• Durata (ani): 3
 • Calificarea premiată: Doctor în filosofie în administrarea afacerilor
 • Nivelul de calificare: Doctorat (ciclul 3)
 • Limba de instruire: engleză și greacă
 • Mod de studiu: Full-time sau Part-time
 • Credite ECTS minime: 180

Profilul programului

Un program de doctorat de cercetare care conduce la gradul de doctor în filosofie (PhD).

Gradul cuprinde un stil de învățare participativ activ, după caz, iar participanții sunt încurajați să-și dezvolte cunoștințele și abilitățile prin proiecte de grup și individuale, de la prezentarea propriei lor activități la activitățile critice active.

Doctoratul conține un singur curs: Filozofia cercetării, metodologia și metodele. Modulul predat furnizează îndrumări permanente privind lucrările în curs. Acest lucru va contribui la sprijinirea realizării standardelor adecvate în care se dezvoltă și se discută munca ca proces continuu și iterativ între candidat și prelegeri. În urma acestui lucru, studenții trebuie să procedeze completând și depunând ultima sarcină pentru evaluare. Mai mult, cursul de doctorat 803 (Filosofie de Cercetare, Metodologia și Metodologia) are o prezentare evaluată (care are loc în fața facultății și a clasei) și atribuirea. Acest lucru garantează că studenții primesc tot sprijinul și îndrumarea necesare. Se anticipează că cursul predat va fi evaluat printr-o alocare de 7500 de cuvinte în lungime și va fi urmată de teză, care este de aproximativ 80.000 de cuvinte (inclusiv partea de la alocarea de la cursul predat).

Studenții pot fi rugați să urmeze cursuri suplimentare din programele de masterat, în funcție de nevoile lor, după cum sa convenit cu echipa de supraveghere.

Perspectivele de carieră

N / A

Accesul la studii ulterioare

N / A

Evaluare

Elevii trebuie să treacă toate cerințele de muncă evaluate ale programului (prezentarea, atribuirea, aprobarea propunerii finale, examenul tezei viva). Nu există examen scris. Elevii trebuie să treacă evaluarea anuală de la DPPC.

Cerințe de absolvire

Completați cu succes cerințele programului și treceți examenul viva.

Rezultatele învățării

 1. Dezvoltarea unei contribuții substanțiale la cunoștințele și practicile teoretice;
 2. Oferă o perspectivă asupra metodelor de cercetare și cercetare, înțelege rolul unui cercetător independent, capabil să elaboreze și să realizeze un plan de cercetare bine conceput, orientat spre un scop și la un anumit obiectiv;
 3. Creați, interpretați și aplicați cunoștințe prin cercetări științifice care merită publicate;
 4. Dobândește și demonstrează o înțelegere a unui corp substanțial de cunoștințe în prim-planul conceptelor și proceselor actuale de afaceri;
 5. Conceptualizați, proiectați și implementați un proiect substanțial de cercetare care generează noi cunoștințe care contribuie la teorie și practică;
 6. Dezvoltarea și implementarea unor filozofii, metodologii și metode de cercetare adecvate.

Burse - ajutor financiar

Universitatea oferă burse și ajutoare financiare studenților cu normă întreagă, sub formă de burse academice de merit, asistență financiară, burse sportive și programe de studiu de lucru în campus.

Program predat în:
 • Engleză
 • Greacă
University of Nicosia

Vezi 15 mai multe cursuri de la University of Nicosia »

Ultima actualizare Noiembrie 22, 2018
Acest curs este Bazat în Campus
Start Date
Contact school
Duration
3 anii
Part time
La zi
Price
13,500 EUR
Școlarizarea anuală a studenților locali / UE; € 13.500 Studenții internaționali de școlarizare anuală
Deadline
Contact school
După locații
După dată
Start Date
Contact school
End Date
Contact school
Termen limită de aplicare
Contact school

Contact school

Location
Termen limită de aplicare
Contact school
End Date
Contact school