Doctor în Administrarea Afacerilor

Generalități

Programul de descriere

PhDBA

Acesta este un program conceput pentru studenții foarte motivați care doresc să dobândească abilități de cercetare avansată și intelectuale (analitice) în domeniul administrării afacerilor. Scopul programului este de a pregăti o generație de oameni de știință de doctorat extrem de eficiente, cu scopul de a urmări o carieră în mediul academic sau de consultanță în sectorul privat sau public. Programul oferă studenților cu o pregătire teoretică solidă și posibilitatea de a efectua cercetare inovatoare, extrem de concentrat în administrarea afacerilor, în scopul de a crea noi cunoștințe.

Obiective și Rezultate

Obiective generale

De a asigura formarea doctoranzilor pentru a fi oameni de știință și cercetători independenți, care pot lucra la un nivel internațional local sau. Programul este de cercetare bazat și se concentrează pe competențe calitative și cantitative și perspective globale - care să permită studenților să se angajeze în proiecte de cercetare cu facultatea de timpuriu în cadrul programului de doctorat. Curriculum-ul urmărește să pregătească pe oameni pentru a stimula o carieră în universități și instituții de cercetare, în organizații și agenții publice și private, precum și pregăti manageri de top pentru a fi capabil de a gestiona în mediile de afaceri complexe și dinamice. Prin intermediul acestui program de doctorat School of Business oferă cea mai înaltă educație de management al calității care se urmărește îmbunătățirea în continuare abilitățile de doctorat studenților de cercetare și de management și a cunoștințelor de probleme de afaceri și de management prin oferirea de cursuri cu privire la organizațiile cum și de managerii lor de top pot gestiona cel mai bine provocărilor interne și externe .

Obiective specifice

 • Pentru a pregăti grup select mic, de elevi excepționale, să dețină funcții de cadre didactice universitare sau de a efectua cercetari originale în sectorul corporativ sau public, sau pentru a obține poziții de nivel înalt în industrie.
 • Pentru a ajuta elevii să dobândească o evaluare critică a conceptelor și teoriilor care stau la baza naturii si practicii științei managementului și extinderea proceselor de cercetare judecătorească (rezolvarea problemelor, gândirea critică și de cercetare) pentru dezvoltarea și testarea cunoștințelor.
 • Pentru a expune, antrenor și mentor elevii să recunoască și să înțeleagă diverse domenii de practica de specialitate și a avansat în management, ghidat de stadiul actual al cunoștințelor și a nevoilor / business ale societății.
 • Pentru a oferi studenților cu bazele de învățare pentru evoluția continuă a cunoștințelor, atât în ​​domeniul științei de management și în alte discipline conexe.
 • Pentru a cultiva în rândul studenților că educația lor absolvent, care se concentrează pe descoperirea și perfecționarea cunoștințelor, necesită un nivel ridicat de anchetă, precum și dezvoltarea unui efort de colaborare și spirit între facultate și studenți.
 • Pentru a stimula și natura lor, diverse medii de învățământ și diferite, culturale și personale și experiențele studenților într-un mediu educațional care să încurajeze și să promoveze schimbul liber între oamenii de știință și între profesori și elevi.
 • Pentru a ajuta la satisfacerea nevoii crescânde de facultate de afaceri calificat, riguros instruit precum și să ofere oportunități de carieră plină de satisfacții pentru studenți.

Învățare Rezultate

După finalizarea cu succes a acestui program, elevii ar trebui să poată:

 • Au dobândit o înțelegere generală a conceptelor fundamentale de management și teorii precum și o înțelegere aprofundată și stăpânirea problemelor curente la frontiera cunoașterii în specializarea lor ales.
 • S-au dezvoltat abilitatea de a desfășura activități de cercetare independente și originale precum și să fie în general cercetări eficiente și educatori motivarea, cât mai multe sunt de așteptat să continue în cariera lor cu instituțiile academice.
 • Genera cunoștințe, care este inventiv și riguros testate în domeniul lor selectate de specializare în Management Science
 • Asigurarea conducerii în domeniul științei de management precum și în diverse grupuri profesionale și publice.
 • De testare, de a genera și extinde cunoștințele relevante pentru practica de management într-o varietate de setări de afaceri și a societății.
 • Au dobândit perspective multiple de cunoaștere și, de asemenea recunosc contribuțiile interdisciplinare generații de cunoștințe
 • Utiliza analiza critică și reflexivă a învățării lor în continuare și de-a lungul vieții. Ei vor învăța cum să învețe.
 • Comunica în mod eficient, atât verbal cât și în scris, în particular și în public.

Oportunitati de angajare

absolvenți de doctorat vor dobândi abilități conceptuale necesare pentru a urmeze o carieră în mediul academic și / sau de cercetare în Cipru, cât și în străinătate. Abilitățile metodologice care le vor dobândi, combinate cu caracterul inovator al tezei lor califică absolvenții noștri de doctorat cu perspective de carieră în consultanță și management la nivel înalt.

Ultima actualizare Mart 2020

Despre facultate

European University Cyprus is actively engaged with local, regional and global partners to promote opportunities for long-term strategic research partnerships and innovative programs of study.

European University Cyprus is actively engaged with local, regional and global partners to promote opportunities for long-term strategic research partnerships and innovative programs of study. Citește mai puţin