Citește Descrierea Oficială

Doctor în Antropologie

Antropologie caută să înțeleagă natura și originile variabilității biologice umane, a diversității culturale și a formațiunilor sociale prin explorarea sistematică, examinarea științifică și aplicarea teoriei la populațiile umane și artefacte lor, inclusiv configurații sociale ale acestora, trecut și prezent.

Cu toate ca antropologie a fost istoric cel mai mare succes în analiza sistemelor socioculturale mici, provocare sa actuală este de a situăm obiectele directe de studiu în contextele lor globale în spațiu și timp. Disciplina se bazează în mod liber pe diverse domenii de studiu in umaniste si in stiintele sociale si naturale, iar diversitatea de astăzi sa este de așa natură încât nici o singură misiune centrală câștigă un larg consens.

În timp ce formarea în tradiționale patru subrubrici de arheologie, antropologie biologică, antropologie lingvistică și antropologie socială / culturală sunt oferite în departamentul de la Binghamton, elevii sunt încurajați să se specializeze de-a lungul liniilor care depășesc aceste limite de sub-disciplinare.

Un obiectiv central al absolvent de formare în antropologie este abilitatea de a dezvolta un design de cercetare original și să comunice rezultatele cercetărilor într-o lucrare de cercetare, teze sau disertație de calitate publicabil. Toți beneficiarii de absolvent de grade și să prezinte apăra demonstrație formală, scrisă de capacitatea lor de a aplica o analiză corespunzătoare a unui proiect de cercetare originale, cu excepția gradului SM pentru care este necesară o demonstrație orală a capacității.

Doctor în Filosofie

Doctor de Filosofie în Antropologie este acordat studenților care au demonstrat stăpânirea materialelor generale de antropologie și o comandă substanțială a obiectului de specialitate al unuia sau mai multora dintre cele patru subcâmpurilor și care s-au efectuat cu succes și de cercetare prezentat în mod oficial considerate a constituie o contribuție originală la disciplina.

Admiterea la programul de doctorat

Studenții fără experiență substanțială dincolo de BA nu sunt în mod normal admise direct la programul de doctorat. Deși un MA nu este necesar pentru admiterea sau pentru finalizarea doctorat, majoritatea studenților completeze un master în cursul studiilor doctorale, fie prin prezentarea unei teze sau prin opțiunea de două hârtie (a se vedea cerințele de MA).

Candidații cu absolvent de muncă în alte universități sunt obligate să-și prezinte GRE rezultatele testelor de aptitudini, împreună cu aplicațiile lor, TOEFL, acolo unde este cazul (a se vedea cerințele de admitere MA program).

Cerințe de curs pentru gradul de doctorat în Antropologie

  • credite minime care să satisfacă cerințele de master (subrubrici, Anth 501 și 504, și opționale): 30
  • Electives (exclusiv Anth 580, 590, 591, 599, 698, 699, și inclusiv nu mai mult de 8 credite de Anth 597, și nu mai mult de 8 credite de lucru desigur în afara de antropologie) care urmează să fie ales cu sfatul elevului comisia de orientare și aprobarea scrisă a președintelui său: 26
  • Anth 699, dizertatie, după cum este necesar pentru a menține înregistrare după admiterea la candidatura.
  • Numărul total de ore de credit minim: 56

Elevii care au absolvit un master la o altă universitate sau într-o altă disciplină poate solicita credite de până la 30 de ore de credit față de doctorat, iar acestea pot solicita scutirea de la una sau mai multe dintre cerințele de distribuție subcâmp pe baza de cursuri postuniversitare anterioare în relevante zonă. Elevii ar trebui să se adreseze acestor cereri directorului de studii superioare.

limbă străină și de calificare de cercetare

A se vedea cerința de limbă pentru gradul de master. Studenții care au absolvit un master la o altă universitate care este necesar un examen de limbă poate depune dovada care au îndeplinit această cerință. În unele cazuri, alegerea zonei de cercetare de către student poate solicita demonstrarea competenței lingvistice suplimentare (de exemplu, din cauza lipsei de relevanță a competenței de limbă demonstrată anterior). Elevii ar trebui să solicite sfatul membrilor comisiei de doctorat în ceea ce privește competențele lingvistice și de cercetare adecvate pentru urmărirea programelor lor individualizate de studiu.

