Read the Official Description

Profesioniștii din domeniul afacerilor care doresc să-și supraîncărce expertiza de specialitate și conducerea în domeniul lor nu trebuie să pară mai departe decât un Doctorat în Administrarea Afacerilor (DBA).

DBA de 3 ani este o diplomă profesională pentru practicienii din mediul de afaceri care se va baza pe experiența dvs. în domeniu și vă va lărgi gândirea critică și abilitățile de cercetare aplicate la cel mai înalt nivel. Acest curs este conceput special pentru a vă permite să inițiați, să dezvoltați și să implementați propriul proiect de cercetare pentru a avea un impact asupra sferei dvs. de practică.

Sub îndrumarea unui supraveghetor academic, veți lua în considerare metodologiile de cercetare adecvate, veți elabora o propunere de cercetare, veți întreprinde o analiză critică a literaturii și vom pregăti o teză care va fi luată în considerare de experți recunoscuți pe plan internațional în domeniu.

Finalizarea Doctoratului de Administrare a Afacerilor este un semn convingător al realizărilor dvs. în domeniul cercetării aplicate și al contribuției importante la noile cunoștințe din zona dvs.

Oportunități de carieră

Absolvenții DBA pot lucra într-o varietate de poziții de conducere și de cercetare la nivel înalt din organizațiile din sectorul privat și din sectorul public.

Domenii majore de studiu

În timp ce acest curs nu are majore, acesta include studii postuniversitare, în special în revizuirea literaturii critice, introducerea metodelor de cercetare, metodele calitative sau cantitative și dezvoltarea propunerilor de cercetare împreună cu unitățile de cercetare a tezei relevante pentru DBA.

Metode de evaluare

Cursurile de curs includ o evaluare progresivă. Candidații sunt evaluați în fiecare unitate pe baza unor sarcini scrise și orale. Acestea pot fi recenzii de literatură, rapoarte, prezentări, studii de caz, studii de cercetare și / sau planuri. Detalii complete despre misiuni sunt conținute în Ghidul de informare al unității pentru fiecare unitate.

Candidatul va susține teza de doctorat în două blocuri de opt unități de teze. Odată înscris în prima unitate de teză, candidatul va servi o perioadă de confirmare nu mai mult de șase luni echivalent normă întreagă. Confirmarea candidaturii include o revizuire a literaturii cu o expunere detaliată a problemelor de cercetare, precum și o metodologie propusă.

Proiectul de cercetare se va desfășura în totalitate pe cele 16 unități de teză. La finalizarea unității de teză finală, candidatul urmează să prezinte teza de cercetare pentru examinare de către doi experți independenți și recunoscuți pe plan internațional în domeniul relevant de cercetare.

Metode de predare

Pe-campus studenții experiență față-în-față de contact cu supraveghetorii și alți candidați doctorale. Unele unități oferă activități online, cursuri, prelegeri și / sau cursuri live. Metoda de predare poate varia de la o unitate la alta.

Opțiunea de studiu online este interactivă și se străduiește să promoveze colaborarea și sentimentul de comunitate. Elevii pot primi prelegeri online preînregistrate și / sau live, materiale de studiu electronice, forumuri de discuții online și cursuri virtuale. Metoda de predare poate varia de la o unitate la alta.

În ambele moduri de studiu on-campus și online, se va promova o relație profesională puternică între candidați și supervizorii lor.

Program taught in:
Engleză
Last updated March 2, 2018
Acest curs este Campus based
Start Date
Mar. 4, 2019
Iulie 2, 2019
Duration
3 anii
La zi
Price
27,600 AUD
3.000 de dolari pe unitate, studenți internaționali.
By locations
By date
Start Date
Mar. 4, 2019
End Date
Mar. 4, 2022
Application deadline
Start Date
Iulie 2, 2019
End Date
Iulie 2, 2022
Application deadline
Mai 21, 2019
Start Date
Oct. 2019
End Date
Oct. 29, 2021
Application deadline

Mar. 4, 2019

Location
Application deadline
End Date
Mar. 4, 2022

Iulie 2, 2019

Location
Application deadline
Mai 21, 2019
End Date
Iulie 2, 2022

Oct. 2019

Location
Application deadline
End Date
Oct. 29, 2021