Doctor în Bioinformatică și Genetică

Kadir Has University

Descrierea programului

Citește Descrierea Oficială

Doctor în Bioinformatică și Genetică

Kadir Has University

Doctor în Bioinformatică și Genetică

Despre program

Biologia, biotehnologia și biosciențele s-au dezvoltat rapid începând cu anul 2000. Pentru a gestiona datele produse, tehnologia informatică este necesară datorită cantității excesive de date. Majoritatea tehnicilor recente utilizate în cercetarea bazată pe ADN, ARN și proteine ​​sunt susținute de bioinformatică și informatică. Știința informatică oferă o nouă eră științelor biologice. De exemplu, blocul de celule al celulei, proteinele sunt modelate în 3D folosind computerul; acest lucru permite identificarea rapidă și eficientă a interacțiunilor moleculare și a Pathways transducție a semnalului. În mod similar, mutațiile din secvența genetică pot fi detectate destul de repede folosind tehnologia informatică. Deoarece progresele recente în biologia computațională au redus costurile și au accelerat procesele de cercetare, inclusiv dezvoltarea medicamentelor, studiile in silico sunt foarte solicitate în industrie.

Oamenii de știință tineri care au doctorat din departamentul nostru vor avea o experiență solidă în domeniul biologiei moleculare și al geneticii, vor analiza datele biologice folosind instrumente bioinformatice, vor dezvolta instrumente, algoritmi și candidați pentru design de medicamente folosind tehnici de biologie computațională, cum ar fi modelarea moleculară și simulări. Acest program se apropie, de asemenea, de știința de bază, de științele translaționale și de aplicațiile din acest sector.

Informații despre program

Programul necesită scrierea de lucrări. Educația este 100% în limba engleză.

De ce aș alege acest program?

Tehnologia genetică și informatică avansată a generat nevoile intensive de procesare a datelor și a oferit un mediu în care biologia poate fi generată în silico. Au fost dezvoltate și dezvoltate aplicații revoluționare. Bioinformaticii sunt căutați la nivel global; să răspundă acestor nevoi și să dezvolte aplicații. Această nevoie este prevăzută să crească și mai mult în domeniul medical destul de curând.

Kadir Has University program de doctorat în bioinformatică și genetică, fondat în cadrul Institutului de Științe este singurul program de bioinformatică și genetică din Turcia. Avand un curriculum paralel cu universitatile renumite si respectate din intreaga lume, programul nostru de doctorat vizeaza cresterea oamenilor de stiinta pentru a avea interactiuni internationale puternice si mereu la curent cu stiinta de varf. Programul oferă o educație în standardele științifice globale, oferind seminarii, programe de schimb și proiecte de colaborare, urmărindu-se astfel atragerea elevilor la o competiție la nivel mondial.

Studenții noștri, care beneficiază de o educație adecvată în domeniul chimiei, al biologiei moleculare și al biologiei computaționale, vor avea avantajul în domeniul concurențial. De exemplu, ei nu numai că vor învăța cum să analizeze datele despre acidul nucleic, cum să modeleze o proteină, dar și proprietățile chimice ale acizilor nucleici și proteine ​​și efectul lor asupra eredității. Gradul nostru va fi un pas înainte, cu avantajele viziunii lor mari.

În departamentul nostru, cercetarea și educația se mențin echilibrate. Programul de doctorat este condus de tineri oameni de știință activi care dirijează și lucrează în proiecte naționale și internaționale, într-un mediu de standarde globale și valori universale. În acest context, salutăm candidații de doctorat care nu sunt publicul pasiv, ci un om de știință dinamic care să contribuie la știință.

Cum va afecta acest program Cariera mea?

O ramură a educației care va fi acordată pe parcursul întregii doctorate este genetica. Această educație cuprinde atât tehnici genetice clasice, cât și moderne. Cealaltă ramură a educației este biologia computațională și bioinformatica. Aceste două științe, ambele foarte mici, sunt generarea de date biologice în silico și, respectiv, procesul biologic al datelor în silico. Studenții noștri își vor finaliza educația, având cursuri în domeniul biologiei celulare, geneticii umane, chimiei medicinale, designului structural al drogurilor, simulării moleculare, chimiei cuantice, statisticilor și programării.

În prezent, companiile farmaceutice lider mondial desfășoară proiecte gigantice privind cercetarea bioinformatică și genetică. Acest sector nou în curs de dezvoltare solicită un număr mare de cercetători. Gradele noastre își pot continua cariera atât în ​​mediul academic, cât și în companiile private. Ei vor avea expertiza interdisciplinară, având o genetică solidă a fundalului, manipularea eficientă a datelor biologice, pe care le pot aplica în medicină, chimie, biotehnologie, agricultură, energie și alte domenii similare.

Procesul de înscriere:

Kadir Has University „Bioinformatica si Genetica“ Programul de doctorat cu teza acceptă studenți din Turcia și din străinătate, care deține diplomă de master (MS) de la stiinte (Biologie, Biologie Moleculara si Genetica, Biotehnologie, Chimie, Inginerie Chimică, Informatică etc.). Educația este în întregime în limba engleză. Nu avem un program de doctorat fără teza scrisă.

Candidații trebuie să completeze formularul de înscriere online și să aducă personal documentele solicitate împreună cu CV-ul și scrisoarea de intenție (POS) personal sau să trimită prin încărcătură către "Kadir Has Üniversitesi, Cibali Kampüsü". Candidații care trec la selecția preliminară vor fi invitați la un interviu (se pot face și online). Candidații cu experiență în laborator și orice contribuție la publicații sunt în special încurajați să aplice.

Oferim diferite tipuri de burse, inclusiv bursa completă, în funcție de MS GPA (Master's Grades Average), nivelul de engleză și motivația.

Această școală oferă programe în:
  • Engleză


Ultima actualizare May 17, 2018
Durata & Pret
Acest curs este Bazat în Campus
Start Date
Data începerii
Sept. 2019
Duration
Durata
4 anii
Cu normă întreagă
Price
Preţ
20,000 USD
Programe de doctorat - Plata în 3 tranșe: 20.000 $
Locations
Turcia - Istanbul, Istanbul
Data începerii : Sept. 2019
Termen limită de aplicare Contactează şcoala
Data terminării Aug. 31, 2022
Dates
Sept. 2019
Turcia - Istanbul, Istanbul
Termen limită de aplicare Contactează şcoala
Data terminării Aug. 31, 2022