Doctor în Administrarea Afacerilor (DBA)

Generalități

Programul de descriere

Doctor în Administrarea Afacerilor (DBA)

Acest doctor de Administrarea Afacerilor (DBA) este un program de trei ani, care este proiectat special pentru a oferi o experiență bogată de învățare pentru profesioniștii care aspiră să urmeze o calificare postuniversitară. Acest program reunește viitori lideri din sectoarele public și privat, din diferite naționalități. Aici se întâlnesc acești profesioniști și împărtășesc experiențe și idei care ar fi valoroase în procesul de învățare. În acest program, veți avea oportunitatea de a învăța și de a aplica diferite teorii în afaceri și management și de a dezvolta și practica profesională.

Obiectivele programului și rezultatele învățării

Programul urmărește să producă absolvenți capabili să genereze și să difuzeze noi cunoștințe, precum și să răspundă schimbării mediului de afaceri și interesului părților interesate. După finalizarea programului, veți putea:

1.Mersiunea în discursul intelectual privind problemele de afaceri și management.

2.Review, comunicați și aplicați teoriile adecvate în practica profesională.

3.Evaluarea problemelor și dezvoltarea de soluții în domeniul afacerilor și managementului.

4.Diseminarea de noi idei și rezultate din cercetare pentru afaceri, comunități academice, precum și pentru societate în general.

5.Sperați idei și experiență nu numai cu colegii și echipele de lucru ale acestora, ci și cu alți practicanți și academicieni dintr-o gamă largă de medii, țări, organizații și discipline.

6. Demonstrează profesionalismul și respectarea standardelor etice în executarea responsabilităților și responsabilităților acestora.

7.Contribuți la corpul de cunoștințe care are o semnificație teoretică și practică prin cercetare.

8.Performa în mod eficient ca manager prin expunerea inovativității, a unei judecăți bune și a unei decizii; precum și oferirea de direcție pentru subordonații lor.

9.Efectuați eficient ca lider în contextul unei organizații sau al societății în ansamblu.

Cerința de intrare

Admiterea în program poate fi acordată pe baza criteriilor specificate mai jos:

1. o diplomă de masterat de la Universiti Utara Malaezia sau orice altă instituție de învățământ superior recunoscută de Senatul universității sau orice altă calificare echivalentă recunoscută de Senatul Universității; ȘI

2. să aibă cel puțin cinci (5) ani de experiență profesională relevantă domeniului ales de specializare; ȘI

3. Îndeplinirea cerinței de limbă engleză, stabilită de Senatul Universității.

Ultima actualizare Mart 2020

Despre facultate

Universiti Utara Malaysia was formally incorporated on 16 February 1984, with the unique mission to provide academic excellence in the areas of business management, education, IT, and quality manageme ... Citeste mai mult

Universiti Utara Malaysia was formally incorporated on 16 February 1984, with the unique mission to provide academic excellence in the areas of business management, education, IT, and quality management. Faced with this challenging task, the University has since its inception, ensured that its academic niche areas are focused on such disciplines as management, accountancy, economics, information technology, entrepreneurial development, tourism management, banking and finance, social development, human resource development and international affairs management. Citește mai puţin