Doctor în Arte Muzicale (DMA)

Generalități

Programul de descriere

Programul de doctor în arte muzicale (DMA) este cel mai avansat curs de studiu oferit în cadrul Școlii de Muzică de la James Madison University . Programul a fost conceput pentru a face absolvenții mai comercializați în învățământul superior, punând accentul pe pedagogie și literatură, împreună cu performanțe avansate sau abilități de conducere. Programul caută candidați care au potențialul de a urmări cel mai înalt nivel de realizare în conducerea / performanța și predarea.

Gradul de trei ani necesită finalizarea a 60-72 de ore de credit, inclusiv cerințele de bază și de concentrare. Există o cerință de rezidență de doi ani. În al treilea an al gradului, studenții DMA trebuie să treacă examene complete și scrise.

Grade oferite

Doctor în Arte Muzicale (DMA)

concentraţii

 • efectuarea
 • Performanţă
  • Suprafața din alamă
  • Zona de percuție
  • Zona pianului
  • String Area
  • Zona vocală
  • Suprafața lemnului

Câștigați DMA la JMU

Căutăm candidați care au potențialul de a-și atinge cel mai înalt nivel de realizare în conducerea / performanța și predarea.

Obiectivele de bază

Studenții care absolvesc programul DMA (cu concentrații în performanță, pedagogie și literatură sau dirijare, pedagogie și literatură) vor putea:

Performanță, pedagogie și literatură:

 1. demonstrează aplicarea măiestriei muzicale și tehnice prin realizarea unui repertoriu avansat în aria de specializare a studentului (instrumental sau vocal).
 2. să creeze și să furnizeze o instruire pedagogică eficientă.
 3. analiza repertoriului standard solo, camere și ansamblu în aria de specializare a studentului (instrumental sau vocal).
 4. să comunice efectiv despre muzică prin a) scrierea și b) vorbind.

Dirijarea, pedagogia și literatura:

 1. demonstrarea aplicării abilităților de conducere muzicală și fizică prin realizarea unui repertoriu avansat în aria de specializare a studentului (instrumental sau vocal).
 2. să demonstreze tehnici eficiente de repetiție prin pregătirea unui repertoriu reprezentativ în aria de specializare a studentului (instrumental sau vocal).
 3. să creeze și să furnizeze o instruire pedagogică eficientă.
 4. să formuleze cunoștințe avansate în structura artistică și formală a muzicii prin studierea scorurilor în aria de specializare a elevului.
 5. să comunice efectiv despre muzică prin a) scrierea și b) vorbind.

Cerințe de aplicare

Termen limita

 • Aplicația este un proces în două părți. Solicitanții trebuie să se adreseze Școlii Universitare și Getacceptd.
 • Cererea se va deschide în data de 1 septembrie, iar data de 30 martie este data limită.

Programul începe

 • cădea

transcrieri

 • Înregistrările neoficiale ale tuturor instituțiilor post-secundare trebuie să fie încărcate cu aplicația dvs. electronică și pot fi utilizate în scopuri de examinare a admiterilor departamentale. Dacă vi se va oferi admitere , veți fi îndrumat și obligat să depuneți la Școala JMU Graduate o transcriere oficială de la orice instituție de la care a fost acordată o diplomă pentru a vă finaliza admiterea. Transcrierile sunt considerate oficiale dacă sunt trimise la JMU direct de la instituția emitentă.

Obligatoriu de program

Gradul necesită finalizarea unui minim de 90 de ore de credit, inclusiv:

 • 18 - 24 de ore de instruire aplicată (dacă sunt luate 18, 6 sunt electives aprobate);
 • 22 ore de Literatură, Analiză și Seminarii Topice;
 • 18 ore de recitale, documente și metode de cercetare;
 • 6 ore de Pedagogie; și
 • 20 ore de cursuri specifice zonei.
 • În timpul programului de studii, studenții cu calificări excepționale pot câștiga până la 30 de ore de credit prin examinare și / sau transfer. După terminarea tuturor cursurilor și a trei recitale, studenții DMA trebuie să treacă examene complete și scrise.

