Doctor în Bioinformatică și Genetică

Generalități

Programul de descriere

Biologia, biotehnologia și biosciențele s-au dezvoltat rapid începând cu anul 2000. Pentru a gestiona datele produse, tehnologia informatică este necesară din cauza cantității excesive de date. Majoritatea tehnicilor recente utilizate în cercetarea pe bază de ADN, ARN și proteine sunt susținute de bioinformatică și informatică. Informatica oferă o nouă eră științelor biologice. De exemplu, blocul celular al celulei, proteinele sunt modelate în 3D folosind un calculator; acest lucru permite identificarea rapidă și eficientă a interacțiunilor moleculare și a Pathways transducție a semnalelor. În mod similar, mutațiile din secvența genetică pot fi detectate destul de repede folosind tehnologia informatică. Deoarece progresele recente din biologia computațională au scăzut costurile și au accelerat procesele de cercetare, inclusiv dezvoltarea medicamentelor, studiile in silico sunt foarte solicitate în industrie.

Tinerii oameni de stiinta care au doctorat din departamentul nostru va avea un fundal puternic privind biologia moleculară și genetică, va analiza datele biologice utilizând instrumentele bioinformatice, va dezvolta instrumente, algoritmi și candidați la medicamentele de design folosind tehnici de biologie computațională cum ar fi modelarea moleculară și simulări. Acest program se apropie în mod similar de știința de bază, știința translațională și aplicațiile din acest sector.


Informații despre program

Programul necesită scrierea de lucrări. Educația este 100% în limba engleză.


De ce aș alege acest program?

Tehnologia genetică și informatică avansată a generat nevoile intensive de procesare a datelor și a oferit un mediu în care biologia poate fi generată în silico. Au fost dezvoltate și dezvoltate aplicații revoluționare. Bioinformaticii sunt căutați la nivel global; să răspundă acestor nevoi și să dezvolte aplicații. Această nevoie este prevăzută să crească și mai mult în domeniul medical destul de curând.

Kadir Has University Ph.D. Programul de Bioinformatică și Genetică înființat în cadrul Institutului de Științe este singurul program de Bioinformatică și Genetică din Turcia. Având un curriculum paralel cu universitățile bine-cunoscute și respectate din întreaga lume, doctoratul nostru. programul urmărește să crească oamenii de știință pentru a avea interacțiuni internaționale puternice și întotdeauna la curent cu știința de vârf. Programul oferă educație în standardele științifice globale, oferind seminarii, programe de schimb și proiecte de colaborare, urmărindu-se astfel atragerea elevilor la o competiție la nivel mondial.

Studenții noștri, care beneficiază de o educație adecvată în domeniul chimiei, al biologiei moleculare și al biologiei computaționale, vor avea avantajul în domeniul concurențial. De exemplu, nu numai că vor învăța cum să analizeze datele despre acidul nucleic, cum să modeleze o proteină, dar și proprietățile chimice ale acizilor nucleici și proteine și efectul lor asupra eredității. Gradele noastre vor fi un pas înainte, cu avantajele viziunii lor mari.

În departamentul nostru, cercetarea și educația sunt ținute echilibrate. Ph.D. Programul este condus de tineri oameni de știință activi care dirijează și lucrează în proiecte naționale și internaționale, într-un mediu de standarde globale și valori universale. În acest context, salutăm Ph.D. candidații care nu sunt publicul pasiv, ci un om de știință dinamic care să contribuie la știință.


Cum va afecta acest program Cariera mea?

O ramură a învățământului care va fi acordată pe tot parcursul doctoratului este genetica. Această educație cuprinde atât tehnici genetice clasice, cât și moderne. Cealaltă ramură a învățământului este biologia computațională și bioinformatica. Aceste două științe, ambele foarte tinere, sunt generarea de date biologice în silico și, respectiv, procesul biologic al datelor în silico. Studenții noștri își vor finaliza studiile, având cursuri în biologie celulară, genetică umană, chimie medicinală, proiectare structurală a medicamentelor, simulare moleculară, chimie cuantică, statistici și programare.

În prezent, companiile farmaceutice lider din întreaga lume desfășoară proiecte gigantice privind cercetarea bioinformatică și genetică. Acest sector nou în curs de dezvoltare solicită un număr mare de cercetători. Gradele noastre își pot continua cariera atât în mediul academic, cât și în companiile private. Ei vor avea expertiza interdisciplinară, având o genetică solidă de fundal, care vor gestiona efectiv datele biologice, pe care le pot aplica în medicină, chimie, biotehnologie, agricultură, energie și alte domenii similare.


Procesul de aplicare

Kadir Has University , "Bioinformatică și Genetică", Ph.D. Programul cu teza acceptă studenții din Turcia și din străinătate, deținând diploma de masterat (MS) din științe conexe (biologie, biologie moleculară și genetică, biotehnologie, chimie, inginerie chimică, informatică etc.). Educația este în întregime în limba engleză. Nu avem un doctorat program fără scrierea tezei.

Candidații trebuie să completeze formularul de solicitare online și să aducă personal documentele solicitate împreună cu CV-ul și scrisoarea de intenție (POS) personal sau să trimită prin marfă către "Kadir Has Üniversitesi, Cibali Kampüsü". Candidații care trec la selecția preliminară vor fi invitați să participe la un interviu (se poate face și online). Candidații cu experiență în laborator și orice contribuție la publicații sunt în special încurajați să aplice.

Oferim diferite tipuri de burse, inclusiv bursa completă, în funcție de MS GPA (Master's Grades Average), nivelul de engleză și motivația.

