Doctor în design, tehnologie și societate

Koc University - Istanbul Turkey

Descrierea programului

Citește Descrierea Oficială

Doctor în design, tehnologie și societate

Koc University - Istanbul Turkey

Doctor în design, tehnologie și societate

Evoluția tehnologiei actuale oferă o gamă largă de oportunități pentru industriile creative. Există opt domenii fundamentale de pe piața mondială, unde industria de creație poate să crească: proiectare, producție de film, muzică, animație, mass-media interactive, jocuri pe calculator, publicitate digitala, gastronomie și patrimoniu cultural. Industriile creative au nevoie de cercetători și profesioniști care pot folosi abilitățile de gândire interdisciplinare pentru a dezvolta noi abordari pentru utilizarea tehnologiilor de afișare și produse digitale. Peste tot în lume, există o nevoie de extindere pentru experți care pot gestiona creativ convergența platformelor de comunicare diferite, care pot analiza, anticipa și răspunde nevoilor în schimbare și așteptărilor persoanelor fizice (consumatori sau de cetățeni).

Mai mult decât în ​​trecut, industriile creative în lumea de astăzi cuprinde componente din ce în ce mai complexe și procesele în ceea ce privește forma, funcția, materiale și producție. Prin urmare, este din ce în ce mai important de a dobândi o înțelegere interdisciplinară a unor noi concepte ale secolului 21, cum ar fi design de interacțiune, design de experiență, și de design de servicii.

Acest nou field- interdisciplinară care combină designul aplicate, științe sociale și comportamentale, calcul, iar design-experimental necesită o înțelegere largă de cunoaștere umană, emoțiile și percepțiile, sisteme motor, informatică, istorie și filosofia științei, tehnologiei, precum și informații . Prin urmare, colaborarea strânsă între proiectare, inginerie calculator, psihologie, sociologie, istorie, și studii de mass-media este imperativă.

Pe baza celor de mai sus, acest program de absolvent își propune să ofere studenților cu o oportunitate de a dobândi înțelegere aplicate, teoretice, și critică de comunicare interactivă, design experiență și design de servicii și de a dezvolta ca cercetatori si / sau practicieni. Proiectare, program de absolvent Tehnologie și Societate oferă studenților opțiunile de realizare a programului cu un proiect de absolvire (MDes Gradul), teza de master (MA Gradul), sau o teză de doctorat (doctorat).

Această școală oferă programe în:
  • Engleză
Durata & Pret
Acest curs este Bazat în Campus
Start Date
Data începerii
Sept. 2019
Duration
Durata
Cu normă întreagă
Locations
Turcia - Istanbul, Istanbul
Data începerii : Sept. 2019
Termen limită de aplicare Contactează şcoala
Data terminării Contactează şcoala
Dates
Sept. 2019
Turcia - Istanbul, Istanbul
Termen limită de aplicare Contactează şcoala
Data terminării Contactează şcoala