Doctor în conducere organizațională

Generalități

2 locații disponibile

Programul de descriere

Doctorand in Leadership Organizational

Introducere

Programul Doctor de Filozofie în Leadership Organizațional încearcă să producă învățați informați pentru contextul local și global de înaltă integritate, care au o aplicație critică și practică a cunoștințelor în probleme legate de conducerea, consultanța și cercetarea organizațională.

Obiectivul programului

Scopul programului de doctorat în leadershipul organizațional este de a dezvolta și de a spori competențele în predare, cercetare, consultanță și leadership bazat pe valoare în toate sectoarele societății.

Cerințe de intrare

Pentru admiterea în program, un candidat trebuie să dețină o diplomă de master relevantă de la o instituție recunoscută cu un GPA minim de 3,00 sau cu echivalentul său.

Rezultate de învățare așteptate

La sfârșitul programului elevii vor fi capabili să:

  1. Aplicați teoriile conducerii și comportamentului organizațional
  2. Aplicați metodologii adecvate în cercetare pentru a aborda problemele de conducere la nivel național și internațional.
  3. Oferiți leadership informat în toate instituțiile și organizațiile din Africa și din străinătate.
  4. Colaborați și consultați o rețea de lideri din Africa pentru a sprijini dezvoltarea intelectuală, profesională și profesională.
  5. Scrieți și publicați lucrări relevante pentru domeniul conducerii.
Ultima actualizare Mart 2020

Despre facultate

PAC University is the Leadership University of Choice, chartered by the Commission for University Education in Kenya. It is a cosmopolitan institution of higher learning with students, staff and facul ... Citeste mai mult

PAC University is the Leadership University of Choice, chartered by the Commission for University Education in Kenya. It is a cosmopolitan institution of higher learning with students, staff and faculty drawn from nations across Africa and the world. Our diversity offers you a unique platform for an expanded worldview through healthy social interactions. Citește mai puţin
Nairobi , Kenya Online + 1 Mai mult Mai Puțin