Doctor în Arte

Generalități

Programul de descriere

În conformitate cu angajamentul Harrison Middleton University a promova excelența în educație și dorința sa de a crea cercetători și profesioniști cu înaltă pregătire care au o perspectivă intelectuală largă în domeniul umanist, universitatea oferă un program de doctorat în arte.

Despre programul de doctor în arte

Acest program necesită studenților să finalizeze 60 de ore de credit absolvent dincolo de nivelul masteratului. Programul de studiu al doctorului în arte este conceput de student în consultare cu echipa de instruire a studentului. Studentul depune la universitate o propunere pentru programul de doctor în arte și este aprobată de echipa de instruire a studentului și de decan. Toți studenții la doctorat pot obține un Master of Arts la finalizarea cu succes a primului examen de concentrare cuprinzător și 36 de credite absolvente de la Harrison Middleton University .

Doctorul în Arte de la Harrison Middleton University este livrat în întregime la distanță și folosește un program de studiu flexibil și individualizat, creat de studenți. În acest fel, modul în care studentul îndeplinește cerințele de diplomă poate fi adaptat la obiectivele educaționale și de carieră ale fiecărui student.

* Vizualizați criteriile noastre de admitere pentru programele Harrison Middleton University .

Obiectivele programului

După finalizarea cu succes a programului de doctor în arte, studenții vor fi îndeplinit următoarele obiective:

Proiectează, implementează și completează un program de doctorat autodirigat de studiu al operelor majore din artele liberale.

Demonstrați facilitatea cu metodele de discuții bazate pe anchetă, formulând întrebări interpretative și participând la discuțiile cursului.

Gândiți-vă critic la ideile esențiale din științele umaniste și ale gândirii occidentale și participați la o discuție riguroasă despre întrebările fundamentale ale existenței umane.

Demonstrați o cunoaștere interdisciplinară a istoriei culturii occidentale în domeniile lor de alegere.

Evaluează, sintetizează și articulează literatura majoră, teoriile, practicile, problemele și problemele etice discutate în cursurile lor.

Comunicați eficient cu claritate și rafinament în formă scrisă și orală într-o varietate de setări; utilizați coerența și coerența logică, precum și utilizarea corectă a dovezilor și citărilor, pentru a explora domeniile lor de alegere.

Prezentați dovezi ale unei cercetări intelectuale semnificative, a gândirii originale și a cunoștințelor interdisciplinare sub forma unei Capstone și a apărării sale.

Ultima actualizare Oct 2020

Bursa de studiu Keystone

Descoperă opțiunile pe care ți le poate oferi bursa noastră

Despre facultate

We at Harrison Middleton University believe that the study of the humanities is both timeless and timely because it focuses on the central questions of human existence, lasting debates that bear direc ... Citeste mai mult

We at Harrison Middleton University believe that the study of the humanities is both timeless and timely because it focuses on the central questions of human existence, lasting debates that bear directly on the problems we face today. And in a time when information of all kinds is increasingly fragmented, the study of ancient and modern classics provides a rich source of fundamental knowledge and unifying ideas. Harrison Middleton University is a great ideas, great works, great conversations, distance learning university that offers graduate education in the humanities with concentrations in imaginative literature, natural science, philosophy and religion, and social science. Harrison Middleton University promotes student-faculty scholarship through research, discussion, and the development of collaborative publications. Citește mai puţin