Informații privind instituția

Bioinformatică și genetică doctorat Programul a fost creat sub Școala de Științe și Inginerie și primii studenți au fost acceptați în anul academic 2014-2015. Primii absolvenți își vor primi doctoratul. în curând.

Calificarea acordată / Nivelul de calificare

După finalizarea cu succes a programului, elevii vor primi titlul de Doctor în Științe în Bioinformatică și Genetică (Cadrele de Calificări din Spațiul European al Învățământului Superior (QF-EHEA): Nivelul 3, Cadrul European al Calificărilor (EQF): Nivelul 8)

Cerințe de admitere

Solicitanții programului trebuie să dețină un masterat. și să fi înscris cel puțin 55 în secțiunea cantitativă a examenelor de admitere în învățământul pentru cadrele didactice și absolvenți (ALES) și 65 în examenul lingvistic al Consiliului interuniversitar (ÜDS sau YDS). Cerința de scor ALES nu este aplicabilă studenților străini. Rezultatele examenelor lingvistice internaționale (TOEFL, etc.) sunt acceptabile pentru toți solicitanții, în conformitate cu echivalențele impuse de regulamentul Consiliului pentru Învățământul Superior. Solicitanții care îndeplinesc aceste cerințe sunt intervievați în continuare. (Informații detaliate: http: // international. KHAS .edu.tr / 26 / programe postuniversitare)

Recunoașterea învățării anterioare

Elevii pot fi scutiți de unele dintre cursurile de absolvire pe care le-au succedat într-un program care a urmat anterior, dacă nu au fost luate în considerare într-o anumită măsură, având în vedere Regulamentul de exceptare al Kadir Has University .

Cerințe de absolvire

Elevii trebuie să completeze cu succes curriculumul acceptat de Senat corespunzător a 90 de credite ECTS în total; adică, cursuri cu o medie minimă cumulativă a punctului mediu de 3.00 / 4.00 și un doctorat. Teza.

Definiția programului

Cel mai important obiectiv al bioinformaticii este de a înțelege sistemele complexe de organisme vii folosind metode computaționale matematice și numerice, care vor ajuta la găsirea metodelor de tratament și tratamente pentru boli și, în final, la creșterea calității vieții. Instrumentul cel mai important este tehnologia informatică și, din moment ce tehnologia informatică progresează atât de repede, apariția bioinformatică devine inevitabilă. În special, pentru a analiza secvențele de ADN transcrise în genomul uman, sunt necesare metode statistice, precum și tehnologia informatică. În timp ce informațiile despre sistemul biologic cresc rapid odată cu progresele actuale ale tehnologiei, crește și nevoia de instrumente computaționale îmbunătățite pentru a procesa și analiza datele disponibile. Programul de biologie computațională și bioinformatică vizează eliminarea acestui decalaj.

Rezultatele programului

  1. Pentru a putea recunoaște structura moleculelor organice, pentru a putea modela și vizualiza prin grafică în detaliu.
  2. Capacitatea de a gasi interactiunea dintre structurile si cinetica enzimelor moleculelor organice si de a folosi aceasta interactiune pentru proiectarea avansata a medicamentelor si de a aloca activitate de droguri.
  3. Abilitatea de a face modelarea moleculară și simularea dinamică a sistemelor biologice folosind statistici, fizică, bioinformatică și metode de biologie computațională și / sau limbi de programare.
  4. Pentru a înțelege și abilitatea de a conceptualiza biologia celulară avansată, structura genetică, ereditatea, genomul, mecanismele evolutive și biologia sistemelor.
  5. Să poată investiga problemele științifice din domeniul biologiei computaționale și al bioinformaticii; capacitatea de a proiecta un experiment, de a realiza un experiment, de a colecta date, de a analiza date, de a obține rezultatele și de a interpreta, în mod independent sau ca parte a unui grup.
  6. Să poată urmări evoluțiile din bioinformatică și genetică din punct de vedere critic; obiceiul de a monitoriza progresul și conștientizarea educației pe tot parcursul vieții.
  7. Conștientizarea și responsabilitatea în problemele profesionale, de mediu și de calitate.
  8. Abilitatea de a comunica pe teme științifice, verbale și scrise, în limba engleză.

Profiluri Profesionale ale Absolvenților

Absolvenții acestui program vor putea să folosească cea mai recentă tehnologie de calcul pentru a rezolva o problemă legată de un sistem biologic și capacitatea de gândire matematică. Astfel, sunt posibile diferite oportunități de carieră din diferite domenii pentru absolvenții noștri, cum ar fi companiile de biotehnologie, departamentele de cercetare ale companiilor farmaceutice, laboratoarele de cercetare genetică, laboratoarele de cercetare penală, agricultura, laboratoarele de cercetare ale spitalelor, mediul academic, energia și mediul înconjurător.

Chestionare de evaluare

Chestionarul de evaluare a chestionarului de curs și instructor Chestionarul de satisfacere a chestionarului de absolvire

Cooperare internationala

Programe de schimb cu diferite universități din America de Nord, Europa și Asia și programe ERASMUS (13 universități în nouă țări) (vezi http: // KHAS .edu.tr / ro / international2 / International-Programs / main-page.html)

Ultima actualizare Mart 2020

Despre facultate

Kadir Has University (KHU) was founded in 1997, in Istanbul. The university, with its five faculties of Engineering and Natural Sciences, Economics and Administrative Sciences, Communication, Law and ... Citeste mai mult

Kadir Has University (KHU) was founded in 1997, in Istanbul. The university, with its five faculties of Engineering and Natural Sciences, Economics and Administrative Sciences, Communication, Law and Fine Arts, as well as its several vocational schools, is dedicated to becoming a leader in educational and cultural fields in Turkey, as well as establishing itself as an international center for research and scientific development. Citește mai puţin