Doctor în Bioinginerie

Generalități

Programul de descriere

bio eng

Programul multidisciplinar de Bioinginerie permite studenților să aplice instrumentele de inginerie, informatică și științe fizice la studiul lor de procese biologice. Ea se adresează mai multor focare majore de cercetare și este susținută de facilități de cercetare de ultimă oră.

Foci de cercetare

Informații biologice

Ingineria investighează aspecte asociate noilor concepte de calcul și instrumente implicate în imagistica medicală. Cercetarea poate fi extinsă și la alte domenii bazate pe date, cum ar fi analizele de sănătate, bioinformatica, predicția structurii proteinelor, proiectarea medicamentelor și biologia sistemelor.

Bioprocessing și BioProduct Design

Tehnologia bioprocesării, aspectele de reglementare, securitate și etică implicate în biotehnologie și evoluția sistematică a proceselor de producție care utilizează caracteristicile produsului pentru a ajuta la proiectarea proceselor orientate spre produs.

Biomateriale și BioMEMS

Ingineria proprietăților fizice și biologice ale polimerilor sintetici, metalelor, ceramicii și a altor materiale și interacțiunea acestora cu sângele, țesuturile moi și tari; și aplicarea metodelor biologice și bioanalitice pentru sistemele microelectrice și mecanice, cum ar fi gips-urile de gene.

Neuroștiințe cantitative și inginerie neuronală

Înțelegerea mecanică a neuroștiințelor de la nivelul molecular (într-o singură celulă neuronică) până la o interpretare a nivelului celular, unde vor fi mapate interacțiunile dintre moleculele de semnalizare și transport; o înțelegere la nivel de sistem cu privire la modul în care sistemele neuronale răspund unui stimul de mediu; și cum se fac calculele de către sistemele neuronale.

Facilităţi

Laboratorul de Inginerie Bioinginerie al Facultatii de Inginerie furnizeaza facilitati de clasa mondiala pentru cercetare. Sunt disponibile echipamente avansate pentru culturile bacteriene și celulare, separarea prin centrifugare, manipularea proteinelor și a ADN-ului, amplificarea genei, analiza microscopică, imagistica digitală și fabricarea și analiza microarray. Laboratorul sprijină proiectele privind analiza microcipului, dispozitivul de diagnosticare, ingineria țesuturilor, nanobiotehnologia, prelucrarea biopreparatelor și extracția bioproduselor. Facilitățile centrale relevante includ Facilitatea de caracterizare și pregătire a materialelor și Facilitatea de fabricare a nanoelectronicii.

lab

Informațiile despre program pentru 2020/21 sunt acum gata la

Cerințe de admitere

i. Cerințe generale de admitere

Candidații care doresc admiterea la un program de doctorat ar trebui să aibă:

  • a obținut o diplomă de licență cu o evidență dovedită a performanței remarcabile de la o instituție recunoscută; sau a prezentat dovezi ale muncii satisfăcătoare la nivel postuniversitar, cu normă întreagă timp de cel puțin un an sau cu normă parțială timp de cel puțin doi ani.

ii. Cerințele de admitere în limba engleză

Trebuie să îndepliniți cerințele de limbă engleză cu una dintre următoarele abilități *:

  • TOEFL-iBT 80 #
  • TOEFL-pBT 550
  • Testul revizuit cu hârtie revizuit TOEFL 60 (scoruri totale pentru secțiuni de citire, ascultare și scriere)
  • IELTS (modulul academic) Scor general: 6,5 și toate scorurile: 5,5

* Dacă prima dvs. limbă este engleza, iar licența dvs. de licență sau o diplomă echivalentă a fost acordată de o instituție unde mediul de instruire a fost engleza, vi se va renunța la îndeplinirea cerințelor de limba engleză de mai sus.

# se referă la scorul total într-o singură încercare

Termenele de aplicare

Va rog, referiti-va la

Ultima actualizare Mart 2020

Despre facultate

Situated at the heart of Asia, the Hong Kong University of Science and Technology (HKUST) is a young and distinguished research university in Hong Kong. Ranked No. 30 in the World in the QS World Univ ... Citeste mai mult

Situated at the heart of Asia, the Hong Kong University of Science and Technology (HKUST) is a young and distinguished research university in Hong Kong. Ranked No. 30 in the World in the QS World University Rankings (2018), HKUST offers a wide selection of research postgraduate studies in Science, Engineering, Business and Management, Humanities and Social Science, Environmental Studies, and Public Policy leading to the Master of Philosophy (MPhil) and the Doctor of Philosophy (PhD) degrees. All programmes are taught in English. Citește mai puţin