Citește Descrierea Oficială

Școala de Arte și Industrii Creative are un angajament major pentru bursă și cercetare. Recunoaștem semnificația sa în susținerea cursului, în special la nivel postuniversitar, precum și în dezvoltarea transferului de întreprinderi și cunoștințe în sectoarele media, artă și creație.

Toți studenții din domeniul cercetării sunt înscriși în programul postuniversitar de competențe cheie LSBU. În plus, aceștia pot lua cursuri de formare în domeniul metodelor de cercetare de la cursuri relevante de masterat și de masterat, precum și participă la evenimente și activități de specialitate care asigură o cultură de cercetare incluzivă și înfloritoare.

Cercetarea noastră aplicată abordează problemele din lumea reală și cuprinde o mare varietate de metodologii și abordări, inclusiv cercetarea bazată pe practici, munca empirică asupra publicului și a textelor și analiza bazată pe teorii. Citiți blogul Arts and Creatives Industries Research pentru informații actualizate despre activitățile de cercetare.

Școala găzduiește Centrul pentru Studierea Imaginii în rețea, care utilizează o abordare trans-disciplinară pentru analizarea utilizării imaginii în cultura rețelei.

Domenii de cercetare doctorală

Oferim supervizare de doctorat într-o serie de domenii, abordări metodologice și abordări teoretice, inclusiv cercetare bazată pe practici. Salutăm propunerile în toate domeniile de cercetare relevante pentru școală, dar sunt deosebit de interesate de cererile care se referă la una sau mai multe dintre următoarele:

  • dramă și performanță
  • culturile de rețea
  • povestirea digitală (inclusiv jurnalismul digital)
  • sonic cultura

Mediul de cercetare

Cercetătorii din domeniul cercetării beneficiază de angajarea în personalul academic cu înaltă calificare și de a deveni o parte vitală a culturii noastre dinamice de cercetare.

Excelență în domeniul cercetării

80% din cercetările noastre au fost acordate 3 * din 4 * pentru impact - "impacturi foarte semnificative în ceea ce privește impactul și semnificația lor" - prin Cadrul de excelență în cercetare (REF) 2014.

Informații despre cursul principal - ordonat după mod

mod

Angajabilitate

Toți elevii din domeniul cercetării sunt obligați să participe la un program de dezvoltare a competențelor-cheie care vizează dezvoltarea competențelor transferabile în plus față de cei angajați în realizarea cercetării. Instruirea în metodele de cercetare este disponibilă prin intermediul unor seminarii frecvente de cercetare.

Când este necesar, studenții pot urmări, în parte, cursuri relevante de masterat disponibile în cadrul școlii și, în special, unități de cercetare metodologice. În unele cazuri, elevii din domeniul cercetării sunt încurajați să urmeze alte cursuri disponibile în cadrul universității sau în scopuri externe pentru a-și îmbunătăți experiența generală în domeniile alese.

În plus, aceștia pot fi încurajați să urmeze cursuri de limbi străine pentru a-și îmbunătăți abilitățile orale și scrise - ambele esențiale în cariera lor viitoare.

Participarea la conferințe

Cercetătorii din domeniul studiilor sunt adesea sponsorizați pentru a participa la conferințe naționale și internaționale și pentru a se întâlni cu oamenii de știință de top în domeniile lor și pentru a-și prezenta rezultatele cercetărilor. Progresul tuturor studenților în domeniul cercetării este monitorizat în mod oficial de către Comisia de studii universitare a Universității.

Aptitudini transferabile

Un grad de cercetare vă va echipa cu multe abilități transferabile. Autodisciplina, cerința unei gândiri analitice clare și abilitatea de a transforma critica altora într-o lucrare constructivă proprie constituie o pregătire unică pentru aproape orice fel de carieră. Interesul și satisfacția de a găsi fapte noi, o idee nouă sau o nouă modalitate de a privi ceva poate fi foarte plină de satisfacții.

Serviciul de angajare

Suntem Universitatea de Anul Ocupării Forței de Muncă pentru cel de-al doilea an consecutiv - The Times și Sunday Times Good University Guide 2018, 2019.

La LSBU, vrem să vă pregătim pentru o carieră de succes. În timpul studiilor - și timp de doi ani după absolvire - veți avea acces la Serviciul nostru de ocupare a forței de muncă, care include:

  • Un forum online unde puteți vedea o gamă largă de destinații de plasare: cu normă întreagă, cu normă întreagă sau voluntară. Puteți, de asemenea, să vă alăturați pentru a vă consulta pe consultanții noștri de locuri de muncă, care sunt întotdeauna disponibili pentru a vă ajuta să faceți următorul pas în căutarea dvs.
  • Carieră Gym oferind ateliere de lucru pe teme de CV, tehnici de interviu și experiență de lucru, precum și prezentări regulate de la angajatori dintr-o serie de sectoare.

Echipa noastră de studenți Enterprise vă poate ajuta să vă începeți propria afacere și să dezvoltați aptitudini antreprenoriale valoroase.

