Interdisciplinare Programul de Științe ale Pământului și dezvoltării durabile a mediului de doctorat va pregăti să facă parte dintr-o industrie tot mai mare de lideri, oameni de știință și ingineri care abordează problemele legate de schimbările climatice, deficitul de apă, cererea de resurse naturale, precum și durabilitatea mediului în sud-vest, Statele Unite ale Americii, și comunitatea globală.

Aveți posibilitatea de a alege trei sublinieri:

  • Pământ și sisteme planetare
  • Climatice și schimbările de mediu
  • Sisteme durabile de inginerie

Admitere

Cerințele de admitere pentru acest program de absolvent:

  • Se acordă prioritate studenților cu un grad absolvent de la un colegiu acreditate sau universitate recunoscută în picioare de geologie, științele pământului, științele mediului, politica de mediu și durabilitate, inginerie, ecologie, silvicultură, științe planetare sau un domeniu strâns legat.
  • Minimă a unui GPA cumulativ 3.00 (scala este 4.0 = A)
  • GRE Test de General

Accente

Programul nostru va ajunge la peste științele aplicate și de bază și a soluțiilor de politică și de inginerie de mediu, concentrându-se pe trei sublinieri, prezentate mai jos.

Pământ și sisteme planetare

Acest accent va pregăti pentru a urmări de cercetare și educaționale oportunități care: 1) cunoștințe prealabile în zonele critice pentru societate a energiei, resurselor naturale și apă, precum și riscurile naturale, 2) să continue cercetarea de margine de tăiere în prezent se face pe Pământ și planete și 3) se aplică aceste cunoștințe în domenii care fac legătura între Geosciences și fizică, chimie, inginerie, si biologie.

Zona de focalizare în sistemele Pământului și planetare va instrui și educa viitori lideri în domenii industriale, cu cereri tot mai mari (de exemplu, resurse naturale și de energie), precum și în agențiile guvernamentale care au nevoie de cercetători la nivel de doctorat pentru a informa deciziile politice privind unele dintre cele mai mari probleme cu care se confruntă societatea.

Climatice și schimbările de mediu

Accentul climatice și schimbările de mediu este conceput pentru a dezvolta cercetare și abilități educaționale care: 1) avans noi înțelegeri ale variabilității climatice naturale, 2) îmbunătățirea proiecțiilor schimbărilor climatice și impactul acesteia asupra ecosistemelor și a bazelor lor hidrologice și geologice (de exemplu, peisajul) și 3) se aplică aceste cunoștințe pentru a informa deciziile politice cu privire la modul în care cele mai bune de a gestiona resursele naturale în contextul schimbărilor climatice și subliniază, de mediu aferente. Acesta combină perspectiva pe termen lung din arhivele geologice cu investigațiile orientate pe proces de astăzi, cu scopul de a integra o înțelegere bazată pe domeniul sistemelor naturale in modele predictive pentru a sprijini gestionarea durabilă a resurselor în fața schimbărilor climatice.

Sisteme durabile de inginerie

Obiectivele acestui accent sunt de a dezvolta abilități de cercetare și educaționale care: 1) analiza de inginerie în avans și aplicațiile relevante pentru dezvoltarea durabilă, 2) să îmbunătățească eficiența și eficacitatea proceselor de inginerie, produse, și educație, și 3) să înțeleagă și să aplice cunoștințele lor în contextele de durabilitate de viabilitate economică, compatibilitate cu mediul și durabilitatea, impactul social și de dezvoltare a politicilor și implicațiile.

Ingineria sistemelor durabile Accentul este proiectat pentru inginerul interesat de o înțelegere a implicațiilor economice, sociale și de mediu ale sistemelor de inginerie. Vei avea un fundal puternic în inginerie consolidată prin înțelegerea sustenabilității viitoare a mediului nostru, și vor fi pregătite pentru o carieră în mediul academic, industrie, și organizații guvernamentale.

Program predat în:
  • Engleză

Vezi 7 mai multe cursuri de la Northern Arizona University »

Acest curs este Bazat în Campus
După locații
După dată