Doctor în Administrarea Afacerilor

Generalități

Programul de descriere

117685_KU_RankingQS_800x800px_0202.jpg

Doctor în Administrarea Afacerilor

Proiectul Koç PhD se concentrează în principal pe instruirea elevilor pentru a deveni cercetători influenți în domeniul lor de studiu la universitățile de top din întreaga lume. Studenții interesați ar trebui să-și dorească o poziție academică la o universitate de top și să posede motivația și capacitatea de a atinge acest obiectiv. Din acest motiv, programul nostru nu este o opțiune potrivită pentru persoanele care intenționează să lucreze în industrie.

Trei aspecte ale programului se remarcă pentru a contribui la atingerea obiectivului său principal de formare a cercetătorilor de înaltă calitate:

Calitatea facultății

Membrii Facultății de la Koç GSB au doctorat de la programe de doctorat de renume din întreaga lume, sunt activi în cercetare și se publică în reviste de top în domeniul lor de expertiză (faceți clic aici pentru o listă cu cele mai recente publicații). În plus, un număr de facultăți sunt reprezentate în consiliile de recenzare editoriale ale revistelor de vârf.

Structura programului

Universitatea Koç PhD în Business Administration program are o structură flexibilă pentru a găzdui studenții cu scopuri unice și medii. De exemplu, candidații de doctorat în marketing se pot concentra pe comportamentul, strategia sau modelarea consumatorilor și pot personaliza cursurile în consecință. Această personalizare poate presupune preluarea de cursuri din discipline conexe, inclusiv din economie și psihologie.

Rețineți că cerințele noastre de program se concentrează pe dezvoltarea abilităților conceptuale și metodologice, care sunt esențiale pentru realizarea unei cercetări academice de calitate.

Suport pentru studenți

Koç GSB este dedicată pregătirii doctoranzilor și colaborează cu aceștia pe proiecte comune. Lucrările publicate care rezultă din astfel de colaborări atestă succesul acestei abordări. Doctoranzii au responsabilități didactice foarte limitate, astfel încât să se poată concentra asupra programului lor de cercetare și să-și dezvolte abilitățile de cercetare fără a le distrage prea mult timp.

Pentru studenții interesați de metodele experimentale, există un laborator dedicat de marketing cu douăzeci și una de stații de laborator. Colectarea datelor este simplificată datorită software-ului specializat care gestionează anunțurile de studiu, înscrierile participanților și alocările suplimentare de credit.

Subliniem o cultură de susținere în rândul studenților noștri doctoranzi și ne concentrăm asupra succesului colectiv al grupului, mai degrabă decât asupra studenților individuali. Rezultatul mediului social favorabil permite studenților să stabilească relații valoroase cu colegii lor din cadrul programului.

Criterii de admitere

Pentru a aplica la programul de doctorat, solicitanții trebuie să completeze aplicația online și să încarce următoarele;

• Scorurile testului GMAT / GRE, TOEFL și ALES (scorurile GMAT și TOEFL trebuie trimise la numărul instituției 0163, iar scorul GRE trebuie trimis instituției cu numărul 0668) Scorurile minime pentru teste sunt:

GMAT 600

GRE 150

TOEFL 80 (IBT)

• A fost prezentată o transcriere academică oficială din fiecare universitate

• O declarație de scop care descrie domeniul dvs. de studiu propus și de ce sunteți pregătiți pentru acest program.

• Trei (sau mai multe) scrisori de recomandare. Candidatul trebuie să furnizeze informațiile de contact ale celor care vor completa scrisorile de referință din aplicația online. Acestea vor primi legătura web cu formularul de scrisoare de referință prin e-mail.

• Un curriculum vitae

• Plata taxei de participare la cerere

Solicitanții selectați vor fi chemați pentru un interviu de către Graduate School of Business.

Pregătire și burse

Nu există taxe de școlarizare pentru nici unul din doctorii noștri. toate programele fiind oferite cu burse complete de școlarizare unui anumit grup de candidați în fiecare an.

Bursele includ:

  • 100% burse de școlarizare
  • Salariu lunar
  • Cazare gratuită sau indemnizație pentru locuință
  • Alte beneficii (asigurare de sănătate, spațiu de birou, laptop, premii de călătorie pentru conferințe)

118081_Business-Management-Studies7.png

Ultima actualizare Iul 2019

Despre facultate

Koç University is a leading research and liberal arts university located in Istanbul, Turkey that offers all its programs in English. Recognized globally for facilitating cutting-edge research in its ... Citeste mai mult

Koç University is a leading research and liberal arts university located in Istanbul, Turkey that offers all its programs in English. Recognized globally for facilitating cutting-edge research in its full collection of Colleges—including Administrative Sciences & Economics, Engineering, Natural Sciences, Humanities & Social Sciences, Law, and Medicine—Koç University has been distinguished by its notable contributions to the elevation ofeducation, knowledge, and service, both domestically and beyond. International admission details can be found at https://international.ku.edu.tr/ Citește mai puţin