Doctor în antropologie și schimbare socială

Generalități

Programul de descriere

Doctor în antropologie și schimbare socială

Antropologie și schimbare socială este un departament mic, inovativ, absolvent, cu accent special pe bursă activistă, cercetare militantă și schimbare socială. Abordarea noastră unică față de metodologia cercetării etnografice dizolvă barierele tradiționale dintre cercetare și activismul politic, între insideri și outsideri și între cercetători și protagoniști. Etnografia este un instrument pentru "crearea condițiilor pe care le descriem". Ne angajăm în procesul de co-cercetare pentru a explora alternativele existente și posibilitățile de schimbare socială.

Elevii învață cum să aplice practica acțiunii directe în procesul de cercetare, cu sprijinul unei facultăți talentați. Ne-am propus să creăm condițiile pe care le descriem atunci când cercetarea noastră începe să întruchipeze valorile lumii pe care dorim să o creăm.

Despre program

Programul nostru găzduiește în mod regulat conferințe, conferințe și ateliere de lucru cu privire la diverse probleme de justiție socială care reunesc oameni de știință, activiști și artiști, atât locali, cât și internaționali. Programul are propria sa carte - Kairos - cu editorii PM Press. Antropologia și schimbările sociale sunt afiliate la Benemérita Universidad Autónoma din Mexic, astfel încât studenții care vorbesc fluent limba spaniolă își pot continua studiile de doctorat acolo. Departamentul nostru este, de asemenea, membru al rețelei HAU a teoriei etnografice, o rețea internațională de centre de cercetare și departamente de antropologie

Doctoratul include doi ani de cursuri, plus examene și disertație. Elevii pot urma un program part-time în consultare cu consilierul lor academic.

Ultima actualizare Mart 2020

Despre facultate

California Institute of Integral Studies (CIIS) is an innovative, forward-thinking university based in San Francisco, California.

California Institute of Integral Studies (CIIS) is an innovative, forward-thinking university based in San Francisco, California. Citește mai puţin