Doctor în administrarea afacerilor

Generalități

Programul de descriere

Doctor of Philosophy in Business Administration


Suntem în prezent accepta cererile de semestrul 1/2013. Bursele sunt disponibile.


Obiectivele programului: Pentru afaceri și organizații pentru a reuși în acest mediu modern, care au nevoie de a angaja persoane cu abilitățile necesare în administrarea afacerilor si management. Competențele dorite includ excelente abilitati de comunicare, o înțelegere a relațiilor dintre indicatorii unei organizații cheie de performanță și problemele mai largi de afaceri și care sunt inovatoare și să posede problemelor creative abilități de rezolvare. Pentru a menține astfel de aptitudini, directori nu trebuie să înțeleagă numai de teorii actuale, metode și tehnici, dar, de asemenea, să fie conștienți de inițiativele de cercetare și activitățile care se desfășoară în instituții de cercetare care conduc la noi abordări în managementul.

Pentru a satisface aceste cerințe DPUIC oferă un doctor profesionist de Filozofie din Business Administration PhD (BA) grad de executive de afaceri si lideri care doresc să obțină o înțelegere up-to-data de informații, tehnologie bogat mediul de afaceri. Acest program este, de asemenea, conceput pentru acele persoane fizice care sunt interesate în dobândirea de competențe de cercetare de management avansat.


 
Elevii din acest program va:

  • Deveniți administratori excepționale și manageri cu experiență academică și tehnică în domenii cum ar fi practicile de afaceri, managementul resurselor umane, leadership, antreprenoriat, creativitate afaceri, de marketing, de rezolvare a problemelor și de afaceri internaționale.
  • Fie calificat pentru a servi managerilor de nivel ca mijloc și senior în departamentele guvernamentale și sectorul privat.
  • Deveniți administratori și specialiști de management care pot sta până la curent cu avansarea de inițiative administrative și de management într-o societate bogat în informații.
  • Deveniți administratori și specialiști de management cu abilități puternice de cercetare.


Semestre:


Semestrul 1: august - decembrie

Semestrul 2: ianuarie - mai

Vară: iunie-august


 
Orar Program:

Sâmbătă și duminică 9:00 - 4:00

Aplicații postuniversitare acceptate: DPUIC acceptă Admitere Cerere tot timpul anului; cu toate acestea, absolventii de studii universitare de intrare pot începe doar studiile pe parcursul semestrului 1 sau Semestrul 2.

Ultima actualizare Mart 2020

Bursa de studiu Keystone

Descoperă opțiunile pe care ți le poate oferi bursa noastră

Despre facultate

DPUIC is the international college set up by Dhurakij Pundit University to meet the increasing demand for degree courses of international standards taught in English. The reasons for starting it are o ... Citeste mai mult

DPUIC is the international college set up by Dhurakij Pundit University to meet the increasing demand for degree courses of international standards taught in English. The reasons for starting it are obvious. Each year, hundreds of Thai students spend enormous sums of money to study in universities, colleges and schools overseas. Those with no financial means to go abroad have limited opportunities of getting a tertiary education in English at home. By making such courses available in Bangkok, DPUIC is able to meet their needs and save them time and money as well. Citește mai puţin