Doctor în Administrarea Afacerilor (DBA)

Generalități

Programul de descriere

Doctor în Administrarea Afacerilor (DBA)

Misiunea instituției este de a educa persoanele care vor contribui la conducerea și conducerea organizațiilor globale.

Bun venit de la decanul academic

Mulți dețin acum propunerea că DBA este în secolul 21 ceea ce a fost MBA până în a doua jumătate a secolului al XX-lea. Fără a se angaja în această dezbatere, este sigur că mediile de lucru se confruntă cu provocări fără precedent istoric. Liderii de afaceri și guvernul de pretutindeni se confruntă cu situații noi pentru care teoriile, practicile și strategiile anterioare nu par să furnizeze răspunsurile. Schimbările continuă să se accelereze, iar impactul globalizării, imediat profund și subtil, afectează toate instituțiile și organizațiile. Nu mai pot fi mulțumiți liderii pur și simplu pentru a aplica cunoștințele, ei trebuie să conducă generarea de cunoștințe în propriile lor organizații care să permită informarea practicii și a politicii specifice circumstanțelor lor. Cu alte cuvinte, liderii de afaceri de astăzi trebuie să fie capabili să conducă desfășurarea cercetărilor legate de muncă. Acest DBA este proiectat să echipeze candidații cu această capacitate.

SBS International Doctor of Business Administration (DBA) oferă o opțiune pentru organizații și persoane care doresc să îmbunătățească performanțele lor de afaceri prin dezvoltarea unei capacități superioare de a investiga și de a rezolva pe bază în timp ce proiectarea și organizațional efectuarea de cercetări originale.

Acesta echipează managerii de vârf cu abilitățile de a aplica metodologia actuală de cercetare la problemele de interes corporatist și îmbunătățește abilitățile de cercetare și de consultanță ale candidaților.

Vă invităm să luați în considerare numeroasele beneficii pe care le va oferi programul de part-time SBS DBA pentru cariera ta.

Bert Wolfs, Ph.D.

Academic decan

DBA vs PhD

DBA diferă de un doctor în filosofie (Ph.D.) prin concentrarea sa asupra practicii, politicii sau strategiei, în contextul locului de muncă al individului. Ambele doctorate implică dezvoltarea unei lucrări originale substanțiale. Cu toate acestea, un doctorat profesional, cum ar fi DBA, necesită un alt tip de dezvoltare de cercetare decât cea a doctoratului. Pentru un doctorat, cercetarea trebuie să aducă o contribuție semnificativă la un domeniu de cunoaștere. Pentru DBA, cercetarea trebuie să aducă o contribuție semnificativă la practică, politică sau strategie. Cercetarea implicată în DBA este aplicabilă chestiunilor de afaceri și se desfășoară în contextul practicilor profesionale.

Caracteristicile DBA-ului nostru

SCOP

Programul de Doctor în Administrarea Afacerilor încearcă să aducă teorie și practică în procesul de luare a deciziilor în organizații complexe pentru a ajuta aceste instituții să se adapteze schimbării și să pună bazele supraviețuirii pe termen lung.

PREZENTARE GENERALĂ

În programul DBA, profesioniștii din industrie și cei din mediul academic se bazează pe abilitățile și cunoștințele de bază ale masterului pentru a dezvolta un nivel mai ridicat de competență în efectuarea cercetării aplicate, neînțelegerea literaturii teoretice și aplicate într-o disciplină de afaceri aleasă și în atributele esențiale pentru învățământul universitar . Absolventul DBA va fi dezvoltat cunoștințe și abilități critice pentru succes în învățământul universitar și universitar, în serviciul profesiei și comunității, în dezvoltarea profesională viitoare și în obținerea acreditărilor și abilităților esențiale pentru consultanța și managementul afacerilor.

Programul de gradul DBA este conceput pentru a satisface cerințele speciale ale profesioniștilor din mediul academic și profesional care au motivația de a-și extinde cunoștințele și abilitățile pentru a răspunde nevoilor în schimbare ale organizațiilor moderne. Programul este conceput pentru a servi nevoilor studenților capabili, indiferent de concentrarea lor.

Studiile doctorale sunt concepute pentru a permite profesioniștilor ocupați să echilibreze cerințele carierei și familiei. Elevii îndeplinesc cerințele programului prin completarea cursurilor, în timpul weekend-urilor și prin munca online.

motivele cheie pentru care ar trebui să luați în considerare SBS DBA

Ar putea exista multe motive pentru care intenționați să luați un program DBA internațional. Poate că a fost întotdeauna visul tău să ajungi la vârful învățământului terțiar. Ar putea fi provocarea de a efectua cercetări aprofundate într-o zonă în care sunteți pasionați, plus satisfacția de a contribui la lumea cunoașterii și practicii profesionale. Poate cautarea ta este pentru dezvoltarea personala si avansarea in cariera.

Indiferent de motivele dvs., luarea provocării unui program de doctorat de clasă mondială este, probabil, una dintre cele mai importante decizii pe care le veți lua vreodată. Iată câteva motive-cheie pentru care SBS International DBA este un program câștigător.