Facilităţi

Teatrul Edric

Un spațiu dedicat de performanță și repetiție, cu o capacitate de 90 de locuri, care poate fi configurată în numeroase configurații. Sala principală, studioul cu 30 de locuri și dotările din spatele scenei sunt folosite de studenți de teatru, de performanță și de teatru tehnic. Facilitățile sunt disponibile pentru închiriere comercială.

Borough Road Gallery

Galeria este o casă de artă vizuală și o parte unică a patrimoniului Universității. Deschis în 2012, galeria Borough Road conține lucrări valoroase și semnificative ale artei postbelice britanice într-o colecție publică, realizată de artistul celebru și profesorul David Bomberg (1890-1957).

Cerințe de intrare

Solicitanții pentru un program de cercetare de la LSBU sunt, de obicei, de așteptat să aibă un grad bun de onoare (2: 2 și mai sus) și o calificare postuniversitară relevantă, de preferință merit la nivel de master. Vă rugăm să furnizați și două referințe academice, ca parte a cererii dumneavoastră. De asemenea, vi se va cere să dovedească toate calificările dvs. Dacă limba engleză nu este prima dvs. limbă, vi se va cere să vă dovediți competența în limba engleză, prezentând un scor IELTS de cel puțin 7,0 la nivel postuniversitar. Veți fi invitat la un interviu cu potențialul dvs. supervizor, personal sau telefonic, înainte de a fi făcută o ofertă.

Cum să aplicați

Instrucțiuni pentru solicitanții de domiciliu / UE

mod

Acasă / Studenții postuniversitari UE și studenții de cercetare ar trebui să aplice prin sistemul nostru de aplicații dedicat.

Detalii complete despre cum se face acest lucru sunt furnizate în secțiunea Cum să aplicăm pentru studenții postuniversitari și secțiunea Cum să aplicăm pentru studenți.

Solicitanții internaționali ar trebui să utilizeze sistemul nostru internațional de aplicații. Detalii complete pot fi găsite în secțiunea Cum să aplicăm pentru studenții internaționali.

Luând în considerare cererea dumneavoastră

Cererea dvs. va fi difuzată unui număr de supervizori potențiali care vă vor analiza calificările, experiența și propunerea de cercetare academică pentru a decide dacă interesul dvs. de cercetare este ceva care ar putea fi supravegheat la LSBU.

Va fi și un interviu telefonic sau la universitate. Dacă reușiți, vi se va oferi un loc la un curs și veți fi informat despre următoarea dată de înscriere. Întregul proces durează, în mod normal, între șase și opt săptămâni, de la primirea cererii dumneavoastră la o decizie luată cu privire la cererea dumneavoastră la școală.

Propunere de cercetare

Atunci când aplicați, anexați o schiță a propunerii dvs. de cercetare (maximum 1500 de cuvinte).

Pregătește-te să începi

Noi ajutăm studenții noștri să se pregătească pentru universitate chiar înainte de începerea semestrului. Pentru a afla când trebuie să aplicați pentru cazarea dvs. la LSBU sau pentru finanțarea studenților citiți fila Cum se aplică pentru acest curs.

Săptămâna de bun venit

Înainte de a începe cursul, vă vom trimite informații despre ceea ce va trebui să faceți înainte de a ajunge și în primele câteva zile în campus. Puteți citi despre procesul din paginile Săptămânii de întâmpinare.

Program predat în:
Engleză

Vezi 20 mai multe cursuri de la London South Bank University »

Ultima actualizare February 23, 2019
Acest curs este Online, Campus based
Start Date
Apr. 2019
Mai 2019
Duration
3 - 6 anii
Part time
La zi
Price
4,325 GBP
Anul 1 taxă UE / UE totală: £ 4325; Anul 1 taxă internațională cu normă întreagă: 13780 lire sterline. 1 an cu jumătate de normă UK / EU: 2162,5 £; Anul 1 cu jumătate de normă Taxa internațională: 6890 £
După locații
După dată
Start Date
Apr. 2019
Termen limită de aplicare
Start Date
Mai 2019
Termen limită de aplicare
Start Date
Sept. 2019
Termen limită de aplicare
Start Date
Oct. 2019
Termen limită de aplicare
Start Date
Noem. 2019
Termen limită de aplicare
Start Date
Ian. 2020
Termen limită de aplicare
Start Date
Feb. 2020
Termen limită de aplicare
Start Date
Mar. 2020
Termen limită de aplicare

Apr. 2019

Location
Termen limită de aplicare
End Date

Mai 2019

Location
Termen limită de aplicare
End Date

Sept. 2019

Location
Termen limită de aplicare
End Date

Oct. 2019

Location
Termen limită de aplicare
End Date

Noem. 2019

Location
Termen limită de aplicare
End Date

Ian. 2020

Location
Termen limită de aplicare
End Date

Feb. 2020

Location
Termen limită de aplicare
End Date

Mar. 2020

Location
Termen limită de aplicare
End Date