Doctor în Bioinginerie

The Hong Kong University of Science and Technology

Descrierea programului

Citește Descrierea Oficială

Doctor în Bioinginerie

The Hong Kong University of Science and Technology

Programul multidisciplinar de Bioinginerie permite studenților să aplice instrumentele de inginerie, informatică și științe fizice la studiul lor de procese biologice. Ea se adresează mai multor focare majore de cercetare și este susținută de facilități de cercetare de ultimă oră.

Foci de cercetare

Informații biologice

Ingineria investighează aspecte asociate noilor concepte de calcul și instrumente implicate în imagistica medicală. Cercetarea poate fi extinsă și la alte domenii bazate pe date, cum ar fi analizele de sănătate, bioinformatica, predicția structurii proteinelor, proiectarea medicamentelor și biologia sistemelor.

Bioprocessing și BioProduct Design

Tehnologia bioprocesării, aspectele de reglementare, securitate și etică implicate în biotehnologie și evoluția sistematică a proceselor de producție care utilizează caracteristicile produsului pentru a ajuta la proiectarea proceselor orientate spre produs.

Biomateriale și BioMEMS

Ingineria proprietăților fizice și biologice ale polimerilor sintetici, metalelor, ceramicii și a altor materiale și interacțiunea acestora cu sângele, țesuturile moi și tari; și aplicarea metodelor biologice și bioanalitice pentru sistemele microelectrice și mecanice, cum ar fi gips-urile de gene.

Neuroștiințe cantitative și inginerie neuronală

Înțelegerea mecanică a neuroștiințelor de la nivelul molecular (într-o singură celulă neuronică) până la o interpretare a nivelului celular, unde vor fi mapate interacțiunile dintre moleculele de semnalizare și transport; o înțelegere la nivel de sistem cu privire la modul în care sistemele neuronale răspund unui stimul de mediu; și cum se fac calculele de către sistemele neuronale.

Facilităţi

Laboratorul de Inginerie Bioinginerie al Facultatii de Inginerie furnizeaza facilitati de clasa mondiala pentru cercetare. Sunt disponibile echipamente avansate pentru culturile bacteriene și celulare, separarea prin centrifugare, manipularea proteinelor și a ADN-ului, amplificarea genei, analiza microscopică, imagistica digitală și fabricarea și analiza microarray. Laboratorul sprijină proiectele privind analiza microcipului, dispozitivul de diagnosticare, ingineria țesuturilor, nanobiotehnologia, prelucrarea biopreparatelor și extracția bioproduselor. Facilitățile centrale relevante includ Facilitatea de caracterizare și pregătire a materialelor și Facilitatea de fabricare a nanoelectronicii.

Cerințe de admitere

i. Cerințe generale de admitere

 • Solicitanții care solicită admiterea la un masterat ar trebui să aibă: au obținut o diplomă de licență de la o instituție recunoscută sau o calificare echivalentă aprobată;
 • Solicitanții care solicită admiterea la un program de doctorat ar fi trebuit să obțină o diplomă de licență cu rezultate dovedite de performanță remarcabilă de la o instituție recunoscută; sau au prezentat dovezi de muncă satisfăcătoare la nivel postuniversitar cu normă întreagă timp de cel puțin un an sau cu fracțiune de normă timp de cel puțin doi ani.

ii. Cerințele de admitere în limba engleză

Trebuie să îndepliniți cerințele de limbă engleză cu una dintre următoarele abilități *:

 • TOEFL-iBT 80
 • TOEFL-PBT 550
 • Testul testului 60 livrat cu hârtie revizuit de TOEFL (scoruri totale pentru secțiunile de citire, ascultare și scriere)
 • IELTS (modul academic)
  • Pentru 2019/20 Admitere: Scor general: 6.5 și Toate sub-scorurile: 5.5
  • Pentru 2018/19 Admitere: Scor general: 6.0 și Toate sub-scorurile: 5.5

* Dacă prima dvs. limbă este engleza, iar licența dvs. de licență sau o diplomă echivalentă a fost acordată de o instituție unde mediul de instruire a fost engleza, vi se va renunța la îndeplinirea cerințelor de limba engleză de mai sus.


Termen limita

Pentru detalii, consultați http://pg.ust.hk/programs ("Application").

Această școală oferă programe în:
 • Engleză


Ultima actualizare October 7, 2018
Durata & Pret
Acest curs este Bazat în Campus
Start Date
Data începerii
Sept. 2019
Duration
Durata
3 - 6 anii
Cu jumătate de normă
Cu normă întreagă
Price
Preţ
42,100 HKD
pe an
Information
Deadline
Contactează şcoala
Please refer to http://pg.ust.hk/programs ("Application") for details.
Locations
Hong Kong - Hong Kong
Data începerii : Sept. 2019
Termen limită de aplicare Contactează şcoala
Please refer to http://pg.ust.hk/programs ("Application") for details.
Data terminării Contactează şcoala
Dates
Sept. 2019
Hong Kong - Hong Kong
Termen limită de aplicare Contactează şcoala
Please refer to http://pg.ust.hk/programs ("Application") for details.
Data terminării Contactează şcoala