Doctor în Arheologie și Istoria Artei

Ph.D. program Arheologie și Istoria Artei are două concentrații diferite supuse:

  • arheologie
  • Istoria artei


Ph.D. program Arheologie oferă posibilitatea pentru studii avansate în arheologia Turcia (vechi Anatolia) și în regiunile din jur. Elevii ar trebui să fie interesați de specializări care reflectă expertiza facultății, inclusiv neolitic, epoca bronzului, epoca fierului, romană sau perioade bizantine. Elevii sunt încurajați să participe la facultate de cercetare la fața locului, la Alalakh, Barcin Höyük, Gordion, Küçükyalı și Sagalassos printre altele. Sunt necesare studii de teren, fie de la o săpătură sau un stagiu. Programul pune accentul pe teorie arheologice și metodologia și studenții sunt oferite de instruire în analiza ceramica, metalurgie și analiză instrumentală. Parteneriate cu alte departamente de la Universitatea pune la dispoziția instrumente specializate pentru analiza. Instrucțiunea este oferit în microscopie electronică (SEM), petrografie, analiza micro-sol, analiza oligoelemente, metalurgie (polarizarea microscopie optică), aplicații GIS si analiza organica reziduurilor. Programul subliniază, de asemenea, importanța de management patrimoniului cultural și a educației arheologie publică prin muzee.

Ph.D. Programul în Istoria Artei combină studiul de aspectele culturale, formale si teoretice ale culturii vizuale cu pregătire academică și practică în studiile muzeale și de gestionare a site-ului patrimoniului. Doctoranzi în cadrul programului sunt de așteptat să dezvolte o specializare universitară într-un anumit subiect sau era de istoria artei, în care nu există expertiză facultate (Roman, Bizantin, Seljuk sau Otoman). În plus, studenții sunt de așteptat să dobândească o pregătire teoretică solidă, împreună cu abilitățile practice care sunt necesare muzee și industria de gestionare a patrimoniului. În plus față de nivelul și absolvent cursurile superioare oferite în Arheologie și Istoria departamentului Arta, doctoranzi în Istoria Artei sunt, de asemenea, eligibile pentru a lua o varietate de cursuri transversale-enumerate în cadrul Departamentului de Istorie și departamentul Media și Arte Vizuale . Departamentul menține o afiliere stransa cu multe dintre instituțiile culturale ale Fundației Koç în întreaga Turcia, în special Centrul de Cercetare Universitatea Koç pentru Civilizatiilor Anatoliene situat in centrul orasului Istanbul. Studiile de teren sunt o parte integrantă a Ph.D. Programul în istoria artei, și toți elevii de doctorat sunt de așteptat să ia parte la un stagiu la un muzeu, organizație patrimoniului cultural sau un sit arheologic.


Cerința limba

Ph.D. elevii trebuie să demonstreze înțelegerea lectură a două limbi străine. Limbile pot fi fie vechi sau moderne, și ar trebui să fie relevante pentru domeniul studentului de cercetare și alese în consulation cu consilierul. Limbajul nu poate fi limba engleză. Elevii trebuie să fi finalizat cerința de la sfârșitul 3-lea an. Elevii pot demonstra lectură înțelegere în oricare din următoarele moduri:

1. Având un examen le cere acestora să traducă o selecție de text în limba engleză,

2. Elevii care au luat 2 semestre de un curs de limba avansate, care este predat la Universitatea Koç (ex. Greacă III și IV, latină III și IV), poate fi scuzat de examenul limbii în consultare cu consilierul și pe baza evaluării de instructor limbii respective. Această regulă nu se aplică pentru cursuri de limbă avansate la alte instituții - în aceste cazuri, studentul trebuie să ia un examen scris de traducere.


Formatul și periodicitatea

Examene de limbă va fi dat în prima lună a fiecărui semestru. Examenul de limbă constă dintr-un examen de două ore, timp în care elevii vor traduce un pasaj de text de 500-600 de cuvinte, cu ajutorul unui dicționar tipărit. Textul ar trebui să fie tradus în limba engleză. Un profesor Arha va selecta un pasaj de text, care este reprezentativ pentru tipul de text care ar putea fi de așteptat elevul să folosească pentru cercetarea lor.

Program predat în:
Engleză

Vezi 14 mai multe cursuri de la Koc University - Istanbul Turkey »

Acest curs este Bazat în Campus
Start Date
Sept 2019
Duration
3 - 4 anii
La zi
După locații
După dată
Start Date
Sept 2019
Termen limită de aplicare

Sept 2019

Location
Termen limită de aplicare
End Date