Citește Descrierea Oficială

Doctor în chimie

Programul de absolvent Binghamton University în chimie oferă Master of Arts (MA), Master of Science (MS) și Doctor în Filosofie (PhD) de grade în chimie pentru studenții care sunt inovatoare, competitive și foarte motivați în domeniile tradiționale de analiză, anorganice, chimie organică și fizică, precum și alte subiecte interdisciplinare relevante.

Până la sfârșitul primului an, fiecare student este asociat cu un consilier facultate bazat pe interesele de cercetare și de disponibilitate. Departamentul nostru de consilieri oferi îndrumare pentru elevii de-a lungul carierei lor academice, de la curs de selecție pentru cercetare-dezvoltare.

Studenții noștri sunt recunoscute în mod regulat pentru eforturile excepționale de realizare și de cercetare academică prin diverse premii și burse. Alte oportunități de finanțare, cum ar fi de predare, stagii de asistență de cercetare și stagii de asistență sunt de asemenea disponibile burse.

doctor în filosofie

Doctorat se acordă în primul rând pentru o investigație inițială care are ca rezultat un progres semnificativ în domeniul cunoașterii într-un domeniu de chimie. O înțelegere fermă a principiilor fundamentale, tehnicilor experimentale și a teoriilor actuale ale chimiei este de asemenea necesară, precum și o serie largă de cursuri și seminarii ajută la menținerea student la curent cu cele mai recente evoluții în multe domenii. Studenții trebuie să demonstreze o lățime de înțelegere de-a lungul multor domenii ale chimiei, o perspectivă a relației de chimie la alte domenii și expertiză în domeniul ales pentru cercetare disertație. Ne așteptăm ca majoritatea studenților să completeze programele lor de doctorat în patru ani.

Competență într-o zonă de specialitate se stabilește prin examinări cumulative (denumite în mod obișnuit ca "cums"), oferit de 10 ori pe an, în oricare dintre următoarele domenii: analitice anorganice, organice, sau chimie fizică. Studenții sunt obligați să treacă trei din opt dintre aceste examene în domeniile lor majore. Examinările pot acoperi aproape orice subiect în zona definită, și furnizează comitetului de curriculum absolvent cu o evaluare a creșterii studentului ca un chimist. Aceste examene începe cel târziu la al doilea an de ședere.

Un student poate, împreună cu consilierul său de facultate, să pregătească o propunere, cu o justificare, pentru o examinare cuprinzătoare alternativă, și să prezinte propunerea de a comitetului de curriculum universitar pentru aprobarea acestuia. Dacă va fi aprobat, consilierul de cercetare și student desemnează un comitet de orientare de cel puțin cinci membri ai facultăților, incluzând cel puțin un membru al facultatii de chimie, care nu este titularizat disertație consilier de cercetare, cu un președinte desemnat, care nu este consilier de cercetare disertație. După aprobarea de către comisia de curriculum absolvent, comisia de orientare devine responsabilă de administrarea unei examinări cuprinzătoare a formatului aprobat, precum și pentru monitorizarea progresului elevului față de gradul.

La finalizarea "cums", fiecare elev ia un examen oral în fața unei comisii teze, care folosește această examinare pentru a determina dacă studentul a dezvoltat până la punctul în care cercetarea independentă poate fi îndeplinite în mod corespunzător. finalizarea satisfăcătoare a acestei examinări este ultimul obstacol înainte de finalizarea cercetării și prezentarea unei teze.

Cel mai important și consumatoare de timp componenta a programului de doctorat este, desigur, de cercetare. Fiecare elev este necesară pentru a finaliza o bucată importantă de cercetare științifică, a scrie o teză care descrie activitatea și concluziile care trebuie deduse din acea lucrare, și apoi apăra în fața unui comitet lucrat de chimie si facultate non-chimie.

Chimie biologica si Biochimie Track

Programul de absolvent in chimie biologica si biochimie este un program pentru studenții care doresc să se specializeze în chimia sistemelor biologice. Elevii care intră acest program să ia un examen de plasare biochimie, in locul unui examen de plasare organică, anorganică sau analitică. In plus, este dat un set separat de examinări cumulative, iar studenții pot conta un curs suplimentar în afara departamentului spre minim șase până la opt cursuri necesare pentru gradul de doctorat.

Materiale de Chimie Track

Un program de absolvent interdisciplinare în domeniul chimiei materialelor a fost aprobat de către facultate. Elevii pot lua o materiale și examinare de plasare în stare solidă, în locul examenelor de plasare organice și analitice. examinări cumulative relevante sunt date și cursuri în afara departamentului sunt necesare spre cursurile minime necesare pentru SM și grade de doctorat.

După ce ați Absolvent

absolvenți de doctorat au primit numiri la Harvard Medical School, Universitatea Cornell si burse la institutii, cum ar fi National Institutes of Health, Atotech USA Inc. si Warner Babcock Institutul pentru Green Chimie.

Admitere Informații pentru studii postuniversitare în Chimie

Programul de absolvent în chimie consideră elevii pe bază de rulare pe tot parcursul anului. Atât admitere septembrie și ianuarie este posibil. Admiterea la programul de absolvent se bazează pe transcrieri, scrisori de recomandare și scoruri GRE. Testul de subiect în chimie este, de asemenea, solicitată. Considerații speciale sunt de asemenea luate în considerare.

Limba și cerințele de GRE

Studenții internaționali, a căror limbă maternă nu este limba engleză, sunt de asemenea obligate să prezinte scorul lor TOEFL; aplicații cu un TOEFL sub 80 (test pe internet) nu vor fi luate în considerare. Sunteți încurajat să aplice on-line la Graduate School.

Admiterea studenților internaționali este extrem de competitivă. Pentru a fi competitiv veți avea nevoie de un scor TOEFL de cel puțin 90 (test pe internet), precum și un scor verbale și cantitative combinate GRE de peste 1200 (sistem vechi) sau 310 (nou sistem eficient noiembrie 2011). Un scor mare la testul subiect va ajuta, de asemenea.

În cazul în care să se aplice

Toți solicitanții ar trebui să se aplice on-line prin intermediul site-ului Graduate School.

Clasa de profil

GRE cantitative: 65% GPA: 3.3 International / Non-Citizen inscriere: 64%

* Scor (e) reprezintă media pentru clasa recent admise; scor mai mic nu are ca rezultat respingerea automată și de notare mai mare nu garantează acceptarea.

Termenele limită

Fall: 1 februarie

Spring: Rulare

Program predat în:
Engleză

Vezi 4 mai multe cursuri de la Binghamton University »

Acest curs este Campus based
Start Date
Sept. 2019
Duration
4 anii
La zi
Price
12,921 USD
(Rezident); $ 24261 (non-rezident)
După locații
După dată
Start Date
Sept. 2019
Termen limită de aplicare

Sept. 2019