Doctor în contabilitate

Igbinedion University, Okada

Descrierea programului

Citește Descrierea Oficială

Doctor în contabilitate

Igbinedion University, Okada

Universitatea a început programele sale academice în sesiunea 1999/2000 în cinci colegii și anume, Arte și Științe sociale, de afaceri și studii de management, stiinte medicale, Drept și Științe naturale și aplicate. Studenții au sosit fundație Okada Vineri, 15-lea octombrie 1999. De atunci, Universitatea a admis fără întrerupere hotărârea de a reveni educația terțiară la calendarul acceptată la nivel internațional septembrie-iunie. Colegiul de Inginerie a început programul său în sesiunea 2002/2003. Colegiul de stiinte medicale a continuat să fie o zonă a cererii populare. Colegiul de Farmacie si B.Sc Nursing a început în 2004/2005 sesiune. Spitalul Universitar Predarea Igbinedion administrat de un consiliu de administrație inaugurat pentru prima dată pe 12 ianuarie 2003, supraveghează afacerile Spitalului. Ca parte a obiectivelor sale de a instrui și de a produce furnizorii de locuri de muncă, Universitatea Igbinedion a Ambalate module antreprenoriale și abilități de achiziții pentru a expune pe elevi suficient de mult pentru a fi „se potrivesc pentru lumea muncii“. In plus, un program de munca în folosul comunității a fost introdusă în sesiunea 2009/2010. Sub programat, toți studenții al doilea an între colegiile sunt obligate să efectueze un program de dezvoltare practică într-o zonă aleasă și comunitate în și în jurul universității / orașului.

Populația de studenți a crescut constant de la 111 în 1999/2000 sesiune la 5036 în 2012/2013, în timp ce puterea personalului a crescut de la 55 în 1999/2000 la 565 din 290 Numărul cadrelor didactice (50 din care sunt profesori) 153 Senior Non -Teaching personalului și 213 Junior și personalul intermediar în aceeași perioadă.

programe academice în medicină, Drept, Arte și Științe sociale, de afaceri și Studii de Management, Naturale și Științe Aplicate și Inginerie, care sunt mature, sunt re-acreditate, din timp în timp de către Comisia Universităților nigerian și organismele profesionale relevante.

Erediauwa Colegiul de Drept Oba sa dovedit prima recoltă de absolvenți în 2004. Șarja a unsprezecea absolvire astăzi este deja la Facultatea de Drept.

La această convocare, Universitatea este absolvit set opta de medici, și a continuat să mențină distincția de a fi prima universitate privată vreodată în Africa, la sud de Sahara pentru a produce medici. Universitatea este, de asemenea, a absolvit-o cultura de a opta ingineri talentați și bine îngrijite din Gen. Abdulsalami Abubakar Colegiul de Inginerie.

Departamentul va pregăti studenții pentru atribuirea de doctorat (contabilitate) Gradul de această universitate.

Scopul programului de studii de doctorat (contabilitate) este de a produce contabili academice și profesionale competente și experți financiari. Programul va familiariza studenții cu instrumentele teoretice și practice și tehnicile de bază necesare pentru performanțe excelente în viitor activitatea lor profesională.

OBIECTIVE

  1. Pentru a oferi un mediu academic foarte motivați, care favorizează academic intenționat să urmeze studii și cercetări în domeniul managementului.
  2. Pentru a dezvolta forță de muncă la nivel înalt pentru țară
  3. Pentru a contribui la furnizarea de contabili academice și profesionale, atât pentru universități nigerian și industrii nigerian.

Gradul se atribuie cu onoruri oferit un student obține un grad cumulat medie punct care nu este mai mică de 1,5 și au îndeplinit cerințele minime onoruri.

Această școală oferă programe în:
  • Engleză
Durata & Pret
Acest curs este Bazat în Campus
Start Date
Data începerii
Mar. 2019
Duration
Durata
Cu normă întreagă
Locations
Nigeria - Benin City, Edo
Data începerii : Mar. 2019
Termen limită de aplicare Contactează şcoala
Data terminării Contactează şcoala
Dates
Mar. 2019
Nigeria - Benin City, Edo
Termen limită de aplicare Contactează şcoala
Data terminării Contactează şcoala