DESPRE PROGRAM

KSU Doctor of Business Administration (DBA), programul este un program de doctorat inovator conceput pentru a pregăti profesioniști cu înaltă experiență de predare și de cercetare la scoli de afaceri AACSB acreditate sau pentru poziții de cercetare avansate de consultanta, guvern sau industrie. Programul KSU DBA combină rigurozitatea unui program de doctorat tradițional cu un studiu de clasă intens, care permite imersia completă în conținut și metode de cercetare academică, împreună cu un model de mentorat în stil european, care sprijină elevul în efectuarea unor cercetări independente și originale.

Vă încurajăm cu tărie să participați la o sesiune de informare înainte de a vă alătura programului KSU DBA. Materialul oferit în timpul acestor sesiuni, precum și capacitatea de a întâlni și de a interacționa cu facultatea de program și de conducere vă va permite să luați o decizie mai informată.

CERINȚE DE ADMITERE

 • Aplicație on-line pentru absolvent - Există o taxă de cerere nerambursabilă de 100 USD.
 • Transcrieri - transcrieri oficiale de la fiecare instituție de învățământ și / sau de la Universitatea ați participat. Trebuie să fie într-un plic sigilat de la instituție sau să fie transmis electronic direct de la instituție.
 • Cover Letter - (Poate fi încărcat în aplicația online) Vă rugăm să nu expediați scrisoarea de intenție.
 • Reluare - (Poate fi încărcat în aplicația online) Vă rugăm să nu expediați CV-ul.
 • Declarație de interes personal și profesional - (Poate fi încărcată în aplicația online) Vă rugăm să nu expediați declarația.
 • Scrisori de recomandare - Scrisorile trebuie să se afle pe antetul autorului și să fie trimise electronic. Nu expediați scrisorile. NU UTILIZATI OPTIUNILE RECOMANDANTE IN CADRUL APLICATIEI ONLINE.
 • Note:
  • 1. Vizitați site-ul nostru pentru informații detaliate despre cele patru etape ale procesului de admitere.
  • 2. Cererea dvs., CV-ul, scrisoarea de intenție, transcrierile, declarația personală de interes și două scrisori de recomandare vor fi examinate de către comisia de admitere și, dacă veți reuși, veți fi invitați prin e-mail pentru a trece la etapa 2, atelierul de cercetare. Dacă nu sunteți calificat să continuați cu pasul 2, veți fi anunțat și dumneavoastră.
  • 3. Nu este necesar nici GMAT, nici GRE.
Program predat în:
Engleză

Vezi 2 mai multe cursuri de la Kennesaw State University »

Acest curs este Bazat în Campus
Duration
3 anii
La zi
Price
290 USD
După locații
După dată
End Date
Mai 31, 2022
Termen limită de aplicare
Location
Termen limită de aplicare
End Date
Mai 31, 2022