Doctor în Afaceri

Lingnan University

Descrierea programului

Citește Descrierea Oficială

Doctor în Afaceri

Lingnan University

Doctor în afaceri

Durata: 3 sau 4 ani (Full-time) Locul: Hong Kong

Facultatea de Business

Departamentul de Contabilitate
De zona de actualitate, Departamentul Contabilitate la Lingnan în ultimii 6 ani pe locul 21 la nivel mondial in cercetare impozitare potrivit unui studiu cuprinzător "Contabilitate Rankings pentru Universități 2014" de la Universitatea Brigham Young (www.byuaccounting.net) și este lider în cercetare impozitare în Hong Kong. Departamentul a publicat de cercetare fiscale în reviste academice de top-tier, inclusiv revizuirea Contabilitate; Jurnal de Contabilitate și Economie; și Jurnalul Asociației Americane de Impozitare. Departamentul de asemenea, pe locul extrem de in cercetare de audit conform aceluiași studiu, și a publicat de cercetare de audit in cele mai importante reviste, cum ar fi contemporan Accounting Research; Revista de Studii de contabilitate; Contabilitate, Organizare și societate; Audit: un jurnal al teorie și practică; și Journal of Accounting Research International. Facultatea de contabilitate are, de asemenea, un interes în guvernare și etica de cercetare corporativă. Membru membrii facultății noastre "în Editorial Review Board de conducere reviste de cercetare, cum ar fi The Review Contabilitate, Cercetare Contabilitate Contemporană și Jurnalul Asociatiei Americane Impozitarea este recunoaștere clară a poziției noastre de cercetare. cercetarea noastră contribuie la teoria și practica de contabilitate, care oferă perspective semnificative profesiei contabile în continentală și Hong Kong.

Departamentul de Informatică și Științe Decizia
Departamentul de calculare și Departamentul de Științe Decizia este una dintre cele cinci departamente din cadrul Facultății de Business, specializat în predare și de cercetare în Information Systems Management (ISM) și Operations Management (OM). Ea are un mic grup de membri ai facultatilor care sunt printre cei mai activi cercetatori din Hong Kong, în domeniile lor de cercetare specializate (http://cptra.ln.edu.hk/~~number=plural), și care sunt bine recunoscute de către colegii cu granturi de cercetare competitive și publicații în reviste de înaltă calitate (de exemplu, Management Science, operațiunile de cercetare, de producție și de gestionare a operațiunilor, European Journal of Operational Research, Comunicatii ACM, Decizia Sisteme de sprijin, IEEE Transactions on Systems, Man, și cibernetic și de informare și management).

Departamentul oferă programe MPhil și Doctorat în afaceri cu un accent special pe ISM și OM. Noi bun venit solicitanții motivați și sunt pe deplin angajat să ofere cea mai bună mediul de învățare și de cercetare pentru MPhil și doctoranzi noștri. Solicitanții calificați sunt de asemenea încurajate să ia în considerare Hong Kong de doctorat Fellowship Schema (HKPFS), un program extrem de competitiv și de prestigiu stabilit de Consiliul granturi de cercetare (RGC) din Hong Kong.

Departamentul de Finanțe și Asigurări
Departamentul de Finanțe și Asigurări are șapte membri ai facultăților care sunt active în domeniul cercetării. Interesele noastre de cercetare sunt largi și de a folosi teoretice, empirice, și abordările aplicate. Facultatea au finalizat recent studii privind ratingurile de credit, volatilitatea valori mobiliare și instrumente financiare derivate, deciziile de creditare bancare, corporate finance, și modele teoretice de asigurare și de gestionare a riscurilor. Rezultatele de la aceste studii au fost publicate in reviste internationale de prestigiu.

Elevii de cercetare lucra îndeaproape cu autoritățile de supraveghere lor. În plus față de tezele lor, studenții au posibilitatea de a lucra cu membri ai facultăților de pe alte proiecte de cercetare. Elevii face cursuri relevante la Lingnan și la alte universități locale. O caracteristică a abordării noastre este ca elevii să înceapă să lucreze la proiecte de cercetare de la primul lor mandat.

