Doctor în administrarea afacerilor (cu o concentrație în marketing, comportament organizațional sau a spiritului antreprenorial)

Generalități

2 locații disponibile

Programul de descriere

O Programul de doctorat Administrarea Afacerilor admite studenții care sunt interesați în realizarea cercetării, în principal în domeniile legate de marketing, resurse umane și comportament organizațional, și a spiritului antreprenorial. Primii doi ani ai programului implică cursuri, culminând într-un examen complet, după care un alt doi-trei ani sunt cheltuite pe cercetare și completarea unei teze de doctorat. Toți elevii de doctorat sunt de așteptat să contribuie la literatura științifică în domeniul lor, prin cel puțin o publicație intr-un jurnal acoperit de SSCI (Științe Sociale Citation Index). În mod tradițional, studenții noștri de doctorat sunt susținute financiar parțial sau integral de școlarizare și, într-o oarecare măsură, pentru cheltuielile de trai prin alocațiilor.

Cerințele de admitere

Candidații la program de doctorat sunt încurajate să prezinte scoruri GMAT sau GRE, precum și o declarație de 5000 de cuvânt scop subliniind interesele lor de cercetare și intențiile. Nu există limite stabilite pentru domeniile academice pe care le recruta de la, dar insistăm ca toți solicitanții de doctorat au burlaci puternice și de masterat de fundal, care este extrem de relevant pentru zona propusă de cercetare.

Facultatea de cercetare Interese

Următoarele este o listă orientativă a intereselor noastre de cercetare la nivel de doctorat de cercetare: planuri de reprezentare a lucrătorilor nonunion, sindicalizare, relațiile de rețea în sistemele IR, relațiile pozitive angajat-angajator, dezvoltarea angajaților, strategii de dezvoltare durabilă, relații cu părțile interesate, responsabilitatea socială a întreprinderilor, marketing internațional , comportamentul consumatorului, antreprenoriat, servicii de dezvoltare a afacerilor, stiluri cognitive, managementul resurselor umane, recrutare si selectie, justiție organizațională, de satisfacție a clienților, de marketing de servicii, de calitate a serviciilor, modele de export pentru IMM-uri.

Ultima actualizare Oct 2015

Despre facultate

The Eastern Mediterranean University is the largest university on the island of Cyprus. The university has its roots in the Higher Technological Institute, a vocational training college established in ... Citeste mai mult

The Eastern Mediterranean University is the largest university on the island of Cyprus. The university has its roots in the Higher Technological Institute, a vocational training college established in 1979. Citește mai puţin
Republica Turcă a Ciprului de Nord , Famagusta + 1 Mai mult Mai Puțin