Programul de doctorat în afaceri publice

Școala Truman oferă cursuri mici, relații strânse cu mentorii facultăților și oportunități de participare la cercetările în curs. Elevii dobândesc o bogată experiență academică pe calea carierei de succes și de carieră în domeniul afacerilor publice. Până la absolvirea studenților noștri, ei sunt pe deplin angajați experți în subdomeniul lor cu perspective largi.

Școala Truman este profund interdisciplinară. Diversitatea formării academice a facultății noastre oferă studenților posibilitatea de a explora multe perspective teoretice și metodologice și mai multe moduri de a gândi despre cercetarea științei sociale.

Doctoranzii iau cursuri și desfășoară activități de cercetare cu facultăți dintr-o varietate de discipline din Școala Truman și din întreaga Universitate din Missouri. Încheierea de lucru cu facultatea prin asistența de cercetare și procesul de disertație încurajează studenții să aplice perspective diferite față de problemele din lumea reală și să dezvolte noi modalități de abordare a problemelor în politica publică și administrația publică.

Doctoranzii colaborează cu facultatea Truman School, reprezentând expertiză vastă, inclusiv guvernare, drept și politică publică; politica copilului; politica educațională; și politica socială.

Taxe de școlarizare

Vizitați site-ul nostru web pentru a calcula taxa

Program predat în:
Engleză
Ultima actualizare March 13, 2019
Acest curs este Bazat în Campus
Start Date
Aug 2019
Duration
5 - 8 anii
Part time
La zi
După locații
După dată
Start Date
Aug 2019
Termen limită de aplicare

Aug 2019