Doctor în Design, Tehnologie

Generalități

Programul de descriere

Doctor în Design, Tehnologie

Dezvoltările tehnologiei actuale oferă o gamă largă de oportunități pentru industriile creative. Există opt domenii fundamentale pe piața mondială în care poate crește industria creativă: designul, producția de film, muzica, animația, mediile interactive, jocurile pe calculator, publicitatea digitală, gastronomia și patrimoniul cultural. Industriile creative au nevoie de cercetători și de profesioniști care pot folosi abilitățile de gândire interdisciplinară pentru a dezvolta noi abordări în utilizarea tehnologiilor afișate și a produselor digitale. În întreaga lume, există o nevoie tot mai mare de experți care să poată gestiona creativ convergența diferitelor platforme de comunicare, care pot analiza, anticipa și aborda nevoile și așteptările în schimbare ale consumatorilor sau ale cetățenilor.

Mai mult decât în trecut, industriile creative din lumea actuală cuprind componente și procese din ce în ce mai complexe din punct de vedere al formei, funcției, materialului și producției. În consecință, devine tot mai importantă dobândirea unei înțelegeri interdisciplinare a noilor concepte ale secolului 21, cum ar fi designul de interacțiune, designul de experiență și designul de servicii.

Acest nou domeniu interdisciplinar - care combină designul aplicat, științele sociale și comportamentale, calculul și designul experimental - necesită o înțelegere extinsă a cunoașterii, emoțiilor și percepțiilor umane, a sistemelor motrice, a informaticii, a istoriei și a filozofiei științei, tehnologiei și informațiilor . Prin urmare, colaborarea strânsă între proiectare, inginerie informatică, psihologie, sociologie, istorie și studii media este imperativă.

Pe baza celor de mai sus, acest program de absolvent își propune să ofere studenților posibilitatea de a dobândi o înțelegere aplicată, teoretică și critică a comunicării interactive, a designului de experiență și a designului de servicii și a se dezvolta ca cercetători și / sau practicieni. Programul de absolvire a Proiectării, Tehnologiei și a Societății oferă studenților opțiunile de a finaliza programul cu un proiect de absolvire (diplomă de master), o teză de masterat (MA) sau o teză de doctorat (doctorat).

Cerințe de aplicare:

 • GPA minimă de 3,00 / 4,00
 • Dovada cunoștințelor de limba engleză:
  • TOEFL: IBT min. 80, CBT min. 213, PBT min. 550
  • YDS: min. 80
 • Teste standardizate:
 • ALES: min. 70 egal ponderat (EA); min. 80 pentru solicitanții de doctorat fără diplomă de masterat
 • GRE: min. 156 Cantitative (pentru cetățenii non-turci)

Toate aceste documente sunt necesare și trebuie încărcate utilizând sistemul nostru de aplicații online.

Rețineți că cerințele GRE și TOEFL nu pot fi ridicate pentru niciun solicitant, chiar dacă au făcut întreaga lor educație anterioară în limba engleză.

După ce trimiteți cererea dvs. online, puteți fi selectat și contactat de către Graduate School pentru a programa un interviu prin Skype.

burse de studiu

După interviu, dacă vi se oferă o admitere în program, veți primi automat și o ofertă de burse. Nu există formulare suplimentare.

Bursele pentru programul nostru de doctorat (4 ani) includ:

 • 100% burse de școlarizare
 • Bursa lunară și cazare gratuită (pe bază competitivă)
 • Alte beneficii (asigurări de sănătate, spații de birouri)117685_KU_RankingQS_800x800px_0202.jpg
Ultima actualizare Iul 2019

Despre facultate

Koç University is a leading research and liberal arts university located in Istanbul, Turkey that offers all its programs in English. Recognized globally for facilitating cutting-edge research in its ... Citeste mai mult

Koç University is a leading research and liberal arts university located in Istanbul, Turkey that offers all its programs in English. Recognized globally for facilitating cutting-edge research in its full collection of Colleges—including Administrative Sciences & Economics, Engineering, Natural Sciences, Humanities & Social Sciences, Law, and Medicine—Koç University has been distinguished by its notable contributions to the elevation ofeducation, knowledge, and service, both domestically and beyond. International admission details can be found at https://international.ku.edu.tr/ Citește mai puţin