Admiterea la candidatura

Pentru a fi admis la candidatura pentru Doctor în Filosofie în Antropologie, un student trebuie să aibă cel puțin satisfăcut cerința minimă curs de credit (cel puțin 56 de ore, exclusiv cursuri gradate de mai jos B-, cu un GPA de 3.5 sau mai bine) și cerințele lingvistice așa cum este determinat de către comisia de doctorat a studentului. In plus, un student trebuie să:

  1. să treacă un examen scris care acoperă trei domenii de literatură (dintre care una poate fi o examinare regională competență)
  2. propune un proiect de cercetare disertație în colocviul înainte de departamentul
  3. să treacă un examen oral, administrat de către comisia de orientare în care întrebările abordează atât examenul scris și colocviul
  4. În termen de șase luni de la admiterea candidaturii, să prezinte un prospect disertație aprobat de către comisia de doctorat a studentului.

Acordarea gradului

Fiecare candidat la doctorat trebuie să demonstreze capacitatea de a finaliza un proiect de cercetare original și să prezinte concluziile într-o disertație acceptabil comisiei disertație studentului. După aprobarea de către acest comitet, teza trebuie să fie apărate în apărare publică la care au participat comisia candidatului, un cititor extern numit de decan și reprezentând Graduate School, precum și orice alte persoane care doresc să participe. O apărare de succes și prezentarea tezei la Graduate School completeze cerințele pentru acordarea gradului de doctor în Filosofie în Antropologie.

Linii directoare pentru Universitar de studiu în Antropologie

Elevii sunt sfătuiți să consulte liniile directoare ale departamentului pentru Universitar de studiu pentru informații suplimentare cu privire la orientarea absolvent, mentorat, finanțare, așteptări time-to-grade și cerințele de grad.

Dezvoltare profesională

Obiectivul central de programul nostru este de a instrui studenții în dezvoltarea de design de cercetare originale, și să comunice constatările în documentele publicabile. Facultatea și studenții să dezvolte relații strânse. Studiu independent este încurajat îndeaproape și ghidat prin consiliere academică.

Departamentul nostru găzduiește o clasă sesiune de vară a numit programul de arheologie de câmp Școala, în cazul în care elevii au posibilitatea de a câștiga de credit precum și să câștige experiență practică de teren. În 2014 au inclus plimbãri de formare și excavarea tehnici de analiză științifică la o proprietate istorică din secolul al 17-lea din New York. Universitatea Binghamton are de asemenea facilitatea de Arheologie publică, una dintre cele mai mari facilități de acest gen din țară.

Biblioteca de resurse carierei este disponibil ca un instrument pentru ca elevii să învețe cum să folosească abilitățile antropologice în industrie, afaceri, gestionarea și cercetarea în domeniul sănătății; cum să-i învețe antropologie; cariere în calitate de consultanți independenți; cercetării etnografice; pregătirea pentru a deveni un antropolog aplicat; și natura teren antropologice.

După ce ați Absolvent

absolvenți MA sunt pregătite pentru a fi instructori de la colegiile comunitare sau de a continua studiile de doctorat. absolvenți de doctorat recente sunt angajați în posturi de la Departamentul de Stat din New York de Sanatate, National Geographic Society, Muzeul de Arta Populara International, Universitatea Purdue si la Universitatea din Tennessee.

Termenele limită

Fall: 15 ianuarie (Finanțare) / 15 aprilie

Spring: 15 octombrie

Program predat în:
Engleză

Vezi 4 mai multe cursuri de la Binghamton University »

Acest curs este Campus based
Start Date
Sept. 2019
Duration
4 - 5 anii
La zi
Price
12,921 USD
(Rezident); $ 24261 (non-rezident)
După locații
După dată
Start Date
Sept. 2019
Termen limită de aplicare

Sept. 2019