Doctor în biologie chimică

Generalități

Programul de descriere

Doctor în biologie chimică


Programul de Biologie Chimică pune accentul pe interfața dintre Chimie și Biologie, precum și potențialele sale aplicații în alte domenii. Ea implică studiul interacțiunilor dintre moleculele mici și țintele lor biologice posibile, studiul căilor biologice folosind unelte chimice, livrarea de medicamente, precum și înțelegerea chimică a stărilor de boală, pentru a crea cunoștințe științifice de bază pentru eforturile viitoare de descoperire a medicamentelor.

Programul a fost conceput pentru a pregăti absolvenții pentru a putea iniția colaborări pe noi frontiere de cercetare cu caracter multidisciplinar.

Doctorat

  • Candidații trebuie să dețină o diplomă de masterat sau echivalentul său în domeniile menționate mai sus, cu un GPA cumulativ de cel puțin 3,50 la nivelul Master.
  • Candidații care dețin o diplomă de licență cu onoruri de primă clasă sunt de asemenea eligibili.

Proficiența engleză

Toți candidații trebuie să obțină un scor oficial de testare mai mare decât scorul minim pentru admitere în oricare dintre următoarele examene standardizate în limba engleză.


Sistemul internațional de testare a limbii engleze (IELTS): 5

Testarea limbii engleze ca limbă străină (TOEFL):

* Hârtie: 500

* Computer-based: 173

* Internet: 61

CU-Test de competență engleză (CU-TEP): 60

Cu toate acestea, solicitanții din țările în care limba engleză este limba maternă sunt scutiți de această cerință. În plus, solicitanții care dețin o diplomă anterioară de la o universitate unde singurul mijloc de predare este engleza poate să prezinte un certificat de mediul universitar de instruire pentru a îndeplini această cerință.

Ultima actualizare Mart 2020

Bursa de studiu Keystone

Descoperă opțiunile pe care ți le poate oferi bursa noastră

Despre facultate

Absolvent Institutul de Chulabhorn este o instituție privată absolvent înființată în 2005, pentru a sărbători cu ocazia de bun augur de nastere 48 de Prof. Dr. Alteta Sa Regala Principesa Chulabhorn M ... Citeste mai mult

Absolvent Institutul de Chulabhorn este o instituție privată absolvent înființată în 2005, pentru a sărbători cu ocazia de bun augur de nastere 48 de Prof. Dr. Alteta Sa Regala Principesa Chulabhorn Mahidol. Cu aprobarea Ministerului Educației, sa stabilit oficial ca o instituție autonomă de învățământ superior la 28 decembrie 2005, având Prof. Dr. Alteta Sa Regala Principesa Chulabhorn ca cancelarul al Consiliului Institutului. Prof. Dr. Alteta Sa Regala Principesa Chulabhorn este un om de stiinta aclamat care a primit numeroase recunoașteri internaționale pentru realizarile sale stiintifice. Ea a imaginat Graduate Institute Chulabhorn să fie o instituție profesională de cercetare științifică și Centrul de Excelență în regiunea Asia-Pacific, pentru a asista și de a accelera creșterea numărului de dezvoltare a resurselor umane de calitate eficient în domeniul științei și de înaltă tehnologie, în scopul de a servi Thailanda și alte țări din regiune, în special în domeniile necesare urgent, cu competență profesională în transformarea cunoștințele lor în programele de dezvoltare concrete, aplicabile. Absolvent Institutul de Chulabhorn a cunoscut la nivel internațional și recunoscute pentru calibru mare de cercetare și predare de facultate sale, vizitarea profesori de la partea de sus a universităților de dincolo de ocean, și realizările sale deosebite în procesul de predare, de cercetare, de colaborare academică națională și internațională și servicii profesionale. Această instituție diversificată oferă acum programele de top absolvent de calitate in domeniul stiintei biologice aplicate, biologie chimice și toxicologie de mediu. Programele au fost început în luna iunie 2007. Structura administrativă a Chulabhorn Absolvent Institutului este împărțit în 2 Birouri de birou de administrare și de birou academic pentru a servi și să sprijine realizările instituției. Citește mai puţin