Cerințe de testare

 • O audiție este în locul GRE. TOEFL 88 bazat pe internet (570 pe suport de hârtie)

Intrări Examinări

 • Înainte de prima săptămână de cursuri, toți candidații trebuie să ia examenele JMU School of Music în istoria muzicii, teoria scrisă și formarea urechii. Rezultatele sunt utilizate pentru plasarea și consilierea. Solicitanții de asistență în domenii legate direct de aceste examene pot fi rugați să le ia înainte de acordarea asistenței. Eliminarea deficiențelor este necesară înainte de absolvire.

Asistenți

 • Principala sursă de ajutor pentru studii postuniversitare este prin intermediul asistenței acordate de școală. Asistentele de predare se acordă în fiecare an pe bază de concurs. În conformitate cu natura pedagogică a gradului DMA la James Madison University , toate posturile de doctorat vor include o varietate de experiențe de predare supervizate; asistând profesori în clase și / sau fiind responsabili pentru predarea unei clase, predarea lecțiilor aplicate (pentru artiștii interpreți sau executanți) și conducerea ansamblurilor (pentru dirijori). În plus față de o bursă, asistența include un premiu de școlarizare. Pot fi acordate asistente complete sau parțiale. Asistentele full plătesc 24 de credite pe an și sunt însoțite de o bursă de aproximativ 14.800 pe an. "

Cererea noastra de absolvent este in doua parti, aplicatia Graduate School si scoala de aplicatii muzicale (asigurati-va ca nu treceti niciun pas!):

 1. Cererea Graduate School constă dintr-un formular de cerere însoțit de o taxă de 60 USD. Dacă sunteți un solicitant internațional, vă rugăm să urmați, de asemenea, link-urile de pe pagina de web a Graduate School la documentele suplimentare solicitate de dvs. Faceți clic pe AICI pentru a vă înscrie la școala postuniversitară.
 2. Aplicatia Scoala de Muzica este formata din urmatoarele documente si video pre-screening prezentate prin Acceptd insotita de o taxa de 30 USD:
  • Curriculum Vitae sau Résumé (inclusiv o listă de repertoriu pentru aplicanții și conducătorii).
  • Scrisoare de 3-4 pagini cu privire la obiectivele educaționale și profesionale și interesul dvs. față de program.
  • Transcrieri neoficiale. Rețineți că Școala Postuniversitară nu are nevoie de transcrieri oficiale, dacă nu ați fost deja acceptată de Școala de Muzică. Dacă sunteți solicitant internațional și aveți o evaluare neoficială a creditelor și scoruri neoficiale ale TOEFL, cum ar fi capturi de ecran, vă rugăm să le trimiteți și aici, dacă acestea sunt disponibile.
  • Înregistrări video de audiție preliminară (pentru conducerea și performanța MM și DMA) SAU un portofoliu de compoziții de eșantion (numai pentru specialiști în compoziția MM) SAU un video de audiție de predare (pentru MM doar în educația muzicală). Pentru informații despre această cerință de pre-screening, vă rugăm să selectați zona / instrumentul de mai sus, în "Inițierea unei aplicații". Puteți examina cerințele înainte de a începe cererea. Dacă instrumentul dvs. nu este listat în meniul derulant, vă rugăm să consultați site-ul școlii de muzică și să contactați membrul facultății din zona dvs. Site-ul JMU Notă: Solicitanții de educație muzicală care nu dețin o diplomă de licență de la o instituție aprobată de NASM trebuie, de asemenea, să prezinte o audiție video cu privire la instrumentul aplicat.
  • Toți solicitanții vor fi rugați să furnizeze numele și adresele de e-mail ale a trei persoane care vor fi rugate de noi să scrie scrisori confidențiale de recomandare . Pentru solicitanții de educație muzicală, cel puțin unul trebuie să fie un supervizor / educator care le-a văzut învățând (cum ar fi un director de liceu). Alți recomandatori ar trebui să fie profesioniști care să știe munca dvs., cum ar fi profesorul tău aplicat sau alți profesori universitari.
Ultima actualizare Mart 2020

Despre facultate

We know that success requires equal parts intellect and action. At JMU, that’s what Being the Change is all about. When students graduating from James Madison University proudly walk across the stage ... Citeste mai mult

We know that success requires equal parts intellect and action. At JMU, that’s what Being the Change is all about. When students graduating from James Madison University proudly walk across the stage to receive their diplomas, they’re more than just educated. Citește mai puţin
Harrisonburg , Florenţa + 1 Mai mult Mai Puțin