Doctor în Administrarea Afacerilor (DBA)

Generalități

Programul de descriere

Nottingham Business School este mândru să aibă unul dintre cele mai vechi Doctorate în Administrarea Afacerilor (DBA) din Marea Britanie care a sărbătorit 20 de ani de existență în 2018 cu peste 100 de finalizări. Pe parcursul programului nostru, oferim managerilor de rang înalt, consultanților independenți și cadrelor universitare șansa de a obține informații noi și relevante care să vă informeze și să dezvolte propriul profil de carieră și să vă aducă o contribuție la îmbunătățirea practicilor de afaceri și / sau profesionale.

Am lucrat cu participanți din numeroase organizații de prestigiu private și de publicare, printre care CapGemini Iberia, Organizația Națiunilor Unite, Școala Nova Business, Ambasada Oman din SUA și KPMG, printre altele.

DBS DBA este conceput pentru a vă îmbunătăți afacerea și practica managerială prin dezvoltarea abilităților personale, intelectuale și academice, printr-un proiect de cercetare științifică majoră. Cercetarea dvs. va aduce contribuții recunoscute din punct de vedere academic în domeniile alese, oferind astfel organizațiilor din sectorul privat și public cu rezultate de cercetare la nivel de doctorat care au un impact în termeni de politică și de practică.

DBA-ul nostru are o structură inovatoare a cursurilor care permite studenților să aibă posibilitatea de a-și depune munca sub formă de documente convenționale (ruta A) sau în stilul unor lucrări academice (ruta B). Echipa de curs și echipa de supraveghere vor lucra împreună cu dvs. pentru a vă asigura că înțelegeți diferitele rute și opțiuni disponibile pe baza aspirațiilor și intereselor dvs. de carieră.

DBA este proiectat pentru a vă ajuta:

 • explorați relația dintre teorie și practică, între înțelegerea lumii și schimbarea acesteia.
 • dezvoltați judecata, previziunea și analiza problemelor prin aplicarea abilităților teoretice și criminalistice materialelor de cercetare derivate din investigațiile lor.
 • vă dezvoltați ca un practicant reflexiv care are adaptabilitatea intelectuală și personală pentru a putea face față schimbărilor organizaționale și ambiguității.
 • să dezvolte abilități de comunicare care să vă permită să comunicați în mod eficient cu comunitățile academice și manageriale și de afaceri și să acționați ca interpreți între cei doi.
 • vă ajuta să proiectați și să implementați un proiect de cercetare la limitele cunoștințelor din domeniile dvs. profesionale și manageriale și, astfel, să aduceți o contribuție la cunoștințele academice și la practica profesională.

Nottingham Business School are acreditare EQUIS și AACSB. Suntem de asemenea clasați în topul 95 de școli europene de afaceri din Financial Times (FT).

Ce veți studia

DBA-ul nostru cere angajament, energie și muncă grea. În schimb, veți beneficia de o experiență de dezvoltare stimulantă și de îmbunătățire a vieții, cu acordarea unei calificări din ce în ce mai valoroase.

Faza 1 (24 de luni)

 • Introducere în DBA
 • Introducere în literatura de specialitate
 • Introducere în metodologia cercetării (inclusiv studiul pilot) (60 de credite)

Mai jos este structura pentru noul DBA:

Faza 2 (24 luni)

 • Teza (300 credite)

Cum te-ai învățat

De ce să studiezi DBA la Nottingham Business School?

Doctoratul de Administrarea Afacerilor este o calificare bazată pe cercetare și are aceeași calitate academică ca și doctoratul. În calitate de student, vă puteți aștepta, așadar, la o experiență dificilă, întinsă și exigentă, desfășurată într-o atmosferă stimulatoare a dezbaterilor intelectuale și academice.

DBA-ul nostru dorește să aibă un impact mai larg și o influență în lumea reală, permițându-vă să aduceți o contribuție importantă societății, culturii și afacerilor. Temele de proiect tind să se concentreze asupra aspectelor strategice care sunt prezente în organizația solicitantului și sunt suficient de complexe pentru a justifica un studiu de cercetare pe scară largă.

DBA DBA este aliniată la nivelul 8 al Cadrului de Calificare a Învățământului Superior din Anglia, Țara Galilor și Irlandei de Nord (FHEQ) și Standardul AACSB 9. NBS este membru activ al unui număr de consilii internaționale de doctorat, inclusiv Arte

Tipul de studiu

DBA-ul nostru oferă o abordare distinctă dezvoltării personale și profesionale continue. Veți fi așteptat să aveți contacte regulate cu echipa de supraveghere și să lucrați pe baza propriilor cercetări pentru a evalua progresul.

Cu un accent deosebit pe practicile manageriale și profesionale; DBA corelează studiul riguros al problemelor și problemelor legate de muncă cu dezvoltarea personală și profesională. Acest lucru ajută transferul învățării în practica organizatorică și managerială.

Ca student DBA, veți lua module în metodologia de cercetare, revizuire critică și dezvoltare conceptuală. Veți fi așteptat să realizați lucrări obișnuite pe baza propriilor cercetări.

Supraveghere și sprijin

Toți elevii sunt încurajați să discute orice probleme cu supervizorii lor sau cu directorii programelor DBA sau cu reprezentanții cursului DBA.

