Doctor în Business și Management

University of Portsmouth

Descrierea programului

Citește Descrierea Oficială

Doctor în Business și Management

University of Portsmouth

Doctor în Business și Management

Cercetare generală

Spanning o gamă largă de discipline de afaceri și de management, cercetarea noastră urmărește și abordează amenințările și oportunitățile care provin dintr-un mediu de afaceri din ce în ce mai competitiv la nivel mondial. Membrii personalului sunt angajați în colaborări de cercetare cu organisme precum Institutul Chartered pentru Personal și Dezvoltare (CIPD), Academia de Învățământ Superior (HEA) și Competențele pentru îngrijire.

Suntem implicați activ în efectuarea de cercetări pe o gamă largă de aspecte relevante legate de leadership, etică, studii de organizare, managementul și dezvoltarea resurselor umane, relații de angajare, managementul vânzărilor, publicitatea, cercetarea operațiunilor, excelența organizațională și branding-ul corporativ. Membrii personalului lucrează cu mediul de afaceri și factorii de decizie care sunt participanți și beneficiari ai cercetării noastre pentru a ne asigura că activitatea noastră are relevanță și impact.

Domenii de cercetare

Portsmouth Business School salută cererile candidaților care doresc să urmeze o diplomă mai mare prin cercetare. Putem oferi supervizare într-o serie de domenii, inclusiv relațiile de muncă și managementul resurselor umane, HR global, conducerea etică și luarea deciziilor, marketing și vânzări, marketing digital, operațiuni și sisteme

Managementul, Managementul Calității și al Proiectului, Managementul Riscului, Sistemele Inteligente de Informare în Afaceri, Strategia, Întreprinderile și Inovarea și Antreprenoriatul.

Grupuri de cercetare

 • Grupul de cercetare în domeniul educației în afaceri
 • Relații de muncă și managementul resurselor umane
 • Grupul de cercetare financiară
 • Centrul de Cercetare Operațională și Logistică
 • Clusterul sportiv
 • Grupul de Cercetare pentru Inovarea Produselor
 • Gate-to-Plate Research Group
 • Grupul de cercetare pentru guvernanța corporativă
 • Grupul de Cercetare Economică
 • Grupul de cercetare a dreptului

Oportunități de doctorat finanțate

 • Inovare tehnologică în sectorul comerțului cu amănuntul: Un studiu al tehnologiilor și al sistemelor inovatoare (termen limită de aplicare 11 februarie 2018)
 • Dinamica colaborativă în luarea deciziilor întreprinzătorilor sociali (termen limită de aplicare 11 februarie 2018)
 • Întreprinderile multinaționale și obiectivele de dezvoltare durabilă în Africa Subsahariană. (termen limită de aplicare 11 februarie 2018)
 • Către o abordare rentabilă pentru screening-ul cancerului pulmonar din Regatul Unit folosind simularea (termen limită de aplicare 11 februarie 2018)
 • Luarea deciziilor economice pentru ceilalți (termen limită de aplicare 11 februarie 2018)
 • Fezabilitatea economică a adoptării de date mari: Influența asupra raportarea riscului și calitatea managementului riscului (termen limită de aplicare 11 februarie 2018)

Facultate

Școala noastră universitară dedicată este primul port de apel pentru informații pentru toți studenții și supervizorii postuniversitari de cercetare. Susținem, administrăm și coordonăm cursurile de formare pentru programele de Doctorat MPhil, PhD și Profesionale.

Ca student de studii la University of Portsmouth veți avea acces la Programul de Dezvoltare a Școlii Postuniversitare, care oferă formare generală a abilităților generice cu peste 150 de ateliere pe o gamă largă de subiecte, inclusiv proiectarea cercetării, procesul de doctorat și dezvoltarea carierei. Aceste ateliere populare și cu un grad ridicat de apreciere sunt oferite de către tutori noștri specialiști din întreaga universitate și sprijină studenții noștri în toate etapele studiilor.

Găsește un supraveghetor

Contactați-ne pentru a discuta mai detaliat ideile dvs. de cercetare și pentru a ne asigura că avem expertiza de supraveghere disponibilă pentru a vă susține zona de cercetare dorită. Vă putem apoi pune în legătură cu un potențial supraveghetor.

Cerințe de intrare

O primă diplomă bună de la o universitate recunoscută la nivel internațional (în funcție de cursul ales, de clasa a doua sau de echivalent minim) sau de o diplomă de master într-un obiect corespunzător. În mod excepțional, vor fi luate în considerare experiența profesională echivalentă și / sau calificările.

Pentru studenții a căror limbă nu este limba engleză, este necesară o cunoaștere a limbii engleze la o limită minimă de 6,5 IELTS fără scorul componentei sub 6,0.

Data începerii: octombrie și februarie.

Această școală oferă programe în:
 • Engleză


Ultima actualizare January 31, 2018
Durata & Pret
Acest curs este Bazat în Campus
Start Date
Data începerii
Feb. 2019
Oct. 2019
Duration
Durata
Cu normă întreagă
Locations
Regatul Unit - Portsmouth, England
Data începerii : Feb. 2019
Termen limită de aplicare Contactează şcoala
Data terminării Contactează şcoala
Data începerii : Oct. 2019
Termen limită de aplicare Contactează şcoala
Data terminării Contactează şcoala
Dates
Feb. 2019
Regatul Unit - Portsmouth, England
Termen limită de aplicare Contactează şcoala
Data terminării Contactează şcoala
Oct. 2019
Regatul Unit - Portsmouth, England
Termen limită de aplicare Contactează şcoala
Data terminării Contactează şcoala