Doctor în Bioinginerie

The Hong Kong University of Science and Technology

Descrierea programului

Citește Descrierea Oficială

Doctor în Bioinginerie

The Hong Kong University of Science and Technology

bio eng

Domeniul de Bioinginerie este larg, cu fundamentele sale în toate științele inginerești, precum și în științele biologice, medicale, comportamentale și de sănătate. Alăturați-vă la programul de Bioinginerie ca student postuniversitar vă oferă posibilitatea de a construi o punte între științele vieții de bază și inginerie și de a ajuta la avansarea tehnologiei.

Principalele descoperiri ale secolului 21 vor veni din aplicarea sistematică a principiilor și descoperirilor de bioinginerie, inclusiv utilizarea inteligentă a informațiilor biologice, proiectarea de noi instrumente de diagnosticare, dispozitive și senzori, proiectarea sistemelor de inginerie biologic inspirat, dezvoltarea unor noi bioproceselor și dezvoltării produselor de îngrijire a sănătății și a materialelor biomedicale.

Programul multidisciplinar de bioinginerie permite studenților să aplice instrumentele de inginerie, informatică și științe fizice pentru studiul lor de procese biologice. Ea adoptă o abordare sistematică și cantitativă a studiului sistemelor biologice și încearcă să ofere elevilor cunoștințele necesare pentru a contribui la industria biomedicală, precum și pentru a optimiza bioprocesele existente și pentru a dezvolta noi biotehnologii.

Elevii trebuie să completeze cu succes un program de studii avansate, inclusiv cursuri postuniversitare și o teză care demonstrează o cercetare semnificativă originală. Elevii sunt obligați să participe și să prezinte seminarii, să urmeze cursuri substanțiale și să efectueze cercetări pentru teza lor. La finalizare, teza trebuie să demonstreze un nivel ridicat de competență în cercetare. Toți studenții trebuie să treacă printr-un examen de calificare stabilit de program. De obicei, este nevoie de un studiu de cel puțin trei ani pentru a fi finalizat. Este disponibil un studiu cu frecvență redusă.

Foci de cercetare

Programul de Bioinginerie se adresează mai multor fluxuri majore de cercetare:

Ingineria informației biologice

Investighează problemele asociate noilor concepte de calcul și instrumente implicate în imagistica medicală. Cercetarea poate fi extinsă și la alte domenii bazate pe informație, cum ar fi bioinformatica, predicția structurii proteinelor, proiectarea medicamentelor și biologia sistemului.

Bioprocessing și BioProduct Design

Tehnologia bioprocesării, aspectele de reglementare, securitate și etică implicate în biotehnologie și evoluția sistematică a proceselor de producție care utilizează caracteristicile produsului pentru a ajuta la proiectarea proceselor orientate spre produs.

Biomateriale și BioMEMS

Ingineria proprietăților fizice și biologice ale polimerilor sintetici, metalelor, ceramicii și a altor materiale și interacțiunea acestora cu sângele, țesuturile moi și tari; și aplicarea metodelor biologice și bioanalitice pentru sistemele microelectrice și mecanice, cum ar fi gips-urile de gene.

lab

Cerințe de admitere

i. Cerințe generale de admitere

Solicitanții care solicită admiterea la un masterat trebuie să aibă:

  • a obținut o diplomă de licență de la o instituție recunoscută sau o calificare echivalentă aprobată;

ii. Cerințele de admitere în limba engleză

Trebuie să îndepliniți cerințele de limbă engleză cu una dintre următoarele abilități *:

  • TOEFL-iBT 80
  • TOEFL-pBT 550
  • Testul testului 60 livrat cu hârtie revizuit de TOEFL (scoruri totale pentru secțiunile de citire, ascultare și scriere)
  • IELTS (modul academic)
    • Pentru 2019/20 Admitere: Scor general: 6.5 și Toate sub-scorurile: 5.5
    • Pentru 2018/19 Admitere: Scor general: 6.0 și Toate sub-scorurile: 5.5

* Dacă prima dvs. limbă este engleza, iar licența dvs. de licență sau o diplomă echivalentă a fost acordată de o instituție unde mediul de instruire a fost engleza, vi se va renunța la îndeplinirea cerințelor de limba engleză de mai sus.

Termen limita:

Următoarea aplicație va începe la începutul lunii septembrie a anului 2018. Pentru detalii, vă rugăm să vizitați aici .

Această școală oferă programe în:
  • Engleză


Ultima actualizare July 20, 2018
Durata & Pret
Acest curs este Bazat în Campus
Start Date
Data începerii
Sept. 2018
Duration
Durata
3 - 6 anii
Cu jumătate de normă
Cu normă întreagă
Price
Preţ
42,100 HKD
pe an
Locations
Hong Kong - Hong Kong
Data începerii : Sept. 2018
Termen limită de aplicare Contactează şcoala
Please visit here for details.
Data terminării Contactează şcoala
Dates
Sept. 2018
Hong Kong - Hong Kong
Termen limită de aplicare Contactează şcoala
Please visit here for details.
Data terminării Contactează şcoala