Acesta este, de obicei, un director de studii (persoana cu cea mai mare expertiză a proiectului) și un al doilea supraveghetor. Dacă colaborați cu o companie sau o instituție, puteți avea și al treilea supraveghetor.

Proiectele pot fi interdisciplinare și se pot baza pe cunoștințe din două sau mai multe școli. Toți elevii sunt încurajați să discute orice probleme cu Lectorul lor de Doctorat Profesional și cu Reprezentantul Cursului de Doctorat Profesional.

Echipa noastră de administrare a școlilor doctorale va fi primul dvs. punct de contact pentru grade de cercetare și vă va ajuta pe tot parcursul procesului de înscriere. Dacă ați reușit să aplicați, atunci veți fi acolo pentru a vă ajuta în timpul perioadei de studiu.

Cariere și oportunități de angajare

Scopul principal al programului DBA este de a vă permite, elevul, să câștigați o diplomă DBA care vă va ajuta să vă pârghii cariera și / sau să faceți o tranziție la cele mai înalte niveluri ale mediului academic. Prin programul nostru oferim managerilor de rang înalt, consultanților independenți și cadrelor universitare șansa de a obține informații noi și relevante care să vă informeze și să vă dezvoltați propriul profil de carieră și să vă aduceți o contribuție la îmbunătățirea practicilor de afaceri și / sau profesionale.

Am lucrat cu participanți din numeroase organizații de prestigiu private și de publicare, printre care CapGemini Iberia, Organizația Națiunilor Unite, Școala Nova Business, Ambasada Oman din SUA și KPMG, printre altele.

DBA adaptate organizațiilor corporative

DBA-ul nostru este un prim exemplu al modului în care permitem indivizilor să obțină calificări respectate, în timp ce realizează cercetări care sunt concentrate și benefice pentru organizațiile și sectoarele lor. Cursul a fost stabilit din 1998, dar în 2007 am lansat prima cohorta recrutată din China. Elevii sunt învățați în Nottingham în timp ce desfășoară cercetări în organizațiile lor din China, printre care se numără marile branduri precum Nike, Intel și Motorola.

Absolvenți notabili

Ne place să păstrăm legătura cu toți studenții noștri din trecut pentru a vedea ce au trecut de-a lungul anilor. Absolvenți notabili pentru cursul nostru DBA includ:

 • Emmanuel Probst, Director, Media și Instructorul digital, Cercetarea pieței de consum la Kantar Millward Brown și UCLA
 • Sue Shepherd, directorul rețelei de traume din East Midlands și rețeaua spinală East Midlands

Studiu de mărturie

"M-am bucurat din plin de gândirea metodologiilor și a diferitelor unghiuri pentru a reanaliza problemele curente, ceea ce mă ajută să mă scoată din actuala abordare a incendiilor pe care am încercat-o în fiecare zi, să revedem aspectele cu care ne confruntăm și să le abordăm mai holistic, cu o viziune mai largă și un gând mai profund. "

Anna LQ Zheng, programul China DBA

Cerințe de intrare

Regatul Unit

 • un MPhil, MBA sau de masterat la nivel de studii de afaceri, de management sau de organizare.
 • un minim de cinci ani de experiență într-un post superior de conducere.
 • abilitatea de a efectua cercetări și de a scrie o teză la nivel de doctorat.

Internaţional

 • un MPhil, MBA sau de masterat la nivel de studii de afaceri, de management sau de organizare.
 • un minim de cinci ani de experiență într-un post superior de conducere.
 • abilitatea de a efectua cercetări și de a scrie o teză la nivel de doctorat.
 • Studenții internaționali trebuie să aibă un scor IELTS de cel puțin 6,5, cu un minim de 6,0 în toate componentele.

Cei care nu dețin o diplomă de masterat, dar care au experiență și dovezi semnificative de muncă pot face obiectul unui proces de acreditare a experienței anterioare și a învățării.

Solicitanții cu cerințe de intrare nestandard și / sau experiență relevantă vor fi luați în considerare individual.

Cum să aplicați

Toți solicitanții sunt obligați să completeze un formular de cerere, să prezinte două copii ale calificărilor și să furnizeze două referințe confidențiale.

Vă rugăm să returnați formularul de cerere, documentele asociate și referințele la dbaadmin @ NTU .ac.uk pentru a vă asigura că este tratat cât mai eficient posibil.

Taxe și finanțare

Taxele de curs pentru anul 2019 nu au fost încă stabilite, aici sunt 2018 taxe pentru o îndrumare:

 • Anii 1, 2, 3 și 4 = 11 000 £ pe an
 • Ani 5 = 5.500 de lire sterline pe an
 • (nu există o taxă separată pentru anul de finalizare)
Ultima actualizare Mart 2020

Bursa de studiu Keystone

Descoperă opțiunile pe care ți le poate oferi bursa noastră

Despre facultate

Nottingham Business School at Nottingham Trent University is an international business school with a rich and vibrant student community. We are EQUIS and AACSB accredited school focused on innovating ... Citeste mai mult

Nottingham Business School at Nottingham Trent University is an international business school with a rich and vibrant student community. We are EQUIS and AACSB accredited school focused on innovating business education. We provide a personalised, experiential learning experience full of opportunities that will enhance your career and future prospects. Whether you want to study for a Bachelor’s degree, a Master's, or MBA we have the right course for you and an expert faculty to help meet your needs. Citește mai puţin