Departamentul de Management
Departamentul de Management Lingnan a dezvoltat forte de cercetare în domenii majore precum managementul conflictelor, studii de organizare, etica in afaceri, eco-management cultural, precum și studii de afaceri din China și este, de asemenea, explorarea problemelor de cercetare în curs de dezvoltare. Cercetarile noastre sprijina liberal Misiunea Lingnan Universitatea de arte de a dezvolta și aplicarea cunoștințelor de serviciu public. Căutăm studenți motivați, capabili, care sunt angajat la dezvoltarea competențelor de cercetare prin intermediul programelor noastre de studii postuniversitare.

Departamentul de Marketing și Afaceri Internaționale
Facultatea noastra au primit diplome de doctorat în Australia, Canada, Hong Kong, sau Statele Unite ale Americii.

De-a lungul anilor, absolvenții programului nostru au fost angajate de către organizații din activitate remunerată din Hong Kong, continentală și în străinătate. Unii continuă să urmeze studii avansate în alte universități de prestigiu, printre care Georgia State University, Universitatea McGill, Universitatea Rutgers, Universitatea din York, Universitatea din Connecticut, Universitatea Illinois din Urbana-Champaign si Universitatea din Alberta. Absolvenții noștri au prezentat concluziile lor de cercetare la conferințe academice internaționale, cum ar fi Academia de Conferința Internațională de Business și Marketing Stiinta Conferinta. Unii dintre ei au câștigat premii, cum ar fi "Cel mai bun student absolvent de hârtie" sau "Cel mai bun Cartea Conferința" la conferințe internaționale.

Metode de aplicare

Solicitanții pot solicita admiterea la programul de doctorat în două moduri, după cum urmează:

1. Aplicați pentru Programe de doctorat prin intermediul sistemului de doctorat Fellowship Hong Kong (HKPFS)

Lingnan este una dintre universitățile care pot nominaliza candidații genial pentru Fellowship să fie acordat de Consiliul granturi de cercetare (RGC) prin HKPFS. Fiecare awardee Fellowship vor fi furnizate cu HK 240.000 dolari / an (20.000 / HK $ lună) și o conferință / legate de cercetare indemnizație de călătorie de până la HK 10.000 dolari / an pentru o perioadă maximă de 3 ani. (US $ 1 = HK $ 7.8).

Cererile de admitere, prin acest sistem sunt acum invitați. Pentru a aplica pentru admitere, vă rugăm să faceți o cerere inițială în Sistemul de admitere al RGC la adresa www.rgc.edu.hk/hkphd în perioada 1 septembrie - 1 decembrie 2017 (ora Hong Kong 12:00 la ora 12:00) . Fiecare solicitant va fi alocat un număr de referință. Apoi, solicitantul trebuie să depună o cerere completă direct la sistemul electronic al Lingnan, la adresa www.ln.edu.hk/admissions/applyonline, înainte sau înainte de 3 decembrie 2017 . Late cererile nu vor fi luate în considerare.

2. Aplica pentru Programe de doctorat direct

Solicitanții pot solicita, de asemenea, admiterea la programele de doctorat prin aplicarea la Universitatea direct. Full-time studenții vor fi în mod normal furnizat cu postuniversitare Burse de. Studentul postuniversitar pentru un doctorat va fi de 16.690 HK $ / lună * (rata supusă revizuirii).
* Să fie ridicat la HK 16.720 / lună după confirmarea candidaturii.

Universitatea invită cereri de la 1 noiembrie 2017 până la 26 ianuarie 2018 . Solicitanții pot aplica on-line, prin intermediul www.ln.edu.hk/admissions/applyonline. Pentru mai multe detalii, va rugam sa vizitati www.LN.edu.hk/reg/info/pgrad.

Cerințe generale de admitere

 1. Un solicitant de admitere la candidatura pentru gradul de doctorat ar trebui în mod normal:
 • A. dețină o diplomă de master eliberată de o instituție de învățământ terțiar recunoscută în acest scop de către Universitate; sau
 • b. dețin o diplomă de licență relevant cu onoruri prima sau a doua clasă sau la un standard echivalent, și s-au înregistrat într-un program de studiu pentru o diplomă de master la o instituție de învățământ terțiar recunoscute pentru cel puțin un an și au dovezi de realizare de cercetare; sau
 • c. au obținut o calificare echivalentă de a) sau b) de mai sus; sau
 • d. au furnizat dovezi satisfăcătoare a nivelului de academice și profesionale.

