Citește Descrierea Oficială

Universitatea Okan, Una dintre cele mai eminenți și distinse universități fundație în Turcia, este acasa, la un organism de divers student și absolvent de 14.000. În prezent, Universitatea Okan are studenți din 43 de țări diferite. Acesta oferă mai mult de 138 de programe universitare și postuniversitare. Universitatea cuprinde șase facultăți, două școli științe aplicate și trei școli absolvent. Universitatea oferă, de asemenea, o varietate de programe de studii asociat doi ani care corespund oportunitățile profesionale în cerere.

Universitatea Okan este situat în Istanbul, singurul oras care se întinde pe două continente, Europa și Asia. Pe lângă campusul principal din partea asiatică a orașului Istanbul, cu cladirile sale moderne facultate, sali de ședere și facilități sociale, Universitatea Okan are alte trei campusuri în locații centrale de pe ambele părți din Europa si Asia ale orașului.

Nouă eră de afaceri globală a relațiilor de afaceri fără margini necesită un nou set de competențe manageriale. Programul Universitatea Okan Business Administration Doctorat, După ce a revizuit programele sale în consecință, oferă o selecție bogată de zone de concentrare pentru a satisface nevoile de carieră unice ale studenților noștri. Membrii noștri de clasă mondială facultate din diverse medii oferă un echilibru de teorie și practică în executarea curriculumului.

Ne străduim să insufle competențelor manageriale excepționale în grup divers de studenți provenind din Istanbul Business District și din alte părți ale Turciei, precum și de corporațiile internaționale. Programe internaționale de vară sunt, de asemenea, oferite de doctorat noastre de afaceri elevii să se extindă viziunea și cunoștințele lor de bază, prin intermediul expunerii globale.

Universitatea Okan urmărește permanent să continue dezvoltarea cunoștințelor atât la nivel național și internațional, cu educație centrată pe student, programele sale de inalta calitate acreditate și centrele sale de cercetare. Adevărat la motto-ul său, "Lider în universități-întreprinderi de cooperare", Universitatea Okan combina eficient teorie și practică prin angajarea personalului academic distins și invitarea profesioniști experți pentru a preda elevilor pentru a le pregăti pentru cariere de succes. În strânsă cooperare cu diverse sectoare de activitate, universitatea a dezvoltat curriculum și programe de internship pentru studentii de a îmbunătăți abilitățile lor de angajare.

Punem mare accent pe dezvoltarea "A învăța să înveți" abilitățile de studenții noștri pentru a le dota cu capacitatea de a rămâne competitive în cariera lor. , Sisteme strategice, inovatoare și scheme de gândire critică sunt componente esențiale ale curriculum-ului nostru, care oferă competențe generale manageriale, precum și instrumentele necesare, tehnici și resurse pentru studenții noștri pentru a reuși în lumea globală de afaceri.

Am dori studenții noștri să ia în considerare Okan University Business Ph.D. ca o investiție pentru a obține un avantaj competitiv profesional și se bucură de o viață de cariera de succes. Clasele noastre seara si week-end sunt concepute pentru a facilita gestionarea timpului de o viață profesională combinată cu absolvent de învățământ.

Vă rugăm să contactați cu Office International nostru pentru termeni și condiții de aplicare.

Program predat în:
Engleză
Acest curs este Campus based
Start Date
Sept. 2019
Duration
Price
Free
După locații
După dată
Start Date
Sept. 2019
Termen limită de aplicare

Sept. 2019

Location
Termen limită de aplicare
End Date