Doctor în Administrarea Afacerilor

Generalități

Programul de descriere

Ph.D. Programul în Administrarea Afacerilor este un program de patru ani, cu program integral rezidențial, predat în limba engleză. SSE nu oferă învățământ la distanță sau nu permite studiile cu frecvență redusă.

Cele 240 de credite ECTS ale doctoranzilor Programul în Administrarea Afacerilor este împărțit într-o componentă a cursului (90 ECTS) și o componentă de disertație (150 ECTS). Un program de curs special conceput, Stockholm-Uppsala Business Studies (SUBS), se desfășoară în comun cu Universitatea Uppsala și Universitatea Suedeză de Științe Agricole și oferă patru cursuri obligatorii (30 ECTS) în primul semestru al programului.

Începând cu primul an, veți lucra la teza dvs., echivalentă cu 150 de ECTS. În acest proces, veți fi supravegheați încă de la început de un membru al facultății SSE (supervizor primar). După ce ați depus o propunere de disertație în al doilea an, veți lucra cu un comitet de supraveghere a 3-4 profesori pentru a vă completa doctoratul. disertație. Programul se termină cu o apărare a tezei.

Ultima actualizare Mart 2020

Despre facultate

Stockholm School of Economics (SSE) is the leading business school in the Nordics with a unique business community network, private funding and little dependence on government support. For more than a ... Citeste mai mult

Stockholm School of Economics (SSE) is the leading business school in the Nordics with a unique business community network, private funding and little dependence on government support. For more than a century, SSE has educated talented women and men for leading positions within the business community and the public sector. Citește mai puţin