Programul de doctorat implică o parte substanțială de cercetare independentă care contribuie cu ceva nou la teorie sau practică în domeniul activității sociale. Programul vă ajută să deveniți expert într-o anumită față a activității sociale. Avem patru supraveghetori doctorali cu o gamă variată de expertiză, inclusiv muncă socială clinică, dezvoltare comunitară, cercetare în dezvoltare, econometrie, gestionarea violenței bazate pe gen, muncă socială ocupațională, sărăcie, rezistență, dezvoltare socială, politică socială, tranziții de securitate socială și tineret .

Supraveghetorii au o expertiză recunoscută atât în metodologii calitative, cât și cantitative și sunt dedicați rigorii și excelenței.

Cerințele de admitere

Pentru ca un student să poată intra în program, trebuie să aibă un master în asistență socială și o notă medie de cel puțin 65% pentru masterul lor.

Detalii de contact

Nume: Prof. Ndangwa Noyoo
Tel: 011 559 2804 / Email: socialwork@uj.ac.za

Date de înregistrare și început

Înregistrarea începe în ianuarie și prelegerile în februarie, atât pentru programele de lucru de licență, cât și pentru cele postuniversitare.

Toate programele de cercetare pentru masterat și doctorat se pot înregistra pe tot parcursul anului.

Data de încheiere: Academic începe în ianuarie și se încheie în decembrie. Termenul limită al programului este determinat de durata programului.

Program predat în:
  • Engleză

Vezi 70 mai multe cursuri de la University of Johannesburg »

Ultima actualizare August 13, 2019
Acest curs este Bazat în Campus
Start Date
Feb 2020
Duration
3 anii
La zi
Price
3,500 USD
Estimarea școlarizării pe an | Estimare cazare: 2500 USD pe an
După locații
După dată
Start Date
Feb 2020
Termen limită de aplicare

Feb 2020

Location
Termen limită de aplicare
End Date