminarii disponibile în anul de universitar sunt enumerate în Catalogul School. Elevii selectați cursuri de completarea declarației / formularul de înregistrare pentru a fi depuse la secretariatul școlii în termenul publicat. Din al doilea an de studii începând, selectarea de cursuri necesită aprobarea supraveghetor tezei elevului sau tutorele. Cu acordul scris al decanului elevilor pot - atunci când este necesar pentru studiile lor - să ia cursuri în afara GSSR / CSS.

În primii doi ani de doctorat programului elevii vor fi de așteptat să Foll> w cursuri predate. Acestea pot fi alese din cele luate, de asemenea, de către studenți ca urmare a programului de masterat, sau de la cursuri suplimentare oferite exclusiv pentru doctoranzi. Elevii pot audit, de asemenea, cursuri de (de exemplu, participa, dar nu pentru credit).

În al treilea și al patrulea an de doctoranzi de program nu trebuie să ia cursuri. Cu toate acestea, în cazul în care aleg să facă acest lucru pentru a menține o gamă mai largă de interese decât strict cuprinse de subiect de doctorat, acestea pot lua cursuri de la credit. În al treilea și al patrulea an ale studenților programului de doctorat va fi de așteptat puncte de credit câștig:

  • de publicații și / sau;
  • prin activități de predare și / sau;
  • prin participarea la conferințe și școli de vară și / sau;
  • prin luarea de cursuri suplimentare (a se vedea mai sus).
  • Elevii vor fi, de asemenea, de așteptat să se alăture unui proiect de cercetare pentru a câștiga puncte suplimentare de credit.

Studiile de doctorat duble

Bazându-se pe colaborarea de succes cu Institutul de Filosofie și Sociologie al Academiei de Științe din Polonia (IFI PAN), care oferă studenților de completare programe de studii postuniversitare în IFI PAN posibilitatea de a fi atribuit un grad Lancaster University MA, un Programul de doctorat dublă a fost disponibil din octombrie 2010-. În cadrul acestui program de studiu, un singur teză care a fost cercetat și supravegheat în ambele instituții pot, după examinarea de succes în conformitate cu regulamentele lor, se atribuie un doctorat de către fiecare.

Dacă doriți să vă alăturați programului de doctorat dual ar trebui să fie mai întâi acceptat la programele de masterat sau doctorat ale GSSR. În timpul primului an de studiu la GSSR va fi asistat de a aplica pentru studiu încă trei ani în cadrul programului de doctorat dual.

Prin urmare, termenul de studiu pentru doctorat va fi de patru ani și va necesita perioade de ședere atât Varșovia și Lancaster a lucra cu autoritățile de supraveghere din ambele instituții. Elevii de pe acest program neobișnuit vor avea posibilitatea de a se alătura în viața intelectuală a acestor două instituții academice de clasă mondială și de a lucra cu savanți de cel mai înalt standard.

NB: Elevii cu privire la programul de doctorat dual vor plăti, de asemenea, taxe de la Lancaster pe an pentru cei trei ani de studiu full-time, (dar la un nivel mai scăzut decât norma intreaga Universitatea Lancaster doctoranzi).

Program predat în:
Engleză
Acest curs este Campus based
Start Date
Oct. 2019
Duration
4 anii
La zi
După locații
După dată
Start Date
Oct. 2019
Termen limită de aplicare

Oct. 2019

Location
Termen limită de aplicare
End Date