Reputația SBS

SBS are o reputație de excelență în managementul și educația în afaceri. Programul DBA de la SBS este dublu acreditat de Consiliul de Acreditare pentru Școli de Afaceri și Programe (ACBSP) și Adunarea Internațională pentru Educație în afaceri colegiale (IACBE), recunoscută de Consiliul SUA pentru Acreditarea Învățământului Superior (CHEA).

Profesorii noștri sunt lideri în cercetare și practică, permițând participanților noștri să exceleze în diferitele domenii tematice.

SBS are legături puternice cu industria prin legăturile sale de cercetare colaborative.

Resurse eficiente de învățare

Un ingredient cheie pentru învățarea reușită la nivel de doctorat este disponibilitatea și accesul la informații. SBS are un pachet vast de învățare care constă din manuale, citiri electronice, lucrări de cercetare și ghiduri. În plus, puteți profita pe deplin de resursele bibliotecilor uriașe ale SBS , inclusiv bazele sale de date online masive, pentru acces instantaneu la mii de reviste, lucrări de cercetare, rezumate, lucrări de conferințe și articole de știri. Aceste facilități de resurse online sunt reputate ca fiind printre cele mai bune din lume.

Rezultate educaționale impresionante

Rezultatul final al trecerii prin acest DBA riguros înseamnă că vă dezvoltați nu numai cunoștințe și expertiză de ultimă oră, ci și capacități solide în consultanța de management, cercetare în cadrul companiei, precum și cercetări academice care conduc la publicarea lucrărilor în reviste de specialitate recunoscute pe plan internațional. Candidații sunt evaluați prin cursuri de 50% și 50% din activitatea de cercetare.

Flexibilitate

Programul poate dura cel puțin 2,5 ani pentru a fi finalizat, dar poate fi permisă o durată maximă de până la șase ani. Cu cursuri livrate la sfârșit de săptămână, puteți continua să lucrați într-un loc de muncă cu normă întreagă. Atelierele de curs sunt programate în avans la fiecare două luni. Deci, le puteți programa pe calendar. Flexibilitatea timpului - o caracteristică vitală pe care profesioniștii ocupați îl apreciază cu adevărat.

Structura programului

Doctor de Administrarea Afacerilor este un program integrat de cursuri și de cercetare care pot fi finalizate în cel puțin doi ani și jumătate.

Componenta cursurilor constă în primul an. Cursurile se desfășoară în clasă într-un model de atelier intensiv, cu contact direct. Toate cursurile sunt evaluate prin cesiune scrisă. Tranziția între faza cursurilor și faza de cercetare este realizată de către candidat care completează în mod satisfăcător setul de propuneri de cercetare evaluate (unul pentru fiecare proiect de cercetare).

La finalizarea satisfăcătoare a unităților de cursuri care sunt programate în primul an, candidații intră în faza de cercetare în care desfășoară proiecte de cercetare individuale, supravegheate. Producția fiecărui proiect de cercetare este o lucrare de cercetare a stilului și a calității publicabile. Portofoliul lucrărilor de cercetare este depus pentru examinare externă.

DBA Cerințe de admitere

Solicitanții care doresc să adere la programul DBA dețin în mod normal:

  • O diplomă de MBA, sau echivalent, de la o universitate sau un echivalent aprobat;

sau

În cazul în care sunt deținute alte calificări la nivel de masterat, solicitanții pot fi rugați să finalizeze un program de legătura prescris (cursuri desemnate în mod obișnuit dintr-un program MBA);

sau

o diplomă de diplomă corespunzătoare sau o diplomă de licență cu onoruri de cel puțin 2A standard de la o universitate aprobată sau o instituție de învățământ superior echivalent;

și

  • Experiență substanțială (nu mai puțin de cinci ani) la nivel executiv / de conducere. Toți candidații DBA trebuie să fie în măsură să demonstreze educația și / sau performanța lor profesională pentru a efectua cercetări la nivel de doctorat. Ei ar trebui să fie capabili să demonstreze succesul în cariera lor până în prezent și să documenteze modul în care programul DBA se încadrează în planurile lor personale sau de carieră pentru viitor.
  • Toți candidații DBA trebuie să prezinte o schiță de 1.000 de cuvinte a temei / ideii de cercetare propuse ca parte a depunerii cererii de admitere.
  • Toți candidații DBA trebuie să aibă o comandă solidă a limbii engleze, vorbite

sau

Trimiteți dovada obținerii unui scor TOEFL de minimum 90.

Decizia finală privind eligibilitatea, acceptabilitatea calificărilor și a domeniilor de cercetare pentru programul DBA se bazează pe SBS Swiss Business School . Toți candidații trebuie să aibă acces la Internet / e-mail pe tot parcursul programului.

Aplicați ONLINE @ www. SBS .edu

Ultima actualizare Mart 2020

Despre facultate

SBS Swiss Business School is a pioneering management institution dedicated to preparing students for the careers of the global economy in International Management, Finance, Marketing and other fields. ... Citeste mai mult

SBS Swiss Business School is a pioneering management institution dedicated to preparing students for the careers of the global economy in International Management, Finance, Marketing and other fields. We are a quality-driven niche player. Citește mai puţin