Doctor în chimie

Lanzhou University

Descrierea programului

Citește Descrierea Oficială

Doctor în chimie

Lanzhou University

Programe de studii universitare de doctorat

Cu o lungime program de 3-4 ani academice, programe de doctorat sunt oferite în limba chineză, în general, în timp ce unele programe de limba engleză predate-sunt de asemenea disponibile. Absolvenții care îndeplinesc toate cerințele de gradul vor fi acordate gradul de doctorat.

Click aici pentru a găsi o Programe de studii de doctorat Lista

Solicitanții sunt încurajați să contacteze potențialii supraveghetorii lor înainte de aplicare și sunt de așteptat să anexeze în pachetul lor de aplicare cu Formularul de provizorie Acceptarea International Student la Izu profesor.

Începutul programelor

programe de doctorat de gradul de la Universitatea Lanzhou ar trebui să înceapă la jumătatea lunii septembrie. Pentru data exactă, vă rugăm să consultați anunțul de admitere.

Învățământ

 • Arte Liberale RMB 23.000 / an
 • Știință RMB 33.000 / an
 • Știința medicală RMB 49500 / an

Cerințe

Solicitanții trebuie să fie cetățeni non-chinezi în stare bună de sănătate, cu nici o boală infecțioasă sau orice boli fizice sau mentale care pot afecta studiul normale, au o diplomă de master și să fie sub 45 de ani (limita de vârstă este flexibil pentru solicitanții sănătoși cu o anumită experiență de muncă și capacitatea academică ridicată).

Cerințe de competență lingvistică:

 1. Candidații pentru programele din China-a învățat de literatură, istorie, filosofie, educație și de drept ar trebui să aibă un certificat de HSK nivel 4 cu scor minim de 210, sau certificat HSK de nivelul 5 sau mai mare; solicitanții pentru alte programe din China-a învățat ar trebui să aibă un certificat de nivel 4 HSK cu scorul minim de 190.
 2. Nu există cerințe de competență în limba chineză pentru solicitanții de programe engleză predate, dar ei (cu excepția vorbitori nativi de limba engleza) trebuie să aibă un scor de test TOEFL pe internet 90 sau un scor de testare IELTS 6.5 (sau mai sus).

Documente pentru Application (Bound și Amplasate în ordinea următoare)

 1. formular de cerere de student internațional pentru Universitatea Lanzhou Vă rugăm să vă conectați la sistemul de aplicare online (click pentru entre) pentru a face cu succes o aplicație și apoi tipăriți formularul și conectați-vă numele.
 2. O fotocopie a pașaportului.
 3. Formular pentru provizorie Acceptarea International Student la Izu profesor, ( descărcare ). (Dacă)
 4. Cele mai mari certificate de grad, care trebuie să fie documente originale sau copii legalizate. În cazul în care solicitanții sunt studenți, acestea furnizează un certificat oficial de pre-absolvire care arată statutul lor de student și care să precizeze data de absolvire de așteptat. Documente în alte decât chineză sau engleză limbi trebuie să fie atașat cu traduceri legalizate în limba chineză sau engleză.
 5. transcrieri academice în timpul studiului de studii de master și de licență, care trebuie să fie documente originale sau copii legalizate. Documente în alte decât chineză sau engleză limbi trebuie să fie atașat cu traduceri legalizate în limba chineză sau engleză.
 6. Fotocopiile limbii (chineză sau engleză) certificate de competență. Candidații pentru programele din China-instruit trebuie să furnizeze copia certificatului HSK. Candidații pentru programele de limba engleză instruiți trebuie să furnizeze certificatul de TOEFL sau IELTS scor de test. (Nu este necesară pentru vorbitori nativi de limba engleză)
 7. Declarație personală, în limba engleză sau chineză, ar trebui să includă de studiu și experiență de lucru, din motive de aplicare și propuneri de studiu. Nu mai puțin de 1500 de cuvinte.
 8. Două scrisori de recomandare de la profesori complete sau profesori asociați, în chineză sau engleză. (Semnătura profesorilor, numărul de telefon de contact și adresa de e-mail trebuie să fie pus pe scrisoarea.)
 9. lucrări academice publicate sau alte realizări academice. (Dacă)

Notă:

Solicitanții trebuie să prezinte sau posta toate materialele de aplicare menționate mai sus către Biroul Internațional al Afacerilor studenților Școlii de Schimb Cultural Internațional de la Universitatea Lanzhou în persoană sau încredința alte persoane cu care până la termenul limită. Pachetul de aplicare ar trebui să fie etichetate „Programul de studii universitare de doctorat Materiale de aplicare.“ Materialele de aplicare incomplete sau la cererea depusă de e-mail nu vor fi procesate. Documentele suplimentare pot fi necesare atunci când este necesar.

Materiale de aplicații nu vor fi returnate, indiferent de rezultatul cererii.

Înrolare

 1. Înmatricularea universitar se va face pe baza de selecție competitivă în funcție de performanța studenților academice, plan de studiu individual și de gradul de testare HSK, etc.
 2. Lista candidaților admiși numele vor fi anunțate pe site-ul Colegiului Internațional de la sfârșitul lunii iulie 2016. Observații Admiterea cu alte documente relevante vor fi trimise înainte de sfârșitul lunii iulie 2016.

Înregistrare

Solicitanții de succes trebuie să se aplice pentru viza de student (viză X1), la ambasada sau consulatul chinez din țara lor de origine, cu pașaport, „Notificare de admitere“ și „Visa Cerere de studiu inChina“ și să înregistreze în termenul specificat la Universitatea Lanzhou. Solicitanții de succes care au depus certificat de pre-absolvire în timpul aplicării trebuie să furnizeze exemplarul original sau fotocopie legalizată a certificatului de studii la înregistrare; cei care nu reușesc să ofere vor fi excluși de la admitere.

Cazare

După înregistrarea în termenul specificat, studenți noi vor fi aranjate la clădirile din campus dormitor. Pentru mai multe detalii, vă rugăm să faceți clic aici pentru a citi.

Contact

Ra Wang Shan, domnul Li Jianglong
Tel: 0086-931-8912853 Fax: 0086-931-8912087 Email: interadmission@lzu.edu.cn Adresa poștală: Școala de schimb cultural international, Universitatea Lanzhou 222 South Tianshui Road, Lanzhou 730000, provincia Gansu PR China Locația biroului: Birou 908, guanyun Building, campusul principal, Universitatea Lanzhou, Lanzhou.

Această școală oferă programe în:
 • Engleză
Durata & Pret
Acest curs este Bazat în Campus
Start Date
Data începerii
Sept. 2019
Duration
Durata
3 - 4 anii
Cu normă întreagă
Price
Preţ
33,000 CNY
Locations
China - Lanzhou, Gansu
Data începerii : Sept. 2019
Termen limită de aplicare Contactează şcoala
Data terminării Contactează şcoala
Dates
Sept. 2019
China - Lanzhou, Gansu
Termen limită de aplicare Contactează şcoala
Data terminării Contactează şcoala