Doctor în arhitectură

Generalități

Programul de descriere

PREZENTARE

Testul Doctor în arhitectură deschide o formare și cercetare avansată la nivel înalt și destinate nu numai pentru cei care sunt în sala de sport, dar, de asemenea, cei care își exercită practica profesională, pentru care acest curs prezintă posibilitatea de a aprofunda cunoștințele lor și de a dezvolta competențe în domeniul arhitecturii. Se integrează activitatea de proiectare practică în arhitectură ca formă de cercetare avansată, plasându-l în contextul cercetării științifice. Se intenționează să se dezvolte în mediul internațional actual, pentru a se asigura plasarea studenților în mass-media la nivel mondial competitiv și să le ofere cu competențe comparabile cu nivel academic internațional; furnizează cunoștințe trans-disciplinare pe probleme conceptuale, formale și practice cu aplicație în cercetare, gândirea critică, planificarea și executarea de lucrări care au ca un cadru al zonelor peisajului, într-un mod cuprinzător, precum și problemele de natura patrimoniului construit (monumentala , industriale, civile), un mod mai specific.

Cariere

Având în vedere valoarea abordării culturalistă, cu fundații în domeniul tehnic, arhitectura recunoaște domeniul de aplicare și relevanța acestuia într-o gamă largă de domenii. În ciuda astfel de completitudine identifica mai multe zone specifice ale valențele de formare avansată în arhitectură, mai ales într-o abordare „prin design“, cum ar fi: ateliere de practică profesională a arhitecturii; învățământul universitar (1, 2 și ciclurile 3-a); integrarea în echipe de cercetare avansată (post-doctorat); integrarea în cadrul echipelor de lucru în planificarea și intervenția în teritoriu și a patrimoniului construit, în special în structurile municipale, regionale și naționale.

Ultima actualizare Apr. 2017

Bursa de studiu Keystone

Descoperă opțiunile pe care ți le poate oferi bursa noastră

Despre facultate

A Universidade de Évora é uma das universidades do sistema de ensino superior público português e, por conseguinte, tem por missão.

A Universidade de Évora é uma das universidades do sistema de ensino superior público português e, por conseguinte, tem por missão. Citește mai puţin