Doctorat în Administrarea Afacerilor

Focus principal al programului de doctorat Koç este de a pregăti studenții pentru a deveni cercetători de cercetare influente în domeniul lor de studiu la universități de top din întreaga lume. Studenții interesați ar trebui să dorească o poziție academică la o universitate de top, și posedă motivația și capacitatea de a atinge acest obiectiv. Din acest motiv, programul nostru nu este o opțiune potrivită pentru persoanele care intenționează să lucreze în industrie.

Trei aspecte ale programului afară pentru a ajuta la atingerea obiectivului principal al cercetătorilor de formare de înaltă calitate:

Calitatea Facultății

Membrii Koç GSB Facultatea avea doctorat de la programele de renume de doctorat la nivel mondial, sunt activ de cercetare și publică în reviste de top în domeniul lor de expertiză (click aici pentru o lista de cele mai recente publicații). În plus, un număr de facultate sunt reprezentate în consiliile de revizuire editoriale ale revistelor de top.

Structura programului

Universitatea Koç doctorat în Business Administration Programul are o structură flexibilă pentru a se adapta studenților cu obiectivele unice și fundaluri. De exemplu, doctoranzilor în marketing se poate concentra asupra comportamentului consumatorilor, strategie, sau modelare, și personaliza activitatea lor curs în mod corespunzător. Aceasta personalizare poate implica luarea de cursuri de discipline conexe, inclusiv economie, și psihologie.

Rețineți că cerințele programului nostru se concentreze pe dezvoltarea abilităților conceptuale și metodologice, care sunt esențiale pentru producerea de cercetare academică de calitate.

Sprijinire a studenților

Koç GSB Facultatea este dedicat formării de doctoranzi, și să colaboreze cu ei la proiecte comune. Lucrări publicate rezultate din astfel de colaborări atestă succesul acestei abordări. Doctoranzi au foarte limitate responsabilități de predare, astfel încât acestea să poată concentra pe programul lor de cercetare și de a dezvolta abilitățile lor de cercetare, fără distragere a atenției de mult pe timpul lor.

Pentru studenții interesați de metode experimentale, există un laborator de marketing dedicat cu douăzeci și unu de stații de laborator. De colectare a datelor este simplificată datorită software specializat care se ocupă de anunțuri de studiu, participanți semn-up-uri, și misiuni de credit suplimentare.

Noi subliniem o cultură de susținere în rândul studenților noștri de doctorat, și să se concentreze pe succesul colectiv al grupului, mai degrabă decât elevi individuale. Rezultat mediu social favorabil permite studenților de a stabili relatii de valoare cu colegii lor din program.

criterii de admitere

Pentru a putea aplica la Programul de doctorat, solicitanții trebuie să completeze cererea on-line și încărcați următoarele; • GMAT / GRE, TOEFL și ALES rezultatele testelor (scoruri GMAT si TOEFL ar trebui să fie trimise la numărul instituției 0163 și scorul GRE ar trebui să fie trimise la numărul instituției 0668) scorurile minime pentru testele sunt: ​​GMAT 600 GRE 150 TOEFL 600 (PBT ), 250 (CBT), 100 (IBT) • O transcriere academică oficială de la fiecare universitate au participat • O declarație a scopului care descrie zona dvs. propuse de studiu și de ce sunteți pregătit pentru acest program.

• Trei (sau mai multe) Scrisori de recomandare. Candidatul trebuie să furnizeze datele de contact a celor care vor completa scrisorile de referință în aplicația on-line. Acestea vor fi prevăzute cu link-ul de forma scrisoare de referință prin e-mail.

• Un curriculum vitae comision • Cererea de plată alunecare Solicitanții selectați vor fi convocați pentru un interviu de Graduate School of Business.

Bursă

Studenții admiși alege dintre următoarele două oferte: dispensă de scolarizare (49000 TL / an), plus 1.800 TL suma lunara. suma lunara creste la 2.200 TL dupa ce elevul trece calificativul de doctorat.

Beneficii suplimentare:

  1. Toți elevii primesc un laptop si de asigurari private de sanatate.

  2. Elevii cu picioare de succes a primi pentru a participa la conferinte stiintifice si intalniri fonduri de călătorie.

  3. Doctoranzi pot fi oferite stipendiu lunar până la 3.000 TL prin granturi și proiecte de cercetare finanțate din exterior.

Studenții care primesc stipendiu lor din alte surse (cum ar fi burse TÜBİTAK sau granturi de cercetare finanțate din exterior și proiecte) sunt eligibile pentru următoarele beneficii oferite de universitate: cercetare de atribuire: 1.800 TLc. Reduceri de locuințe: 525 TL / luna pentru studenții care nu utilizează beneficiul de locuințe libere.

Program predat în:
Engleză

Vezi 14 mai multe cursuri de la Koc University - Istanbul Turkey »

Acest curs este Bazat în Campus
Start Date
Sept 2019
Duration
4 - 5 anii
La zi
După locații
După dată
Start Date
Sept 2019
Termen limită de aplicare

Sept 2019

Location
Termen limită de aplicare
End Date