Citește Descrierea Oficială

Condiții de intrare

a) Titularii de diplomă de master sau echivalent în arhitectură sau alte domenii conexe b) titularii de studii universitare de licență, titularii unui curriculum academic sau științific relevante recunoscute ca să ateste capacitatea de a efectua această CE de C. C .Din SCAIT -ULHT și ULP DC-FCATI; c) Titularii unui curriculum academic, științific sau profesional recunoscută ca care atestă capacitatea de a efectua această CE prin DC și DC SCAIT FCATI.

Acesta este destinat pentru a captura un profil de student: 1) interesat de cercetare privind integrarea arhitecturii în societate, având în vedere domeniile care interacționează cu ea, mai ales din punct de vedere social, cultural, tehnic și economic; 2) deschis la cunoștințe interdisciplinare; 3) sa angajat să promoveze, în contexte academice și profesionale sau, progresul tehnologic, social sau cultural.

Solicitanții vor fi supuse unui proces riguros de selectie.

obiective

Testul Doctor în arhitectură Lusophone Universitatea din Porto are ca obiectiv principal formarea cercetătorilor și a cadrelor didactice în domeniul arhitecturii. Prezenta propunere urmărește să răspundă nevoii de o formare inovatoare și creative în țară și în spațiul Lusophone în domeniul lor de expertiză, arhitectură.

Obiectul central al doctorat în arhitectură este de a cerceta integrarea arhitecturii în societate, având în vedere domeniile care interactioneaza cu ea, mai ales din punct de vedere social, cultural, tehnic și economic.

În acest sens, teza care urmează să fie făcută de către înscriși în doctorat poate fi teoretic sau teoretic natura / practică, urmărind în special în designul arhitectural.

Este alt obiectiv al acestei capacități de doctorat de cercetare consolidarea și formarea Departamentului de Arhitectură SCAIT - Facultatea de Comunicare, Arhitectură, Arte și Tehnologia Informației ULHT și FCATI - Facultatea de Comunicare, Arhitectură, Arte și Tehnologia Informației a ULP .

Cunoștințe, abilități și abilități de a fi dobândite

Doctorat în arhitectură, Universitatea din Porto Lusophone își propune să ofere următoarele abilități: - capacitatea de a dezvolta un proiect de cercetare în domeniul arhitecturii; - Analiza și integrarea rezultatelor și a datelor cu privire la stadiul actual al tehnicii pentru zona de obiect și, în special, printr-un design arhitectural unic și inovator; - Elaborarea unui program de cercetare de arhitectură în proiecte teoretice și / sau practice care integrează cunoștințele dobândite în timpul componentei curs al cursului; - Raport critic cu colegii lor academice; - Cunoștințe avansate și transmiterea de inovatoare, inclusiv proiecte de cercetare specifice în domeniul arhitecturii; - Înțelegerea și evaluarea critică a proceselor de proiectare arhitecturală și teoria arhitecturală, în contextul contemporan.

Echipamente si Servicii

Facilitățile sunt garanția sentimentul identității și, desigur, a curriculum-ului esențial să pună în aplicare. În acest sens, organizarea generală și articularea spațială, spațiul ar trebui să fie locul de intersecție al experimentelor didactice și pedagogice, exprimate în coordonare verticală și orizontală a zonelor științifice ale curriculum-ului. Acest spațiu unic va fi disponibil în ambele instituții, în funcție de timp care să permită de lucru prelungit în instalații în afara orelor de școală. Pentru a sublinia existența unor spații "atelier", în cazul în care elevii pot dezvolta munca lor, precum și să fie însoțite de profesori. Cu toate ca aceste spații să se concentreze o mare parte a echipamentului disponibil studenților de arhitectură, există alte zone / echipamente din ciclul de lucru, locuri esențiale pentru desfășurarea activităților lor, cum ar fi biblioteci, laboratoare de informatica, copia magazine, magazine de carte și puncte de lucru tehnologie.

Program predat în:
Portuguese (Portugal)
Acest curs este Campus based
Start Date
Oct. 2019
Duration
6 semestre
La zi
Price
270 EUR
După locații
După dată
Start Date
Oct. 2019
Termen limită de aplicare

Oct. 2019

Location
Termen limită de aplicare
End Date