• Studii Durata (ani): 3 ani
 • Titlul Studiu: Doctor în administrația publică
 • Nivel de calificare: doctorat (cicluri 3rd)
 • Predarea limbilor străine: Doctorandul are opțiunea de a scrie tezei și examinarea în limba greacă sau engleză
 • Studii de proces: prezență completă / parțială
 • Credite minime: 90
 • Credite minime europene (ECTS): 180

Descrierea programului

Universitatea din Nicosia oferă Programul de doctorat în administrația publică care să conducă la doctorat (doctorat) în administrația publică.

Programul este conceput pentru a oferi cunoștințe științifice la cel mai înalt nivel academic și pregăti studenții pentru cariere în domeniul de învățământ superior, cercetării științifice și administrației publice (servicii publice, semi-guvernamentale organizații, guvernamentale locale (Municipiilor și Comunităților), organizațiile publice și agenții, organizațiilor neguvernamentale). Scopul programelor de doctorat în administrația publică este de a produce oameni de stiinta care vor desfășura activități de cercetare de vârf, propune soluții inovatoare și practice și a cuceri funcții de conducere în domeniul administrației publice. Programul conduce pe elevi să folosească cele mai moderne metode de cercetare multidisciplinara in producerea și aplicarea cunoștințelor în plan teoretic și practic.

Cercetarea doctoranzii îndreptate la domenii de interes direct pentru serviciul public, cum ar fi analiza strategică și planificarea, programe publice, e-guvernare, planificare și organizare a serviciilor publice administrative, exercitarea de politici publice și managementul resurselor umane . Programul este structurat în așa fel încât să permită studenților să se specializeze în domenii de interes deosebit, având ca cunoștințe de bază și / sau experiență în administrația publică.

perspectivele de carieră

Doctoranzii care finalizează cu succes programul va fi capabil să:

 1. Intelege facultate de stat în învățământul superior.
 2. Pentru a juca un rol de lider în domeniul educațional, de exemplu, poziție de conducere la nivel de școală sau de Ministerul Educației și Culturii.
 3. Pentru a lucra ca manageri seniori în departamente ale Ministerului Educației și Culturii (de exemplu, Institutul Pedagogic, Programul de Dezvoltare Serviciul).
 4. Angajează rol mai mare administrative / universitar / de consiliere pentru instituții de învățământ private, centre de cercetare sau centre de consultanta.

Accesul la studii suplimentare

Doctorandul care finalizează cu succes studiile sale pot continua studiile postdoctorale în instituții de învățământ superior din țară sau din străinătate.

Rezultatele învățării

La finalizarea programului de doctorat în administrația publică sunt titularilor de doctorat:

 1. Ei vor dobândi cunoștințe despre cele mai recente teorii și metode asupra administrației publice.
 2. Ei vor construi capacități și competențe specializate în studiul problemelor teoretice și practice complexe și va fi capabil să producă soluții viabile la aceste probleme.
 3. Ei se vor specializa în căutarea, studiul și înțelegerea zonelor cu probleme în administrația publică și în aplicarea unor metode inovatoare de utilizare abuzivă.
 4. Se monitorizează evoluția domeniului cognitiv și practicile urmate în administrația publică la nivel mondial și va fi în măsură să recomande și să pună în aplicare cele mai bune metode și practici pentru modernizarea administrației publice la nivel local.
Program predat în:
 • Greacă
 • Engleză
University of Nicosia

Vezi 15 mai multe cursuri de la University of Nicosia »

Acest curs este Bazat în Campus
Start Date
Contact school
Duration
3 - 8 anii
Part time
La zi
Price
13,500 EUR
Deadline
Contact school
După locații
După dată
Start Date
Contact school
End Date
Contact school
Termen limită de aplicare
Contact school

Contact school

Location
Termen limită de aplicare
Contact school
End Date
Contact school