Doctor în Administrarea Afacerilor (DBA, Paris)

Generalități

2 locații disponibile

Programul de descriere

Universitatea Sabi și Institutul de Afaceri și IPAG Business School au semnat un acord pentru a oferi un program combinat de diplomă dublă în Doctor of Business Administration. Doctor în Administrarea Afacerilor (DBA) este un doctorat executiv, orientat spre cercetare în administrarea afacerilor.

66246_728x290.gif

Programul DBA constă în principal în efectuarea de cercetări independente pe un subiect ales și în scrierea unei disertații. Cercetarea stăpânită în program ar fi apoi aplicată pentru a aduce o contribuție directă la practicile de afaceri. Pe întreaga durată a programului, studenții vor studia independent un subiect ales și vor lucra îndeaproape cu un supervizor care îi va oferi îndrumare și sprijin. Odată ce studiul lor este completat și studenții au scris o disertație prezentând rezultatele lor, ei vor trebui să-și apere disertația printr-o examinare viva (orală) în fața unui juriu mare. Studenții DBA trebuie să completeze cursul, seminariile și atelierele în timpul primului semestru al studiilor.

module

  • Cercetare și metodologie
  • Analiza și critica 1 și 2
  • Leadership 1 și 2
  • Managementul afacerilor internationale
  • Gestionarea schimbărilor organizaționale și a evoluțiilor
  • Engleza de afaceri
  • Managementul resurselor umane

Toți studenții DBA trebuie să treacă examenul Grand Comprehensive Exam (GCE) în fața unui juriu la sfârșitul primului semestru, după ce au terminat cu succes cursurile, seminariile și atelierele.

Ultima actualizare Mart 2020

Bursa de studiu Keystone

Descoperă opțiunile pe care ți le poate oferi bursa noastră

Despre facultate

Located in the heart of Paris, IPAG Business School offers international students the exciting opportunity to experience a lively urban environment alongside their academic studies.

Located in the heart of Paris, IPAG Business School offers international students the exciting opportunity to experience a lively urban environment alongside their academic studies. Citește mai puţin
Paris , Grozav , Londra , Edinburgh , New York , Sydney , Cardiff + 6 Mai mult Mai Puțin