Notă: În primul rând gradul absolvenți cu calificare de cercetare dovedite sau experiență ar putea fi admiși direct la studii de doctorat numai în circumstanțe excepționale. În mod normal, un candidat fără o diplomă de master nu vor fi admiși la studii de doctorat și el / ea ar trebui să se înregistreze ca un student MPhil în primă instanță.

 1. În plus față de cele de mai sus, un solicitant a cărui grad nu este de la o instituție terțiar în Hong Kong sau o țară vorbitoare de limba engleză trebuie să obțină un scor minim de 550 (testul pe suport de hârtie) sau 213 (testul pe bază de calculator) sau 79 (internet pe baza de testare) în testul de limba engleza ca limba straina (TOEFL), sau un scor bandă de 6,5 sau mai sus, în International English Language Testing System (IELTS), sau un scor echivalent într-un test recunoscut, sau o calificare echivalentă cu dovedi lui / ei de competență limba care vor fi considerate de la caz la caz la caz. Solicitanții trebuie să îndeplinească cerințe suplimentare, dacă este cazul, stabilite de programele la care se aplica pentru admitere.
 2. Pentru admiterea la programele de doctorat Lingnan prin intermediul HKPFS, RGC stipulat că pentru un solicitant de la un non-vorbitori de limba engleza universitate, cu excepția cazului în care el / ea face dovada că limba engleză este limba de predare pentru toate cursurile de calificare de intrare (e) din sale / program de doctorat propusă (e), el / ea are obligația de a atașa rezultatele scor de TOEFL sau IELTS în cererea de doctorat. Această cerință (prezentarea obligatorie a TOEFL / IELTS scor rezultate) pot fi scutite de solicitanții ale căror propus de doctorat studii sunt în mod special într-un mediu non-engleză, de exemplu chineză. Cu toate acestea, reclamanții încă mai trebuie să îndeplinească cerințele lingvistice ale Universității în condițiile prevăzute la punctul 2 de mai sus.

Programul Cerințe specifice de admitere

 1. Un solicitant ar trebui:
 • o. dețină o diplomă de master relevant la o universitate recunoscută, cu un GPA bun; sau
  (Notă: Un grad de Master relevante include o diplomă de master de afaceri oferite de Business Facultatea de Universitatea Lingnan sau de facultate de afaceri de o instituție autorizată. Un grad non-business poate fi luat în considerare pentru relevanță la caz la caz.)
 • b. dețină o diplomă de licență relevant cu onoruri prima sau a doua clasă sau la un standard echivalent, și s-au înregistrat într-un program de studiu pentru o diplomă de master la o instituție de învățământ terțiar recunoscută pentru cel puțin un an și au dovezi de realizare de cercetare; sau
 • c. dețină o diplomă de licență relevant cu onoruri prima sau a doua clasă sau la un standard echivalent, și au obținut o calificare profesională care necesită intrarea absolvent și nu mai puțin de doi ani (full-time) de experiență profesională; sau
 • d. au obținut o calificare echivalentă de (a) sau (b) sau (c) de mai sus.
 1. Test de aptitudini

Un solicitant trebuie să prezinte GMAT oficial sau rezultat GRE cu un scor satisfăcător în ultimii trei ani.

Această școală oferă programe în:
 • Engleză


Ultima actualizare September 4, 2017
Durata & Pret
Acest curs este Bazat în Campus
Start Date
Data începerii
Sept. 2018
Duration
Durata
3 - 4 anii
Cu normă întreagă
Locations
Hong Kong - Tuen Mun, New Territories
Data începerii : Sept. 2018
Termen limită de aplicare Contactează şcoala
Data terminării Contactează şcoala
Dates
Sept. 2018
Hong Kong - Tuen Mun, New Territories
Termen limită de aplicare Contactează şcoala
Data terminării Contactează şcoala