Doctor în administrarea afacerilor (dba)

Generalități

Programul de descriere

Doctor în Administrarea Afacerilor (DBA) este un doctorat profesionist care oferă studenților posibilitatea de a studia un curriculum cuprinzător în Administrarea Afacerilor avansate, cu un accent puternic pe Branding și Antreprenoriat. Este o pregătire ideală pentru cei care doresc să își desfășoare propria afacere sau să-și asume un rol de lider în sectorul public sau privat. Doctoratul este acordat de Ecole Superiéure de Gestion, care face parte din Graduate School of Management din Paris, una dintre școlile de afaceri din Franța.


Cine este DBA pentru


Programul DBA este destinat studenților care au obținut deja o diplomă de master în Business sau o zonă conexă și care doresc să se distingă mai departe prin obținerea unei calificări de doctorat specializate.


Care sunt avantajele obținerii unui DBA


Numai elita din orice domeniu obține un doctorat. Finalizarea acestui curs vă va permite să demonstrați angajatorilor potențiali că sunteți un lider în domeniul dvs. și sunteți capabili de gândire creativă și originală.

Curriculum-ul programului


Curriculum-ul de Doctorat în Administrarea Afacerilor include următoarele cursuri:


• Designul și strategia de branding
• Brand Management și mărci de lux
• spirit antreprenorial și managementul întreprinderilor mici
• Antreprenoriatul: Lansarea de noi întreprinderi
• Antreprenoriatul internațional
• Antreprenoriat online
• Metode de cercetare
• Simpozionul de doctorat


Primele șase cursuri sunt predate în primul an, iar celelalte două la începutul celui de-al doilea an. Elevii vor petrece restul celui de-al doilea an de lucru pe teza lor sub supravegherea supervizorului lor. Cursul are în mod normal o durată de trei ani, dar studenții își pot depune teza oricând după finalizarea celui de-al doilea an.

Structura programului

Fiecare subiect durează opt săptămâni. Componenta predată a cursului este organizată ca o serie de seminarii online. Înainte de fiecare seminar elevii vor primi câteva lucrări scurte sau extrase de cărți pentru a le citi și a le revizui. În timpul seminariilor, aceștia vor putea să discute cu tutori și colegi. Evaluarea se va baza pe calitatea contribuțiilor elevilor la sarcini de colaborare și discuții de grup.


Vă puteți aștepta să petreceți aproximativ 12 - 15 ore pe săptămână pe parcursul cursului. Va avea loc un seminar online live, care durează trei ore în fiecare săptămână. Acest lucru va fi înregistrat pentru a permite studenților care nu pot participa în timpul seminarului. Elevii se pot aștepta să petreacă cel puțin alte 5 - 6 ore online în fiecare săptămână, contribuind la discuții pe forum și citirea materialelor online.

Calificările de intrare


Ar trebui să aveți deja o diplomă de master în Business sau într-un domeniu conex. Candidații care au o diplomă de masterat într-o altă zonă pot fi admiși dacă au, de asemenea, o experiență de management substanțială.


Perspectiva carierei

DBA vă va pregăti pentru o carieră de înaltă performanță într-o varietate de domenii, inclusiv managementul executiv, managementul mărcii, managementul vânzărilor și marketingului, consultanța, educația sau cercetarea.

Ultima actualizare Sept 2017

Bursa de studiu Keystone

Descoperă opțiunile pe care ți le poate oferi bursa noastră

Despre facultate

Millennium City Academia este un colegiu privat în inima Londrei, oferind o gama de cursuri universitare şi postuniversitare în afaceri şi informatică, precum şi Diplome şi cursuri pre-universitare. N ... Citeste mai mult

Millennium City Academia este un colegiu privat în inima Londrei, oferind o gama de cursuri universitare şi postuniversitare în afaceri şi informatică, precum şi Diplome şi cursuri pre-universitare. Ne dă programe de calitate de studiu, care oferă o valoare de peste mări studenţi pentru bani şi de a le ajuta să atingă obiectivele.&nbsp Ne sunt acreditate de acreditare de British Council pentru continuarea şi învăţământul superior. Avem o relatie excelenta cu principalii noştri parteneri care de atribuire şi să certifice vom preda cursuri in Londra. La Paris Graduate School of Management este clasată printre primele cinci companii din Paris şi suntem mândri de parteneriatul nostru exclusiv cu această instituţie de conducere privat. Colegiul nostru este de asemenea un centru aprobat pentru Scottish Qualifications Authority (SQA).&nbsp Scopul nostru principal este de a asigura absolventul nostru studenţi cu succes şi metodele de predare noastre sunt, prin urmare, concepute în acest sens. Personalul nostru academic didactice au o vasta experienta de predare, la universităţile de stat şi private şi să aducă o adâncime de cunoştinţe că toţi studenţii noştri pot beneficia de pe urma. Cu toate acestea, puterea noastră cea mai mare este sa stie toti elevii noştri în mod individual şi am să pună accentul pe o atenţie individuală a lungul timpului lor la colegiu nostru.&nbsp Locatia noastra ofera o dinamic, mediu internaţional pentru studiu. Nu numai ca Londra este o locaţie perfectă pentru a spori cunoştinţele dvs. de afaceri, este de asemenea una dintre cele mai interesante locuri din lume pentru a trăi. Acest oraş multicultural are ceva de oferit fiecare student şi colegiu noastre în sediul în inima Londrei aproape de bine cunoscut de multe atractii. Ca toţi studenţii noştri sunt internaţionale, există numeroase oportunităţi pentru a face faţă noi prieteni din Nepal, India, Pakistan, Africa, Orientul Mijlociu, America de Sud, Bangladesh şi în alte ţări. Citește mai puţin