Doctor în Arte digitale

Generalități

Programul de descriere

Există o puternică forță în proiectarea și dezvoltarea web-ului, inclusiv e-commerce, e-learning, e-health; și grupul are o experiență substanțială în designul interacțiunii (de exemplu, Utilizabilitatea și accesibilitatea), calculul social (de exemplu, Rețele sociale, comunicarea mediată de calculator), tehnologia mobilă (de exemplu iPhone), lumea virtuală (de exemplu Second Life) . În domeniul mass-media bazate pe timp, grupul are un interes substanțial în captarea și editarea filmelor digitale și manipularea pe tehnicile 3D de modelare 3D, utilizate în jocuri și filme de lung metraj.

Suportul studiului

Resurse postuniversitare
Elevii de cercetare din Digital Media lucrează într-un studio dedicat, de ultimă oră, dotat cu stații de lucru MAC și stații de lucru de vârf, care rulează software-ul standard industrial. Există, de asemenea, un studio de fotografie și un studio de producție cu ecrane verzi și facilități de captare a mișcării. Școala este echipată, de asemenea, cu un scanner corporal 3D - unul dintre cei doi în Marea Britanie.
A sustine
În calitate de student postuniversitar, sunteți parte dintr-o comunitate de cercetare înfloritoare și beneficiați de sprijin prin intermediul unui program amplu de supraveghere individuală, seminarii de cercetare specializate, programe de formare a competențelor generale și colocvii generale de departament, de obicei cu vorbitori externi. Vă încurajăm să participați și să vă prezentați lucrările la conferințe importante, precum și să luați parte la programele noastre de conferințe și seminarii interne.

Domenii de cercetare

Interacțiuni inteligente

Grupul de Interacțiuni Inteligente are interese în toate aspectele legate de ingineria informației și interacțiunile om-mașină. A fost creată în 2014 prin fuziunea Grupului de Cercetare a Imaginilor și Informațiilor și a Grupului Digital Media Research.

Grupul are o reputație internațională pentru activitatea sa într-o serie de domenii cheie de aplicare. Acestea includ procesarea imaginilor și viziunea, recunoașterea modelului, designul de interacțiune, calculul social, omniprezent și mobil cu o gamă largă de aplicații în securitate și biometrie, asistență medicală, învățare electronică, jocuri pe calculator, film digital și animație.

 • Calculul social și afectiv
 • Asistență în robotică și interacțiune om-robot
 • Interfețe Brain-Computer
 • Aplicații mobile, omniprezente și pervasive
 • Rețelele senzorilor și analiza datelor
 • Tehnologii biometrice și criminalistice
 • Modele de comportament pentru securitate
 • Sisteme de securitate distribuite (Cloud Computing, Internet of Things)
 • Advanced Recognition Pattern (imagistică medicală, recunoașterea documentului și a scrisului de mână, biometria animalelor)
 • Computer Animation, Design joc și tehnologii de joc
 • Realitatea virtuală și augmentată
 • Arte digitale, Narative virtuale.


Cariere

Am dezvoltat programele noastre cu un număr de organizații industriale, ceea ce înseamnă că elevii de succes se află într-o poziție puternică pentru a construi o carieră pe termen lung în această disciplină importantă. Dezvoltați abilitățile și capacitățile pe care le caută angajatorii, inclusiv rezolvarea problemelor, gândirea independentă, scrierea de rapoarte, gestionarea timpului, abilitățile de conducere, munca în echipă și buna comunicare.

Kent are un record excelent pentru ocuparea postuniversitară: peste 96% dintre studenții noștri postuniversitari care au absolvit în 2015 au găsit un loc de muncă sau o oportunitate de studiu în următoarele șase luni.

Bazându-se pe succesul lui Kent ca instituție de lider în materie de ocupare a forței de muncă în regiune, oferim multe oportunități pentru a câștiga experiență utilă și a dezvolta abilitățile și aptitudinile specifice pe care le apreciază angajatorii.

Cerințe de intrare

O diplomă de diplomă sau diplomă de diplomă sau un diplom MSc cu merit sau mai mult într-o artă informatică, multimedia și digitală sau un subiect de design conex.

Toți candidații sunt luați în considerare individual, iar calificările suplimentare, calificările profesionale și experiența vor fi, de asemenea, luate în considerare la examinarea candidaturilor.

Studenti internationali

Vă rugăm să consultați site-ul nostru International Student pentru cerințele de intrare pe țară și alte informații relevante pentru țara dvs.

Limba engleză

Universitatea solicită tuturor vorbitorilor non-nativi de limbă engleză să atingă un nivel minim de competență în limba engleză scrisă și vorbită înainte de a începe un grad postuniversitar. Anumite discipline necesită un nivel mai ridicat.

Ultima actualizare Mart 2020

Despre facultate

The School of Engineering and Digital Arts has an excellent reputation for both its teaching and research.

The School of Engineering and Digital Arts has an excellent reputation for both its teaching and research. Citește mai puţin