Doctoratul nostru în Arheologie vă oferă posibilitatea de a studia arheologia la un nivel avansat prin cercetare independentă.

Domeniul tematic al arheologiei oferă supravegherea cercetării într-o gamă largă de domenii. Interesele noastre de cercetare variază de la osteo arheologia umană și antropologia criminalistică până la arheologia romană, civilizațiile timpurii și societățile urbane din Marea Mediterană și Europa, lumea bizantină și antichitatea târzie, târgătorii și răspândirea agriculturii în Europa, monumentele megalitice, mai târziu preistoria europeană și arheologia din Scoția. Aceste domenii de cercetare sunt completate de expertiza de cercetare în discipline conexe în altă parte în școală și la universitate.

Lărgimea de experiență a școlii și a universității mai largi face posibilă supravegherea unei game foarte variate de subiecte. Fiecărui elev i se alocă cel puțin doi supraveghetori, permițându-ne să combinăm expertiza tematică, cronologică și disciplinară în echipa de supraveghere. De asemenea, avem legături strânse cu organizații externe, cum ar fi Muzeele Naționale din Scoția și Scoția istorică, și putem include și parteneri externi în echipe de supraveghere.


Structura programului

Doctoratul este o piesă substanțială de cercetare independentă, care contribuie la starea cunoștințelor existente în domeniu. Programul de doctorat este conceput pentru a lua trei ani cu normă întreagă sau șase ani cu fracțiune de normă. Doctoratul este examinat prin prezentarea unei teze de până la 100.000 de cuvinte și prin examinare orală.

Doctoranzii colaborează strâns cu supervizorii lor, care sunt experți recunoscuți în domeniul studiilor. Toți doctoranzii urmăresc un program individual de pregătire a cercetătorilor, convenit cu supraveghetorii lor. Detalii complete despre instruirea pe care o oferim sunt disponibile pe paginile noastre de instruire. Doctoranzii sunt, de asemenea, încurajați să își împărtășească cercetările cu alți studenți postuniversitari prin ateliere și seminarii și să participe activ la viața de cercetare a disciplinei arheologice, a școlii și a universității.


Cerințe de intrare

Veți avea nevoie de o diplomă de diplomă de diplomă în Marea Britanie de 2: 1 într-o disciplină relevantă și o diplomă de master relevantă, cu o marcă globală de cel puțin 65% sau echivalentul internațional.

De asemenea, putem lua în considerare cererea dumneavoastră dacă aveți experiență profesională relevantă; contactați potențialul dvs. supervizor înainte de a vă înscrie.

Calificări internaționale

Verificați dacă calificările dvs. internaționale îndeplinesc cerințele noastre generale de intrare:

limba engleza

Toți candidații trebuie să aibă una dintre următoarele calificări ca dovadă a abilității lor de limba engleză:

  • o diplomă de licență sau de master, care a fost predată și evaluată în limba engleză într-o țară majoritar vorbind în limba engleză, așa cum este definită de vizele și imigrația din Regatul Unit
  • IELTS: total 7.0 (cel puțin 6.0 în fiecare modul)
  • TOEFL-iBT: total 100 (cel puțin 20 în fiecare modul)
  • PTE (A): total 67 (cel puțin 56 în fiecare din secțiunile "Competențe de comunicare")
  • CAE și CPE: total 185 (cel puțin 169 în fiecare modul)
  • Trinity ISE: ISE III cu o trecere în toate cele patru componente

Gradele predate și evaluate în limba engleză nu trebuie să depășească trei ani la începutul programului de studii. Testele lingvistice nu trebuie să depășească doi ani la începutul programului de studii.

Dacă abilitățile dvs. lingvistice îndeplinesc doar cerințele inferioare ale cerințelor, Centrul de predare a limbii engleze din cadrul Universității desfășoară mai multe cursuri în limba engleză pentru scopuri academice.

Program predat în:
  • Engleză
The University of Edinburgh - The School of History, Classics & Archaeology

Vezi 4 mai multe cursuri de la The University of Edinburgh - The School of History, Classics & Archaeology »

Ultima actualizare Octombrie 30, 2018
Acest curs este Bazat în Campus
Start Date
Sept 2019
Duration
3 - 6 anii
Part time
La zi
Price
19,000 GBP
Studii full-time: peste 19.000 de lire sterline pe an. Se pot aplica taxe suplimentare
După locații
După dată
Start Date
Sept 2019
Termen limită de aplicare

Sept 2019

Location
Termen limită de aplicare
End Date